Ihanaa aikaa

Ihanaa aikaa

Hei!

Kevät on puutarhan ihaninta aikaa. Kaikki kauneus on edessä ja samoin kaikki toivo upeasta puutarhakaudesta. Rakastan kevään, hempeää vihreää. Niinpä otin illalla kuvakimaran keväisestä puutarhastamme. Kuvat puhukoot puolestaan. Kuvia on paljon!

Hämyvuokot

Multaukset ja lannoitukset jatkuvat tänä iltana. Mitä puutarhahommia sinulla on tekeillä?

Lämmintä keskiviikkoa!

8 thoughts on “Ihanaa aikaa

 1. Ihanan näköistä! Tämä on tosiaan parasta puutarhaihmisen aikaa, kaikki on uutta ja ihmeellistä.
  Täällä odotellaan, että sade alkaisi, muutama tippa on jo tullut, mutta Ilmatieteen laitoksen sademääräennuste pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä. Lännessä näyttää taivas jo kirkastuvan, voi ei. Ajattelin ihanan sateen jälkeen istuttaa, mutta taitaa mennä kasteluksi.

  1. Sääennusteet ei aina mene ihan putkeen.. Minä taas haaveilen auringosta ja lämmöstä huomiseksi. Haave ei ilmeisesti toteudu.

 2. Ihana vauhtikuva Mortistakin 🙂 Minun pitäisi saada tuo takapihan pläntti siistittyä. Vähän päälle viikon päästä on meidän pojan valmistujaiset ja sinne pitäisi saada pari istumapaikkaa aikaiseksi 🙂
  Kivaa keskiviikkoiltaa sinulle Satu <3

 3. Kaunista. Täällä ei kummempia suunnitelmia, katsotaan miten sateet tulevat ja menevät ja jääkö niden lomassa sopivaa kohtaa puutarhatöille. Kevään suuri kanttauskierros pitäisi aloitella.

  1. Kanttaus on aika rankkaa puuhaa. Tai, no miellän sen rankaksi, kun yhdistän siihen kitkemisen paahteisella paikalla kadun laidassa. Ainoa penkki, joka pitää kantata meillä. Tai, no voisihan sitä kantata pensaita ym.

 4. Kevät on niin kaunista aikaa!
  Kasvihuoneessa odottaa vielä purkki poikineen istuttamista ja sitten sain päähäni että puutarhavaja pitää maalata;) toki maalit ovat vielä kaupassa! Ja ikkunoita voisi alkaa pikkuhiljaa pesemään. Onneksi on piiitkä viikonloppu

  1. Jep, hommaa riittää. Meilläkin ikkunat odottavat pesijäänsä. Inhokkihomma.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: