Keijuja kehiin

Keijuja kehiin

Moi!

Eipä ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan. Maailman tilanne on saanut aikaan melkoisen ahdistuksen ja turhautumisen. Tuli vähän fiilis, ettei missään ole mitään järkeä – saatikka meikäläisen löpinöissä.

Yöllä herätessä tulee miettineeksi erilaisia selviytymiskeinoja, jos valtapyrkimykset eräältä taholta iskisivät tänne kaakkoonkin. Mietin paljon myös ihmisten ja eläinten kärsimyksiä tuolla Ukrainassa. Pienessä mielessäni ihmettelen suuresti, miten yhtä äijää ei saada kuriin. Tulee voimaton ja tosi surullinen olo. Miksei maailmassa ole yhtä vahvasti hyvää kuin on pahaa?

No, turha on tuosta jorista, kun en asialle mitään voi. Siirryn siis kevyempiin juttuihin. Keijuihin.

Teimme mieheni kanssa Kukkaiselämää-tuoksukynttilöitä Keijupöly-tuoksulla. Poikamme teki etiketit kynttiläpurkkeihin. Näitä saa ensi viikolla ostaa Kukkaiselämää-kaupastani, jos kiinnostaa. Made in Lappeenranta ;O)

Oravalla oli puutarhassamme kiireitä kuluneella viikolla. Kurre on kuvassa tuo möykky säkkikankaalla, joka peittää tuijaa. Tunnin tuo orava huhki tuossa varjostuskankaan päällä. Vipelsi ylös ja alas ja keräsi jotain kaksin käsin tuosta säkin pinnalta. Mitä lie?

Silmistä (jatkoksi edelliseen juttuun) sen verran, että jotta ei menisi liian hyvin, iski iriitti jälleen oikeaan silmään. En näe sillä muutenkaan juuri mitään. Kaksi viikkoa tulehdus oli poissa. Pitäisi varmaan olla siitä riemuissaan. No, meikäläisen iriitit ovat pientä maailman asioitten äärellä. Toisaalta, jos noin alkaa ajatella, ei millään oikeastaan ole väliä.

Nonni, olipa ajatuksen virtaa. Hyvää sunnuntaita.

6 thoughts on “Keijuja kehiin

 1. Itse olen miettinyt ihan samaa, että miten tuo Putin yleensä on enää hengissä.
  Keijupöly kuulostaa juuri siltä, että sellaista voisi ripotella joka suuntaan.
  Voi hitto tuota iriittiä, pysyisi nyt poissa silmästäsi. Mukavaa alkavaa viikkoa kuitenkin <3

  1. Kiitos, Outi. Iriitti on oikea riesa. Keijupölyä tarvitaan tähän maailmaan.

 2. Harmi että iriitti palasi. Vaan jospa on merkki, ettei ole pysyvää kantaa!

 3. Maailman tilanne on paljon mielessä ja se kyllä vaikuttaa paljon.
  Toivottavasti iriitti helpottaa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: