Saippuakauppias

Saippuakauppias

Hellou!

Blogijutuissa on ollut nyt pikkuinen tauko. Silmät ovat sanoneet aikalailla sopimuksen irti, joten olen vain pakolliset tietokoneella.

Oikean silmän kaihi on niin pahana, etten näe silmällä juuri mitään. Harmautta vain. Yhden silmän varassa siis touhuan. Siinäkin on alkava kaihi.

Kävin tutkimuksissa yksityisessä silmäsairaalassa linssi- ja kaihileikkausta varten. No, reumani on este kaikelle. Lääkäri suositteli kääntymään julkisen sairaalaan puoleen, sillä olen sairauksineni riskitapaus.

Törmään aina samaan seinään – reumaan. Se on este vähän joka juttuun. Reuma on syvältä.

No, minähän en siihen lannistu. Jonotan siis kiltisti kesäkuulle, jolloin pitäisi olla vuoroni kaihileikkaukseen oikean silmän osalta. Aika harmaata siihen asti on.

Olen tehnyt iltojeni ratoksi saippuoita ja kynttilöitä mieheni kanssa. Myyn niitä Kukkaiselämää-kaupassani.

Olen myös ommellut.

Lunta täällä kaakossa on enemmän kuin laki sallii. Hankimme lumilingon, kun tuli mitta täyteen lumitöitä.

Tällaista täällä Lappeenrannassa. Mites siellä?

Mukavaa viikkoa!

10 thoughts on “Saippuakauppias

 1. Ehkä reuma ei ole este yksityisellä puolella? Kummasti raha ratkaisee monta pulmaa.
  Olet kyllä sisukkuuden ruumiillistuma, moni olisi jo jäänyt sängyn pohjalle.

  1. Yksityisellä puolella kävin. Liian riskaabelia. Julkisen puolen sairaalalla on yhteydet yliopistosairaalaan, jos tulee tulehduksua ym. ongelmia. No, hyvä, että lääkäri kertoi riskit.

 2. Samperin reuma…toivottavasti nyt saat apua noiden silmiesi hoidossa. Bonusisältäni on leikattu kummastakin silmästä kaihi ja hän sanoi, että ihan kuin olisi saanut elämään värit takaisin. Samaa toivon myös sinulle.
  Ihania saippuoita, wau <3

 3. No voi itku noita terveyshuoliasi! Tai ihan huoli ei riitä, -haittoja ovat. Tsemppitä oikein kovin paljon!
  Ihania saippuoita, noitahan voisi syödä 😉
  Täällä ei lingolla tekisi mitään, pihasta suurin osa on paljaana ja siellä täällä sentin paksuisia sohjojäisiä lämpäreitä. Äkkiä sade ja plussakeli tekivät lumesta selvää. Toivottavasti pian sielläkin! Vaikka se kyllä tarkoittaa satoja rapaisia tassunjälkiä pöydillä ja sängyssä lattioiden lisäksi 😀

  1. Olen heitellyt tuhkaa hangelle, jotta aurinko sulattaisi nopeammin lumia. Aika kauan menee noitten hankien sulamiseen.

   Alkaa pänniä nämä silmäongelmat. Taas on iriitti oikeassa silmässä.

 4. Ikävä kuulla, että et saanut silmiisi pikaisempaa apua. Lunta tosiaan on reippaasti niin Kouvolan suunnalla, mutta myös siellä teidän kulmilla. Siellä ollaan oltu sekä katolla että pihapiirissä useamman kerran vanhempiani lumitöissä auttelemassa. Olet tehnyt kauniita saippuoita, tietenkin kukkaisia! Mukavaa viikonloppua!

  1. Juu, lunta on riittämiin. Meillä särkyi kolme kasvihuoneen lasia lumen ja roudan vuoksi. Ollaan tyhjennetty kattoa moneen otteeseen, vaan silti lasit hajosivat. Kivaa sunnuntaita.

 5. Aivan ihania saippuoita! Te olette kyllä ihmeellinen pari, teiltä onnistuu kaikki! Pitääkin piipahtaa kaupan puolelle katsomaan, mitä kaikkea ihanaa oletkaan sinne hankkinut.
  Sinua on totisesti koeteltu noiden sairauksien kanssa. Tsemppiä ja jaksamista <3

  1. Kiitos, Teija? Kyllähän nämä terveysongelmat kasvattavat tällaisen kärsimättömän ihmisen luonnetta. Ei auta kuin sopeutua.
   Heh, kiitos. Kaikenlaista tulee aina räpellettyä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: