Kukkia ja tuskia

Kukkia ja tuskia

Hei!

Teinpä pitkästä aikaa taulun.

Taulu on myynnissä Kukkaiselämää-kaupassa. https://kauppa.kukkaiselamaa.fi/

Kukkaiselämää-kaupan ulkoasu sai lisää kukkia.

Kukkaiselämää, Kauppakatu 53, LAPPEENRANTA

Kauppa on hoitunut melkein viikon verran perheen miesten toimesta. Selkäni on ollut niin kipeä, että olen voinut vain maata suorana tietyssä asennossa. Tänään olen taas kaupalla pitkästä aikaa.

Maanantaina hikeennyin olotilaani totaalisesti. Nilkka kipeä ja selkä aivan rikki. Mies auttoi minulle sukat jalkaan ja kun nostin kädet ylös pukeutuessani, sain jäätävän selkäkrampin.

Tutkailin tuskissani, olisiko Bulevardin Mehiläisellä Helsingissä aikaa tietylle reumalääkärille. Oli! Samana iltapäivänä. Niinpä menimme autolla Helsinkiin ja pääsin lääkäriin. Olipa muuten ihana lääkäri, joka kuunteli. Sain kortisonipistoksen akillesjänteen jännetuppiin ja lääkeohjeet selän hoitamiseen. Eilen kävin vielä akupunktiossa, joka yleensä helpottaa oloa ja kipuja. Auttoi.

Ensi viikolla pitäisi olla ”iskussa”. Torstaina alkaa muotisuunnittelijan opinnot Helsingissä. Ensimmäisinä päivinä opettajana on mm. Paola Suhonen. Selvitellään omaa suunnittelun tyyliä ja opiskellaan kangasprinttien tekoa. Kuulostaa enemmän kuin hauskalta.

Postailen ensi viikolla koulukuulumisia. Kivaa torstaita!

8 thoughts on “Kukkia ja tuskia

  1. Tsemppiä, Satu! <3
    Ja onnea opintoihin!
    Aivan ihanan kukkaisa kauppa ja taulu.

  2. Sait kerrankin kunnollista apua ja ennen kaikkea sinua kuunneltiin. Menestystä opintoihisi. On varmasti tämäkin sinun alaa 🙂

  3. Iloitsen kanssasi, että sait avun Helsingissä.
    Hyvää opintojen aloitusta, olet varmasti ihan töpinöissäsi.

    Hurmaavan taulun olet maalannut, taiteilijahan sinä olet!
    Sirpa

    1. Kiitos🥰 Pohjan maalasin, mutta silkkikukat liimasin tauluun. Tuli kolmiuloitteinen😍 Nyt näytän pääsevän täällä Lappeenrannassa magneettikuvaan ja sain lähetteen fysioterapiaan.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: