Toivoa ja puutarhahommia

Toivoa ja puutarhahommia

Hei!

Kävin tällä viikolla silmäpolilla ja totisesti, toivoa paremmasta on. Näen vasemmalla silmällä (se, jota piikitettiin kortisonilla) jälleen hyvin ja tulehdusta on enää ihan vähän. Oikean silmän tulehdus on parantunut ja pääsin kaihileikkausjonoon. Jee! Hyvä alku vuodelle!

Tällä viikolla olen käynyt kahdesti ”puutarhahommissa”. Heh. Ravistelin liiat lumet havuista, kun olivat aivan nurinniskoin taakkansa alla. Kohta pitääkin peitellä havut, jotta eivät paistu auringossa.

Pistetäänpä kuva Mortistakin pitkästä aikaa. Mortti voi oikein hyvin. On kyllä todella kiltti ja ihana tapaus. Parempaa koiraa en voisi toivoa. On rakas!

Tällaisissa fiiliksissä. Lähden tästä keskustaan Kukkaiselämää-kauppaan. Hommia riittää, sillä uusia ihanuuksia tulee viikoittain myyntiin.

Onnellista viikonloppua!

12 thoughts on “Toivoa ja puutarhahommia

  1. Ihanaa kuulla sieltä hyviä uutisia <3 Silmät ovat tärkeä elin ja vaikuttaa koko elämään.

    1. Totta. Sen huomaa, kun näkö on koetuksella. Erittäin tärkeä aisti, vallankin tällaiselle luovalle harakalle. Voimia sinulle toipumiseen.

    1. On onnea pystyä lukemaan vaikkapa aamun sanomalehti. Se jäi tekemättä puolentoista kuukauden ajan. Mortti on ihana. Hyvää uutta viikkoa, Kristiina.

  2. Ihanaa, että vuotesi on alkanut suotuisalla tavalla, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ❤️ Hyvää Viikonloppua!

  3. Kiitos hyvistä uutisista ❣️

    1. Ilolla kerron, kun vihdoin on toivoa paremmasta. Hyvää viikonloppua❤️.

  4. Mukava kuulla hyviä uutisia, elämä alkaa taas hymyillä, eikö vaan!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: