Yli 30 vuoden suhde poikki

Yli 30 vuoden suhde poikki

Hei!

Tällä viikolla olin kaksi päivää Helsinki Design Schoolissa lähiopetuspäivillä. Opimme kaavoituksesta, kuosittelua ja muotipiirtämistä. Täytyy todeta, että harmikseni kaavoitus ei oikein ole meikäläisen juttu. Olen liian villi ja vapaa sielu sellaiseen. Harmi.

Muotipiirtämisessä nousi esiin taas vanha yliminäni, jolle ei oikein mikään kelpaa. Harjoitella pitäisi tuota piirtämistä. Torstain iltapäivän tunnilla havahduin (opetustilan etupenkissä) siihen, kun niskani retkahti. Meinasin nukahtaa istualleni. Syy ei ollut opetuksessa, vaan siinä, että sain uuden lääkkeen pyodermaani ja lääke väsyttää vietävästi.

Viimein tein ratkaisun, että EKHVA:n erään polin palvelut ovat ainakin toistaiseksi tulleet kohdallani tien päähän. Olin ko. polilla asiakkaana noin 35 vuotta. Sain yksityisen sektorin ihanalta lääkäriltä lähetteen Helsinkiin, kolmiosairaalan vastaavalle polille. En jaksa enää täällä Lappeenrannassa taistella hoidostani. Tein ko. poliklinikan toiminnasta lähes pari kuukautta sitten useampisivuisen muistutuksen. Vastauksena sain seitsemän rivin ylimielisen lausunnon aiemmin minua hoitaneelta lääkäriltä. Ongelmani eivät hänen mukaansa kuulu heidän hoitoonsa.

Suurin ongelmani on ollut syyskuusta alkaen kärsimäni akillesjänteen tulehdus, joka on jo levinnyt nilkkaani. Jalkaa ei ole edes kuvattu, pyynnöstäni huolimatta. Myös ajoittaiset selkäkramppini ovat saaneet vähättelyä. Olen totaalisen väsynyt tähän hoitamattomuuteen ja ylimielisyyteen. Todellakin toivon, että Helsingissä hoitokulttuuri on erilainen. Lappeenrannassa saan neljällä muulla poliklinikalla, joilla käyn, erinomaista hoitoa.

Joutunen ontumaan elokuun loppupuolelle asti, jolloin on Helsingin lääkärikeikka. On se vähän surullista, että pitää matkustaa satoja kilometrejä tässä ns. hyvinvointiyhteiskunnassa saadakseen asianmukaista hoitoa.

2 thoughts on “Yli 30 vuoden suhde poikki

  1. Kiitos postauksestasi. Kuulostaa tosi ikävältä sairauteesi suhtautuminen Lappeenrannasta. Ymmärrettävää, että olet täydellisen kyllästynyt. Onneksi löysit ja saat Helsingistä apua!

    1. Kiitos🥰 Kyllä se harmittaa ja en tee tätä siirtoa heppoisin perustein. Olen totaalisen väsynyt ja masentunut tähän touhuun ko. polilla. Toivottavasti saan apua Helsingissä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: