Kukkamekkoprojekti

Kukkamekkoprojekti

Moi!

Kaiken potutuksen keskellä yritän tehdä kivoja juttuja. Ompelen itselleni mekkoa.

Leikkaus on ”Charleston-mallinen”, frillahelma ja trumpettihihat. Kauluksessa on rimpsu myös. Maximekko.

Aika vaikea projekti näin itseoppineelle ompelijalle. Hyvä siitä kuitenkin tulee. Mekko on harjoituskappale ja tulee itselleni. Kangas on viskoosia ja pesin sen ennen ompelua, jotta ei tule yllätyksiä kutistumisen muodossa.

Pari muutakin kangasta odottaa tekijäänsä. Ompeletko sinä?

Kivaa tiistaita.

8 thoughts on “Kukkamekkoprojekti

      1. Hei kiitos! Itse nimittäin ompelen tosi paljon mekkoja juuri ja toiveena viskoosikankaat, kun inhoan sähköistymistä, olen supersähköinen :). Vaikea usein löytää viskooseja joissa ei polyesteriä tms helposti sähköistyvää.

  1. En ole hetkeen ommellut. Viimeksi taisin ommella tyttärelle topin 🙂 Tekemäsi mekko on upea. Minä rakastan erilaisi maximekkoja <3

  2. Kaunis tulee mekostasi. Ostin juuri itselleni uuden ompelukoneen. Minun taitoni rajoittuvat kuitenkin suorien saumojen ja erilaisten lyhentämisten ompeluun. Olispa kiva jos osaisi itsekin tehdä oikein vaatteita itselleen.

    1. Kyllä sitä oppii, kun on hyvä kone, saumuri, sovitusnukke ja intohimo oppia. Itse olin alakoulussa kässäopen painajainen. Haukkui ompelukseni koko luokan edessä tyyliin: ”Katsokaa, mitä tämä idiootti on tehnyt!”. Meni muutama vuosikymmen tuosta toipuessa. Olisin halunnut muotisuunnittelijaksi tms, mutta mites haet alalle kutosen itsetunnolla, jonka ko. opelta sain. Yläkoulussa kässä sujui jo paljon paremmin, mutta traumat alakoulusta jäivät. Vasta reilut viisi vuotta sitten aloin ommella.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: