Kyltti paikoillaan + arvonnan voittaja

Kyltti paikoillaan + arvonnan voittaja

Hei!

Lunta tulvillaan on tämä meidän seutu ja niin taitaa olla koko Suomi. Lumijumppaa on siis tiedossa.

Eilen mieheni maalaama Kukkaiselämää-kyltti pääsi paikoilleen kaupan seinään. Pikkuinen on kyltti, mutta niin on puotikin. Sopivat yhteen.

Tytär oli apuna kyltin kiinnityksessä.

Päivääkään en ole katunut, että perustin Kukkaiselämää-kaupan. Jokainen päivä on kiva. Toivottavasti ihmiset löytävät kaupan ja kauppa kannattaa.

Kauppani on Lappeenrannan Valtakadulla, joka on nykyisin aika ”kuollut”. Kauppakeskukset vetävät ihmisiä. Niihin on helppo mennä, olipa sää mikä hyvänsä ja auton saa parkkiin lähelle. Keskustassa autoilu on tehty melkoisen hankalaksi. Ennen Valtakatu oli eloa tulvillaan. Eipä ole enää. Ilokseni olen kuitenkin huomannut, että pari muutakin kivijalkakauppaa on perustettu nyt ihan lähiviikkoina. Lisääkin voisi tulla ja ihmiset jalkautua keskustaan. Kaupunki puolestaan voisi tukea pienyrittäjiä helpottamalla keskustan pysäköintiä ja tuomalla esiin pieniä yrityksiä omilla somekanavillaan.

On tämä yrittäminen aika haasteellista myös muutoin. Olen törmännyt todella hassuihin ja mielenkiintoisiin ilmiöihin. Ehkäpä avaudun niistä vielä jossain vaiheessa. Tällä hetkellä voin vain ihmetellä tätä maailman menoa. Yrittäjyydessä on avautunut ihan uusi maailma lieveilmiöineen. Mutta haasteethan on tehty voitettaviksi, eikö?

Sitten siihen arvontaan! Kiitos kaikille osallistuneille. Jos nyt ei onni osunut kohdalle, ei pidä lannistua. Uutta arvontaa tulee. Voisitkin auttaa minua ja kertoa, mitä haluaisit minun arpovan Kukkaiselämää-kaupastani?

Arpaonni osui tällä erää Kati Kainulaisen kohdalle. Kati voitti Marnie-neuleen, joka on kuvassa. Paljon onnea, Kati! Pistätkö minulle yhteystietosi tulemaan sähköpostiini kukkaiselamaa(at)gmail.com (myös puhelinnumero) postitusta varten?

Niin, ja tämän ”buumerin” kaupan löydät nyt myös TikTokista!

Hyvää sunnuntaita ja voimia lumitöihin, jos sinulla niitä on.

2 thoughts on “Kyltti paikoillaan + arvonnan voittaja

  1. Ihanalta näyttää kyltti nyt paikoillaan. Tsemppiä kauppailuun, liikkeesi on aivan ihana <3
    Onnittelut myös arvonnan voittajalle ja aivan ihanaa sunnuntaita sinulle Satu <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: