Inspiraatiota parvekkeelle

Inspiraatiota parvekkeelle

Moi!

Mihinpä sitä ”koira karvoistaan” pääsisi, vaikka kuinka yrittäisi? Kovasti jo kutkuttelee kevään tulo, vaikkei puutarhaa enää olekaan. Mietin jo päätä pahkaa istutuksia parvekkeelle!

Tänään viimein pitäisi tulla uudet parvekehuonekalut, jotka tilasin jo tammikuussa. Toimitus piti olla viikon pintaan, vaan puolitoista kuukautta tuossa on mennyt. Ei sillä, että olisi parvekekelit, mutta jos kerran luvataan toimittaa nopsaan, on lupaukset pidettävä.

Parvekkeemme on pohjoisen ja koillisen suuntien välissä. Paahdetta ei ole siis tiedossa. Ainakin verililjoja ja murattia aion istuttaa ja luultavasti jotain kivoja heiniä. Helppohoitoista, mutta kaunista. Mitä sinä istuttaisit?

Koti alkaa jo näyttää kodilta. Tänään toimitetaan eteiseen pari lipastoa ja nuo parvekehuonekalut. Sitten alkaa homma olla reilassa, jollei autotallin kaaosta mietitä..

Mortti viihtyy hyvin, kun saa monta pitkää lenkkiä päivässä.

Täällä kaakossa on kymmenisen astetta pakkasta ja lunta satelee hissukseen. Menen tänään Kukkaiselämää-kaupalleni töihin. Ehkäpä nähdään? Kivaa viikkoa.

10 thoughts on “Inspiraatiota parvekkeelle

  1. Parvekkeenne suunta on aivan oikea lasitetulle parvekkeelle. Jos olisi etelään, niin kuuma tulisi kesällä, vaikka toki lasit voi avata, mutta kuitenkin. Minulta on jotenkin mennyt ihan ohi muuttonne. Olen lukenut että toinen haluamanne asunto oli myyty yllättäen jollekin toiselle, mutta sitten en ole ollenkaan huomannut että olisit asuntoasioista postannut. Onneksi nyt huomasin tämän. Ihana tuo järvinäkymä sekä parvekkeelta että ruokapöydästä.kristii

    1. Parempi asunto tämä on kuin se ensimmäinen vaihtoehto. Olisi kuitenkin saanut jäädä ne vaiheet kokematta.

    1. Kiitos, Outi. Ei tuohon kamalasti mahdu. Saa nähdä, mahtuisiko hortensia. Hyvää uutta viikkoa.

  2. Sinä saat varmasti asiantuntijoilta ideoita parvekekasveiksi. Toki alan asiantuntijana tiedät itse enemmän kuin me muut yhteensä.

    Olin tänään lenkillä ja kuljin talonne ohi. Muistin, miten kaunis piha sinulla on tai oli. Ajatukseni siirtyivät kauppaasi.

    1. No, muistot ja kuvat ovat jäljellä. Ensimmäiset tetet pääsivät jo parvekkeelle.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: