Iso kiitos!

Iso kiitos!

#yhteistyössä Kukkaiselämää-kaupan kanssa

Hellurei!

Olen kyllä tosi iloinen ja kiitollinen Lappeenrannan ja Imatran alueen ihanille kukkaihmisille!

Kukkakurssini ovat saaneet kerrassaan mahtavan vastaanoton. Ensi viikolla pidän kolme kurssia ja tällä viikolla toimitin yhdelle työporukalle diy-paketin ja ohjevideon, kun koronatilanteen vuoksi kurssi peruuntui. Voisinko enempää toivoa? No, en. Iso kiitos, ihanat!

Kerrottakoonkin, että kevään kurssit ovat nyt varattavissa Kukkaiselämää-kaupassa. Ensimmäiset varaukset on jo tehtykin. Erityisellä ilolla odotan puutarhassamme pidettäviä kesäkursseja. Siitä tulee ihan mahtavaa! Kukkahommia kukkien keskellä. Säälläkään ei ole niin väliä, sillä puutarhassamme on suojaa sateelta ja tuulelta.

Puutarhavierailuja ryhmille on varattu myös. Puutarhavieraat ovat ihan parhaita. Saa puhua sielunsa pohjasta ”puutarhaa” samanhenkisten ihmisten kanssa. Puutarhavierailut ovat jo varattavissa täällä.

Huomenna kauppaani tulee iso kukkalasti. Minulta voikin tilata joulukukkia tai käydä ostamassa Kukkaiselämää- pop up -kaupastani Kinnusen talossa Lappeenrannan keskustassa tai Pihapuodista Uus-Lavolassa. Pihapuoti on pääsääntöisesti avoinna sunnuntaisin tai tilauksesta.

Teen istutuksia myyntiin ja kimput sekä ovat tilattavissa. Kimput ovat ylellisen runsaita, sillä mielestäni pieni ei ole kaunista. Heh. No, sehän olikin kai jo tiedossa.

Kukat ja Kukkaiselämää-kauppa ovat tällä hetkellä suuri lohtuni. Odottelen, milloin uusi lääkitys alkaa ja miten se vaikuttaa silmiini. Toivossa on hyvä elää.

Mikä on sinun joulukukkiesi väri? Minulla se on valkoinen ja lisänä vaaleanpunainen amaryllis.

Mukavaa keskiviikkoa!

6 thoughts on “Iso kiitos!

 1. Voi sinua Ihanaista♥ Onnittelut uudesta liikkeestä ja kaikista kursseista joita olet pitänyt. Olet oikealla tiellä. Tämä etelärannikkokin odottelee pientä sivumyymälää niin mukavalta tuo kaikki kuulostaa ja näyttää.Onneksi saamme olla edes blogisivujesi välityksellä mukana kaikessa mielenkiintoisessa. Mortille Rakkaita terkkuja ja sinulle hyvää vointia. Muista levätä.

  1. Oi, kiitos kauniista sanoistasi.
   Juu, blogia päivittelen jatkossakin. Mortti kiittää ja lähettää hännänheilutuksia.

 2. Ihanaa kun liike tuo sinulle iloa <3
  Tänä vuonna kotiin tulee vihreää ja punaista, eli aika perinteistä. Mies myös tykkää, koska samat värit löytyvät myös Marokon lipusta 🙂
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

 3. Kuulostaa hyvälle, tavoitteissa on päästä joskus vierailemaan upeassa puutarhassasi.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: