Jälleen muutto

Jälleen muutto

Moi!

Uudet tuulet puhaltavat jälleen elämässäni. Kukkaiselämää-kauppa muutti Lappeenrannan Valtakadulta Kauppakatu 53:een. Neliömäärä suunnilleen triplaantui ja Kauppakatu on vilkkaampi liikepaikka.

Neljä päivää olen ollut uudessa paikassa ja todella tyytyväinen. Muutto oli kyllä melkoinen rutistus. Lauantaina kauppa oli auki vielä entisessä paikassa Valtakadulla ja tiistaina avautui Kauppakadulla. Paikallinen teippausfirma Mainos-Saimaa oli huikean tehokas. Tiistaina aamulla lähetin toiveen teippauksesta ja iltapäivällä kukkateippaus oli jo ikkunassa.

Tein kauppaani koristelut silkkikukista: kukkapuun näyteikkunaan, kukkakaton tuulikaappiin ja kattokranssin. Kukkaiselämää-nimi velvoittaa… ;O)

Äitini ja mieheni ovat olleet ihania. Äitini on silittänyt kymmeniä mekkouutuuksia myyntiin ja mieheni rakentanut sovituskopit, näyteikkunan ja ripustanut kaikki koristeet ja tehnyt paljon muutakin. Iso kiitos ja halaus molemmille!

Kukkaiselämää on kohdallani muuttanut melkoisesti muotoaan. Puutarha on taakse jäänyttä elämää, mutta kukat pysyvät elämässäni uudessa muodossa: kukkamekot, kukkakupit, kukkapeitot ym. Kukkaiselämää on kauneutta kotiin, puutarhaan ja pukeutumiseen.

Kukkaiselämää-kauppani Instassa ja Facessa on mekkoarvonta, joka päättyy maanantaina 10.4. Oletko jo osallistunut? Lisääkin arvontoja tulee ja kaksi mekkoa on jo arvottukin.

Morttikin oli parina päivänä uudessa kaupassa mukana. Viihtyi ”kyökin” puolella. Nukkui ja ihmetteli asiakasvirtaa. On se ihana mussukka.

Tällaista täällä. Pääsiäinen menee levätessä. Miten sinä vietät pääsiäistä?

14 thoughts on “Jälleen muutto

  1. Näyttää ihanalta ja vilkkaampi kauppapaikka on ilman muuta parempi. Menestyksekästä uutta kautta Kukkaiselämän parissa!

  2. Onnea uuteen puotiin! Aivan ihanalta näyttää 🙂 Pitää yrittää täältä Imatralta joskus raahautua paikan päälle ihastelemaan ja sovittelee jotain kivoja mekkoja.
    Pääsiäistä on tarkoitus viettää ihan rauhallisesti ja ehkäpä kerkee vähän bongailemaan lintujakin 🙂

  3. Onnea uudesta osoitteesta ja isommista tiloista.
    Täällä ollaan vaan kotosalla oltu tämä pääsiäinen. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle Satu <3

  4. Oi miten kauniisti olet sisustanut liikkeen! Onnea, ja toivottavasti asiakkaat löytävät sinut.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: