Mahtava ilta!

Mahtava ilta!

Hellurei!

Olipa huisin kiva ilta eilen Ravintola Lappeenrannan Upseerikerholla bohoasetelma-kurssin merkeissä. Sairastapausten vuoksi meitä oli pieni porukka, mutta se ei menoa haitannut – päinvastoin! Oli todella lämminhenkinen ilta.

Kaikilla oli täsmälleen samat materiaalit ja jokaisesta asetelmasta tuli aivan eri näköinen. Kaikista tuli persoonallisia ja kauniita asetelmia. Ja voi sitä hartautta, jolla niitä asetelmia tehtiin.

Illan kruunasi taitava kurssilainen, joka harrastaa valokuvausta. Hän otti kerrassaan upeita valokuvia, jotka saimme illasta muistoksi. Kiitos!

Täytyy todeta, että näitten kukkakurssien jälkeen on todella hyvä fiilis. Tapaan kursseilla aivan mahtavia ja luovia ihmisiä. Touhuamme upeissa puitteissa ihanien kukkien parissa. Mitä muuta voi toivoa?

Seuraavat kukkakurssit järjestän Kukkaiselämää-puutarhassamme (Lappeenrannassa). Luvassa on bohoasetelmaa, kukkaseppelettä ja spiraalikimppua. Josko innostuit, löydät kurssit täältä. Minulle voi myös lähettää viestiä ja voidaan sopia räätälöity kurssi omalle porukallesi haluamallasi teemalla.

Kuva viime vuoden kesäkuulta

Jo tulevana lauantaina pidän kukkaseppelekurssin puutarhassamme polttariporukalle. Vastaavia tilattuja kursseja on tulossa lisääkin. Pidän lisäksi ryhmille puutarhaesittelyjä. Niihin liittyen voi myös olla yhteydessä.

Elämä on siis lähestulkoon pelkkää kukkaa ja puutarhaa lähiaikoina – oikeaa Kukkaiselämää!

Ja mikä parasta. Sain postia EKSOTE:lta. Kaihileikkauspäiväni on 14.6., jos ei mitään vastoinkäymisiä tule. Oi, olisipa ihanaa taas nähdä entiseen malliin. Väsyn ihan kamalasti, kun joudun pinnistelemään kaiket päivät yhden silmän voimin. Kaipa siihenkin tottuisi. Olen totutellut jo reilut puoli vuotta. En näe käytännössä oikealla silmälläni mitään.

Voikin olla shokin paikka, kun aurinko paistaa kotona ja tajuan, mistä on jäänyt pölyt pyyhkimättä ym. Olen siivousraivo, heh. Huolensa kullakin, vai mitä!

Tänään pitäisi tulla uudet lasit kasvarin rikkoutuneitten tilalle. Siinäpä onkin perheen miehille haastetta saada ne ehjinä paikoilleen.

Tänään olen taas keskustassa Kukkaiselämää-kaupallani. Samoin huomenna perjantaina. Lauantaina kukkailen kurssilaisten kanssa puutarhassamme.

Kukkaisaa loppuviikkoa!

6 thoughts on “Mahtava ilta!

  1. Ihanan kuuloinen ja näköinen kurssi, keskittyneitä ilmeitä ja varmasti hauskaa oli.
    Mahtava uutinen leikkauksesta!

  2. Arvostan sinnikkyyttäsi!Kaikkea hyvää tulevaan kesään!

  3. Nyt kuulostaa suunnitelmat ihanan kukkaisilta ja hienoa, että myös tuo leikkauspäivä varmistui. Bonusisältäni on leikattu kummastakin silmästä kaihi ja hän sanoi, että ei ollutkaan tajunnut, miten harmaaksi kaikki oli muuttunut ennen kuin sai näkönsä takaisin. Aurinkolasit oli kyllä leikkauksen jälkeen paljon käytössä…ja on edelleen 🙂
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle kukkainen Satu <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: