Vaikka sun mitä…

Vaikka sun mitä…

Moi pitkästä aikaa!

Viikot vierivät. Kaikenlaista on tapahtunut ja tullut tehdyksi.

Parveke-elämä sujuu hyvin. Mitä enemmän sitä vietän, sitä enemmän siitä tykkään. Ei ole stressiä mistään, voin vain olla ja nauttia maisemista.

Nyt tuo kuvan palanut nurmikkokin on jo korjattu.

Sain lahjoituksena vanhan pyörän, jonka tuunasin koristamaan Kukkaiselämää-kaupan edustaa. Haaveilin aina tällaisesta pyörästä puutarhaan, vaan eipä sinne mahtunut.

Tein kolmannen jättikranssin kaupan kattoon.

Teinpä toisenkin pyöränkorin tuunauksen.

Tällä hetkellä olen innostunut kuvien muokkaamisesta tietokoneella kauppani markkinointiin liittyen. Hulvatonta hommaa! Käytän luvallisia kuvia.

Heh, toivottavasti asiakkaani ymmärtävät, että kuvat on pilke silmässä tehtyjä. En kuvittele olevani merenneito tai mitään muutakaan. Vitsillä näitä teen. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa, kun sitä puolta kuitenkin aina tarjoillaan ihan riittämiin.

Viime viikolla viimein toinenkin silmäni leikattiin ja maailma kirkastui melkoisesti. Olen kyllä leikkauksesta onnellinen. Olipa tässä muutakin pinnalla ja ehkäpä joskus kirjoitan blogipostauksen aiheesta ”Opettajan testamentti”. Olisi kyllä, mitä kirjoittaa…

Jep, kirkkain silmin kesää kohti ja toivotaan lämpimiä kelejä. Onnea kaikille koulunsa päättäneille ja valmistuneille. Eiku kohti valoisaa tulevaisuutta! Hali kaikille entisille oppilaille <3

9 thoughts on “Vaikka sun mitä…

  1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Ja mikä ihaninta, että silmäsi ovat paremmat ja että viihdyt ilman ihanaa, mutta niin työlästä puutarhaa.
    Kaunista kesää sinulle ja koko perheellesi<3

    1. Kiitos, Kristiina. Vielä tämä elämä iloksi muuttuu. Aurinkoista kesää!

  2. Ihanaa kuulla että molemmat silmät ovat vihdoin leikatut ja näkö kirkastunut!
    Kyllä tuolla parvekkeella varmasti on mukava aikaa viettää, maisematkin kohdillaan.
    Ja haukoja mainoskuvia olet tehnyt;)

    1. Kiitos, Pioni. Parveke-elämä on ihan jees. Yritin tuossa viime viikonloppuna tehdä vähän pihahommia tässä taloyhtiössä, kun kävi yksi hoitamaton havuistutus hermoon. No, nyt ole kärsinyt selkäkivusta koko viikon sen jälkeen. Puutarhahommat on siis osaltani tehty.

  3. Teidän parveke on kyllä tosi kaunis. Minusta nuo sinun kuvat merenneitona tai minä vaan ovat todella hauskoja.
    Ihanaa viikonloppua Satu <3

    1. Kiitos, Outi. Heh, toivottavasti muidenkin huumori riittää noihin kuvapäivityksiini. Kaunista viikkoa, Outi.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: