Lempiasioitani – My favorite things

Lempiasioitani – My favorite things

Lempiasioita_blogihaastekuva

Sain haasteen Maaritilta Gardens of my dreams -blogista. Tehtävänä on kertoa kymmenen omaa lempiasiaansa kuvin. – I got a nice challenge from Maarit, who has a blog called Garden of My Dreams. My task is to tell my teorite things in pictures. 

1. Koti ja perhe. – Home and family

2. Tällä hetkellä ajankohtaisin lempparini on koiranpentumme Mikki. Mikki on neljä kuukautta vanha kultainennoutaja. – My dear favorite is our puppy Mickey. Mickey is four months old. He’s a  Golden Retriever.

2. Öljyvärimaalaus. Lisää maalauksiani näet blogissani Just my paintings . Oilpainting. You can see more my paintings in my another blog Just my paintings. 4. Puutarhanhoito – Gardening

5. Rakkaat muistot Akusta. Aku oli lähes kahdeksan vuotias rottweilerimme, joka kuoli syksyllä. My lovely memories of Aku. Aku was our almost eight years old male rottweiler, who passed away last autumn.

6. Matkustaminen – Travelling

7. Kesä – Summer

8. Luonto – Nature

9. Kaikki kaunis – Everything beautiful

10. Hyvä ruoka – Good food ;O)

Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille: I give this challenge to the following blogs: elämää ja elämyksiä Autuas olo Förmaaki ja puutarha

28 thoughts on “Lempiasioitani – My favorite things

 1. I really like your beautiful pictures.Have a nice evening
  Elisabeth

 2. Onnea haasteesta.Oletpa mukavan kauniit kuvat laittanut.Mukavaa Tiistai iltaa♥

 3. Kiitos tosi mukavasta haasteesta! Mulla on pientä käytännön ongelmaa, kun koneeni on huollossa ja lainakoneessa ei tietystikään ole kuvia, eikä kuvankäsittelyohjelmaa. Vastaukseni saattaa siis viipyä, mutta takuulla se tulee!

 4. Ilokseni huomasin että olet saanut uuden haukun. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta.

 5. Onpa todella, todella kauniita kuvia. Silmät ymmyrkäisenä niitä täällä katselin ja ihailin.

 6. Upeita kuvakoosteita!

  Kiitos haasteesta, minulla onkin nyt useampi haaste vastattavana:)

 7. Hienoja kuvakollaaseja! Olisipa jo kesä… Aika moni noista lemppariasioistasi täsmää myös minuun. Oma listani olisi koti, perhe, mökkeily, kesä, puutarha, koirat, kissat, antiikki, nikkarointi/maalaus/tuunaus/näpertely sekä luonto. Mukavaa päivää; täällä sataa lunta.

  T. Sari

 8. Upeat kuvakollaasit! Kerro se kuvin -toimii hyvin. Sanoja ei tarvita.

 9. Thank you, Elisabeth. This posting took a lot of time. I learnt to make those picture collages and it took me the whole day!

 10. Ei mitään kiirettä eikä paniikkia, Pirkko. Teet, jos ehdit ja huvittaa, kun on välineet saatavilla. Kiva, jos otat vastaan!

 11. Ekat tekemäni kollaasit! Meni koko päivä opetellessa. Latasin Picasa kolmosen. Mulla oli vanhempi Picasa, jolla ei pystynyt kollaaseja tekemään, en ainakaan minä.

 12. Ihanat kuvakollaasit ja lempiasiat sinulla!
  Mukavaa viikon jatkoa!

 13. Kiitos vastauksista. Todella ihania kuvia…mitkä maisemat noissa matkustuskuvissa…ja Mikki on aina vain niiiiiin söpöliini:)

 14. Eipä ihminen juuri muuta tarvitse, mainitsit juuri niitä tärkeimpiä. Upeita kuvakoosteita teit !

 15. Kiitos, Rita. Tuli harjoiteltua kerralla yhdeksän kollaasin verran…

 16. Kiitos mukavasta haasteesta, Maarit! Sulla oli niin upeat kollaasit, että sisuunnuin opettelemaan niiden tekemistä! Ekat yhdeksän tuli tehtyä. Kiitos inspiraatiosta.

 17. Kiitos, Pivi! Hyvä koti, perhe ja rakkaat harrastukset… Niillä tosiaan pärjää.

 18. This is such an amazing post chokeful of lovely images. You are very talented amd I love your paintings.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: