Joulutusta, kransseja ja opin tielle

Joulutusta, kransseja ja opin tielle

Hellou!

Meillä on ollut joulukuusi jo viikon verran. Kuusessa on reilusti yli 300 palloa. Koristelussa meni kolmisen tuntia.

Edellisen jutun koronasta vielä sen verran, että jo ennestään surkea kuuloni huononi koronan seurauksena entisestään. En kuule enää kunnolla vasemmalla korvalla. No, minkäs teen? Toivotaan, että kuulo palautuu. Jollei ei, ei meikä paljon näe, Krooninen iriitti on jättänyt arpensa vasempaan silmään tarkan näön alueelle, eikä enää kuulekaan. Huoletonta eloa.

No, mutta kaikesta huolimatta aina pitää puuhata jotain. Vuosien tauon jälkeen yritin maalata. Ensimmäistä kertaa akryyliväreillä. Aika epätoivoista puuhaa oli. Käsi vapisi jne. Vielä on taulu kesken. Parantelen ja viimeistelen, jahka huvittaa.

Tänään tein ikikransseja muovihavuista olkipohjaan. Ylin pääsi omaan oveen ja loput Kukkaiselämää-kauppaani myyntiin.

Puutarhuriopintojen jälkeen, mikä oli kolmas kouluni, olin vannonut, etten enää ikinä opiskele yhtään mitään. Vaan kuinkas kävikään? Hain yhteen luovan alan kouluun, pääsin ja opinnot alkavat ensi vuonna. Olen ihan töpinöissäni! Varmaan postailen asiasta lähempänä H-hetkeä. Opinnoista suurin osa on etänä, muutama lähipäivä kuukaudessa. Koulutie ei siis vaikuta kauppani pyörittämiseen.

Tällaisia puuhia täällä kaakossa. Mites siellä?

Kivaa viikkoa!

2 thoughts on “Joulutusta, kransseja ja opin tielle

  1. Oi miten kaunis kuusi teillä on! Paljon onnea uudesta opiskelupaikasta. Varmasti mukavaa, kun on jotain uutta uudelle vuodelle luvassa :). Kivaa joulunodotusta!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: