Diy-teippaus ikkunaan

Diy-teippaus ikkunaan

Hei!

Totisesti olen nyt onnellinen, etten ole kouluun menossa opettajan hommiin. Ymmärrän, että lapsilla on oikeus hyvään lapsuuteen ja nuoruuteen ja täten lähikouluun, mutta riskiryhmäläisenä tässä koronatilanteessa olisin koulussa aivan kauhuissani – vallankin, kun sain juuri kaksi annosta vastustuskykyä alentavaa TNF-salpaajaa suoraan suoneen. Tsemppiä ja voimia kaikille siellä koulumaailmassa. Toivottavasti pysytte terveinä.

Meitsi puuhailee kauppansa parissa. Kovasti toivon, että kauppa kannattaa ja saan jatkaa valitsemallani tiellä. Joka päivä on onnellinen. Siihen pitäisi elämässä pyrkiä, eikö?

Koska budjettini on hyvin rajallinen, piti keksiä, miten saada edulliset teippaukset kaupan ikkunoihin. Ensin mietimme mieheni kanssa ikkunatusseja, mutta olisi ehkä mennyt tussi poikineen ja tullut persoonallista jälkeä. Varmaan liiankin. Sitten ajattelimme, että tulostamme sabluunat kirjaimiin, jotta tulee siistiä tekstiä ikkunakynillä. Sekin tuntui vähän haasteelliselta.

Sitten välähti. Tulostimme valkoiset, isot kirjaimet (kirjaimet pelkillä ääriviivoilla, jottei mustekasetti tyhjene taustaan) ja käytimme Erikeeperiä kirjainten kiinnittämiseen ikkunaan. Tadaa! Toimii. Kirjaimet irtoavat ikkunanpesuaineella pestessä, joten saa ne poiskin halutessaan. Nyt on ikkunateippaus ja ei tullut hintoihinsa.

Tulevalla viikolla on muutoinkin aikomus sisustaa puotia. Tarvitsen lisää hedelmälaatikoita hyllyiksi, sillä olen tilannut paljon kaikkea ihanaa kevään kunniaksi. Meikäläisen keväthän siis alkoi loppiaisena! Joten uusia tuulia puhaltelee kaupalla.

Perjantaina menen magneettikuvaukseen. Kuvataan, mitä reuma on saanut aikaan selkärangassani. Perjantaina saan myös neljännen rokotteen koronaa vastaan.

Tällainen viikko tuloillaan. Mites sinulla? Mitä suunnitelmia sinulla on tälle viikolle?

10 thoughts on “Diy-teippaus ikkunaan

  1. Ei ole oikeastaan mitään muita suunnitelmia kuin yrittää pysyä terveenä ja saada tehdä töitä. Nythän päätettiin niin, että vaikka ryhmässä lapsi sairastuisi koronaan, ei kenenkään tarvitse jäädä karanteeniin, paitsi jos tulee oireita ja sitten todetaan se korona. Jotenkin näitä sääntöjä on vaikea ymmärtää.

    Ihanaa kun viihdyt tuolla kaupalla. Tosi hyvät tuli teippauksistakin. Tsemppiä tähän viikkoon Satu <3

    1. Tänään kauhulla kuuntelin noita uusia linjauksia uutisista. Terveydenhuollon kestokyvyn kannalta ymmärrettävää, mutta inhimillisesti yksilötasolla ihan kamalaa. Toivottavasti pysyt terveenä. Voimahali ❤️.

  2. Kaikkea hyvää sinne, teippauksien taakse ?

  3. Hyvät teippaukset ja kaunis on puotisi sisältä ?❤
    Mitään ihmeellisempiä suunnitelmia ei vielä ole mutta kevään kuluessa ehkä niitäkin tulee.

  4. Teippauksesta tuli kiva. Hämmentyneenä olen seurannut uutisia, Helsingissä voi viedä esim. lapsen päiväkotiin vaikka saman perheen koululaisella olisi korona. Ei taida mennä pitkä aika kun on pakko sulkea kouluja ja päiväkoteja kun ei ole työntekijöitä. Toivon vaan, että sairastaminen on lievää ja että lapset eivät sitten ole heitteillä.

    1. Kiitos, Katja. Hurjalta tuo kuulostaa. Välillä tuntuu, että opettajat ja muut lasten kanssa työskentelevät asteesta riippumatta eivät ole ihmisiäkään.

      Hienoa, että lasten ja nuorten oikeuksia ajetaan, kannatan sitä täysin, mutta entäs heidän kanssaan työskentelevien turvallisuus. Reilu vuosi sitten itse lähetin riskiryhmäläisenä viestin opetuspäällikölle, kun olin tilanteestani huolestunut. Meille opettajille toitotettiin viestein, miten turvallista koulussa on. En voinut käyttää maskia, ei ollut vielä rokotuksia ja joka tunti vaihtui porukka pienessä luokkahuoneessa. En myöskään saanut pleksiä työpöytäni eteen, kun piti johdon mukaan pärjätä samoilla välineillä kuin muittenkin. No, viestini opetuspäällikölle ei ollut edes vastaamisen arvoinen! Kaipa sekin jotain työn arvostuksesta kertoo. Pidin opettajan työstäni, mutta rajansa kaikella. En ota riskiä terveydestäni, joka on jo, mitä on. Nyt on rokotukset ja voin käyttää maskia, kun nenäongelma selvisi. Kaikesta em. jäi kuitenkin hyvin ikävä maku. Niinpä mietinkin nyt ihan muita työmahdollisuuksia.

  5. Ihanaa kauppaa olet aloittelemassa. Ikkunateippaus on ihan loisto juttu. Toivottavasti magneettikuvauksesta tulee hyvät tulokset. – Meillä ollaan oltu terveinä toistaiseksi. Mutta ihan hirvittävää vauhtia tauti etenee. Ei kyllä juuri missään ole käyty. Tosin harvoissa paikoissa edes voisi käydä, kun lähes kaikki paikat ovat kiinni.

    1. Vielä on koronalta säästytty. Pitää itse yrittää keksiä kaikkea, jotta säästäisi kuluissa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: