Ei mene putkeen…

Ei mene putkeen…

Moi!

Onpa ollut varsinainen viikko.

Mortti

Vietin lauantaiyön tarkkailussa sairaalan päivystyksessä. Iski järkyttävä selkäkipu, johon ei auttanut mikään lääke eikä asento. Itkin tuskasta. Lopulta päivystyksessä löysivät lääkkeet, joilla kipu lähti ja sain nukutuksi. Sainkin kunnon satsin, pari opiaattia ja kolme särkylääkettä. Verenpainekin oli 200/120.

Luulen, että selkärankareumani oli tuskan syynä. Hölmöilin pihatöissä ja varmaan vahingossa itse aiheutin tämän kipuepisodin.

Kävin tällä viikolla akupunktiossa ja selkänivelet ovat kosketusarat. Pistin viestiä ja soitin reumapolille maanantaina, vaan eivätpä ole vastanneet mitään, vaikka on jo perjantai. No, minullahan se kipu on, joten mitäs siitä. Kävin myös reumahoitajan pakeilla keskiviikkona silmäpolireissullani. Apua ei tullut. Lääkäri ei ollut tuolloin vielä lukenut viestiäni. ”Tää on niin tätä.”

Tänään perjantaina olen vasta pystynyt tulemaan kaupalle töihin. Koko viikko on mennyt toipuessa. Nuo kipulääkearsenaalit eivät tehneet vatsakatarrille hyvää, joten nyt on maha rikki, kun selkä alkaa toipua. Tätähän tämä meikäläisen elämä on.

Jep, maailmassa on suurempiakin murheita kuin meikäläisen tuskat, mutta kyllä tämä syö naista. Joka viikko jotakin.

Talvi on saanut aikaan tappioita puutarhan puolella. Kasvihuoneesta on kaksi kattolasia ja yksi seinälasi säpäleinä. Putsasimme lumia katolta moneen otteeseen, vaan ei auttanut. Rahanmenoa ja haasteita siis tiedossa. Kattolasien asennus ei ole helppo homma. Lunta on edelleen enemmän kuin tarpeeksi. Ei siis ole luvassa uusia kukkakuvia ihan heti tässä blogissa.

Tämmöistä täällä. No, elämä on… Hyvää viikonloppua.

6 thoughts on “Ei mene putkeen…

  1. No voi hittara kyllä sinua koetellaan oman kehon kanssa kamppaillessa ja nyt vielä puutarhan puolella. Toivottavasti nyt kevään tuulet on myötäisiä sinun kohdallasi.

  2. Turhaan vähättely kipujasi ja vaivojasi, onhan tuo nyt ihan hanurista kun yksi vaiva toisensa perään ilmestyy. Voimia ja virtuaalinen halaus sinulle Satu ❤️

  3. Voimia <3 Koska kivut ovat sinun, on täysi oikeus hakea hoitoa niihin ja puhua niistä. Lunta on vielä tosi paljon. Harmi nuo kasvihuoneen lasit, teettävät ylimääräistä hommaa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: