Uusi vuosi, uudet kujeet?

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Heips!

Vuosi vaihtui. Taas! Aloitan vuoteni aina ”rupsahduspäivällä”. Tänä vuonna ko. päivä meni siinä, missä mikä tahansa päivä. En kriiseillyt mitenkään – kuten yleensä. Heh, oppia ikä kaikki. Saattaa sekin vaikuttaa, että koko vuosi 2021 oli enemmän tai vähemmän pelkkää kriisiä. Ehkäpä olen iloinen, että tuo vuosi on nyt taakse jäänyt ja uusi vuosi on alkanut.

Viime vuotta en muistele mitenkään erityisellä lämmöllä. Itkin varmaan kymmenen vuoden edestä. Vastoinkäymisiä oli enemmän kuin riittävästi. Viime vuosi oli myös hyvin opettavainen. Jyvät erottuivat akanoista.

Luulen, että tiedän, mitä kohti pyrin tänä vuonna. Päämäärä on selkeä, jollei tule vastoinkäymisiä.

Toivon, että kaikki läheiseni ja minä itse pysymme terveinä. Viime vuosi oli varsinainen sairasteluvuosi. Vuosi huipentui itselläni vuoden lopussa saamaani kortisonipistokseen. Sain sen vasempaan silmääni. En ole ikinä pelännyt yhtä paljon. No, pelko oli kai ymmärrettävää, kun silmästä oli kysymys. Pelko oli myös turha. Kaiken lisäksi vaikuttaa siltä, että tuo pistos saattoi auttaa. Näen paremmin, vaikken entiseen malliin. Toivoa on.

Sain vuoden viimeisellä viikolla myös toisen annokseni uutta reumalääkettäni, TNF-salpaajaa suoraan suoneen tiputettuna. Toivottavasti sekin auttaa osaltaan silmäongelmissa. Menen silmäpolille ylihuomenna, joten siellä selviää, missä mennään.

Viime vuoden parasta antia oli perustamani Kukkaiselämää-kivijalkakauppa Lappeenrannan keskustaan. Jatkan kauppaani ainakin toistaiseksi. Toivottavasti kauan. Pidän edelleen myös talomme yhteydessä olevaa Pihapuotia toiveista ja muutoinkin silloin tällöin avoinna. Lisäksi verkkokauppa on aina avoinna.

Jatkan valitsemallani kauppiaan tiellä. Joka päivä on onnellinen. En enää elä laskien päiviä perjantaihin, vaan nautin jokaisesta päivästä. Eikö niin kuulu ollakin?

Jos joskus käyt Lappeenrannassa, tervetuloa morjenstamaan minua Kukkaiselämää-kauppaan. Yritän luoda kaupasta vierailun arvoisen.

Onko sinulla odotuksia ja toiveita tälle vuodelle? Miten viime vuotesi sujui?

Onnellista alkanutta vuotta!

19 thoughts on “Uusi vuosi, uudet kujeet?

 1. Tuo Kukkaiselämää-kaupan perustaminen oli kyllä viime vuoden huippujuttu ♡ Hyvä motto olla odottamatta perjantaita, vaan nauttia joka päivästä. Onnea, iloa ja kaikkea hyvää uuteen alkaneeseen vuoteen 2022 <3

 2. Voi ihanaa että kortisonipistos on auttanut. Ja ihanaa myös että olet päättänyt jatkaa kauppiaan uralla. Uskon että se ura tuo paljon hyvää sinulle. Ihanaa ja parempaa uutta vuotta sinulle<3 Jos olisin lähempänä niin poikkeaisin varmasti!

 3. Ihanaa että kortisonipistos auttoi. Ja hienoa että olet päättänyt jatkaa kauppiaan uralla. Se ura tuo sinulle varmasti paljon hyvää mukanaan. Parempaa uutta vuotta ja menestystä myyntityöhön <3

 4. No nyt kuulostaa hyvältä. Jotenkin on ollut ihanaa seurata tätä sinun kauppiaan uraa. Ensin verkkokauppa, sitten pihapuoti ja nyt tämä kauppa. Oot ihan huippu mimmi <3
  Kaikkea hyvää vuoteen 2022 Satu <3

  1. Voi, kiitos, Outi ❤️. Parhaani yritän ja totisesti toivon, että ihmiset löytäisivät kauppani.

 5. Hienoa, että voit paremmin. Onnea kauppiaan uralle. Kauppasi (ja puutarhasi) olisivatkin hyvä syy käydä Lappeenrannassa. Terveisin Jaana.

 6. Hienoa, jotain toivetta todellakin. Ikävä vuosi toden totta sinulla. Nyyh.

 7. Toivotaan että voit myöhemmin muistella vuotta 2021 terveysongelmien ym pohjanoteerauksena, josta suunta on ylös! Kauppa näyttää kauniilta, sitä on varmasti ilo pitää <3

  1. Kiitos, Eeva. Onnellista ja tervettä vuotta sinulle. Eiköhän me saada parempi vuosi.

 8. Mukava kuulla, että loppuvuoteen mahtui terveyden kannalta muutama positiivinen juttu. Niitä lisää tälle vuodelle.
  Ja onnea kauppiaan uralle!

 9. Hyvää Uutta Vuotta Sinulle, Satu, Terveyttä ja Onnea! Parempaa kohti! Onnea myös kauppiaan uralle! Hyvin kauniilta ja kutsuvalta näyttää kauppa, upean näköisiä juttuja siellä.

  Oma viime vuoteni oli surkea esitys monin tavoin, oli helpotus, kun vuosi vaihtui. Nyt kohti tätä vuotta toiveikkaammin mielin.

  1. Kiitos, Maria. Toivotaan ja uskotaan, että nyt tulee oikea unelmien vuosi, vai mitä?

  2. Kyllä, niin tehdään, ehdottomasti . Unelmien vuosi kuulostaa mahtavalta! ❤️❤️

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: