Cottage garden

Cottage garden

Hellou!

Se on lauantai ja lunta tulee vaakatasossa päin naamaa. Melkoinen tuuli täällä kaakossa. Kävelen nykyään kaupalle ja kotiin ja näin ollen nautin kelistä kuin kelistä. Matka uudesta kodista on juuri passeli. Saan ulkoilun ja vähän liikuntaa, mutta matka ei ole niin pitkä, että nivelet kipeytyisivät. Täydellistä.

Muuton huumassa löysin askartelutarvikkeistani ikuisuusprojektin, jonka aloitin ehkä viitisen vuotta sitten. Kirjoilen pellavalle englantilaista cottage puutarhaa. Ihan omalla tekniikalla. Ei välttämättä kestä lähempää tarkastelua, mutta tällaiselle kirjontauntuvikolle jälki kelpaa.

Kotikin alkaa pikku hiljaa näyttää kodilta. Lattioilla ei enää loju tavaroita.

Ostimme kaksi String-hyllykköä keittiöön. Lisäksi oli tarvetta kunnon komerolle. Hommaan pääsi Ferm Living Sill -kaappi, joka vetää hyvin maljakot yms. Olenkin näemmä oikea maljakkohamstraaja. Vähemmälläkin totisesti pärjäisi. Sama pätee kukkaruukkuihin.

Kaappi sopi hyvin keittiön kaappien sävyyn. Taulutkin ovat viimein seinillä. Paikallinen taidekauppa kävi tekemässä ripustukset muutamalle haastavalle kiviseinälle ja korkeaan eteiseen.

Meillä on paljon edesmenneen anopin maalauksia ja meikäläisen ”itetaidetta”.

Loppuun kuva rakkaasta Mortista.

Hyvää viikonloppua.

4 thoughts on “Cottage garden

  1. Tämähän on hieno työ! Jos olisin osannut ees näin paljon kirjontaa, olisin iloinen. Värit siinä ovat erityisen ihania!
    Hyvää sunnuntaita sinulle!

    1. Oi, kiitos. Vielä tuossa riittää tekemistä varmaan seuraaviksikin viideksi vuodeksi.. Aurinkoista viikkoa.

  2. Todella kauniilta näyttää tuo kirjontatyösi. Ihanaa kun koti alkaa olla kunnossa, olettekin siellä ahkeroineet oikein urakalla.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Satu ja rapsutuksia Mortille <3

    1. Kiitos, Outi. Vielä on jotain laitettavaa, mutta voiton puolella ollaan. Hyvää uutta viikkoa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: