Yksi viikko, kaksi kiloa! – One week, two kilos!

Yksi viikko, kaksi kiloa! – One week, two kilos!

Jee! Viikon olen ollut vähillä hiilareilla ja kaksi kiloa on elopainostani poistunut. Hyvä! No, jatkossa tahti hidastuu kiloon tai puoleen viikossa. Lipsunut en ole, mutta dieettini ei ole tiukka, joten jonkun toisen mielestä lipsun varmaan kaiken aikaa.. Syön hedelmiä ja marjoja kohtuudella, tummaa suklaata muutaman palan ja viiniä hyvän ruuan kera menee lasi tai kaksi. Jos olisin liian tiukalla kuurilla, ei sitä tulisi noudatettua, joten hiljaa hyvä tulee..

Viikon ajan joka lounaalla on ollut salaattia. Tämän päivän salaatissa oli rasiallinen tuoreita pinaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua, fetaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä, mozzarellaa, kaksi kananmunaa. Tämä salaatti ja lounas oli koko perheelle sama. Ateriana nautittiin jauhalihapihvejä. Piti syödä vain kaksi, mutta kolmaskin livahti suustani alas, maistui sen verran hyvälle. No, pitää tehdä pitedempi iltakävely ja syödä pienempi iltapala.

Aamulla heräsin jo viideltä. Tänään olen tehnyt jo kaksi kävelyä Mikin kanssa. On ollut kaunis, aurinkoinen pakkaspäivä.

I’ve lost two kilos in a week! I’ve eaten less carbs. Well, in future my weigh loosing will be slower, one or a half kilo a week. I’ve been following my diet and it’s not too hard, because I allow some things. I eat some fruits, berries and dark chocolate and I can have some wine with my dinner. If my diet was too strict, I couldn’t follow it.

During this last week I’ve had salad every day. Today my salad consisted of fresh spinach leaves, tomatoes, cucumber, feta cheese in oil, mozzarella cheese, two eggs. This salad was meant for the whole family. I also ate two hamburger beefs. To be honest, I was supposed to eat two of them, but I ate three, because it tasted so delicious. Well, I have to have a longer evening walk and eat less in the evening.

This morning I woke up at five o’clock. I been out two times with Mickey. It’s been a beautiful and cold day.

Tämän päivän lounas – Today’s lunch
Aurinkoinen pakkaspäivä Helsingissä – It’s shiny, cold day in Helsinki today
Jouluruusu edelleen kuhisee kirvoja – My Christmas star is still full of aphids
Mikki – Mickey
Mikki jumppaa – Mickey is excercising

Posted by Picasa

38 thoughts on “Yksi viikko, kaksi kiloa! – One week, two kilos!

 1. Hienosti sulla on sujunut, onnea! Ja kiitos päivän Mikki-annoksesta, aina niin suloinen!

 2. Your lunch seems delicious! Nice photos, the Baltic sea is covered in ice,as the Gulf of Finland. Is ferry Silja Line going to Stockholm in such icy sea?
  Mikki is little sweet baby.

 3. Onneksi olkoon painonpudotuksesta! Se on hyvä alku 🙂 Kirvat on ikäviä otuksia. Niitä vastaan taistelin viime keväänä, kun melkein kaikissa kuistilla talvehtineissa kasveissa oli niitä. Suihkutin ne Raidilla pariin kertaan ja vedellä huuhtelin suihkun alla myrkyn jälkeen. Kyllä ne sitten vihdoinkin hävisivät…. 🙂

 4. Hieno juttu,että kiloja on karissut! Ihan turha on mun mielestäni pitää mitään järjetöntä kitukuuria;hiljaa hyvä tulee!
  Päivän salaatti ja pihvi näyttävät oikein herkullisilta 😉

 5. I like Mickey's sofa exercise routine and have used it myself for quite a while now. This explains why I've gained so much weight. I'm very proud of you for following your diet for a whole week and for loosing 2 kilos! Good for you! Your harbor sure looks cold!

 6. Oi,oi kun minäkin saisin kaksi kiloa pois painosta… krapsutuksia ihanalle Mikille:)

 7. Idag gick det inte att översätta din sida så vad du skriver vet jag inte :)men att lilla Mickey är ljuvligt söt det kan jag se!
  KRAM från mig!

 8. Hienoa,ja Mikki on aina niin kiehtova,kaunis pakkaspäivä Helsigissä 🙂

 9. Hyvä, hyvä! Onnea! Minä pudotin viime vuonna aika monta kiloa ja tiedän, että hitaasti pudottamalla kilot myös pysyvät poissa. Sellainen parin viikon hullu kuuri tuo kilot takaisin saman tien.
  Olen itsekin nyt salaattilinjalla, tosin syön muutenkin pääasiassa kasviksia, mutta kalaa sentään. Tarkoitus on jatkaa vielä viime vuoden kuuria viidellä kilolla, sitten olen tyytyväinen. Ei tällaisesta mummelista tarvitse missiä tullakaan. Olin diabetes-vaaravyöhykkeellä sukurasitteen ja kilojen takia, mutta nyt arvot ovat kaikki hyviä.

 10. Mickey must be a wonderful exercise partner. I always need to lose a few pounds after the holidays. Good luck! you seem to be doing very well. 🙂

 11. vad duktig är som gått ner 2kilo på en vecka
  salladen ser jätte god ut
  jag skulle åxå behöva gå ner några kilon
  ha det så bra
  maggan

 12. Onneksi olkoon, hyvä suoritus js kuten sanoit hiljaa hyvä tulee. Elimistö ehtii tottua muutokseen, eikä mene säästöliekille.

 13. Hei mä en kestääää!! Miksi sun postaukset ei näy mun lukulistalla 🙁 Jos mä koitan poistaa itseni ja liityn uudelleen.. auttaiskohan se..

 14. Hienoa, että dieettisi toimii, tuollaiset tulokset innostavat jatkamaan. Toivottavasti kirvat hylkäävät jouluruusun ja se selviää kevääseen. Mikki tietää, että kotijumppa on tärkeää 🙂

 15. Onnea, tuosta on hyvä jatkaa 🙂 ja itsekin voisi yrittää että salaattia puolet lautasesta. Onpa Mikki suloinen!

 16. Kiitos, Nonna! Olisin liittynyt blogisi lukijaksi, mutten löytänyt sellaista kohtaa, että voisi liittyä..

 17. I think Silja Line goes normally. Icebreakers are used when needed.

 18. Joo, sisukkaita ovat. Laitoin ruukkuun kaksi kirvantorjuntakapselia, huuhtelin kasvin, liiskasin käsin kirvat, ja aina tulee uusia tilalle!

 19. Niinpä. Jos on liian tiukilla, tulee lopulta mieliteot kuin mielipuolella ja herkuttelulla ei sitten ole rajoja.

 20. Jag undrar, vad som är fel.. Hoppas det funkar i fortsättningen. Jag skröt att jag har blivit av med två kilon på en vecka.

 21. Kyllä tuo painonpudotus äkkiä tehoaa arvoihin. Onnea saavutuksesta. Minä pudotin viime vuonna kahdeksan, joista sain syksyn mittaan viisi takaisin. Nyt on vielä kolme kiloa "pakkasen puolella"..

 22. Joo, pitää yrittää jatkaa vielä kolmen kilon verran. Ne ovatkin jo hankalampia saada pois.

 23. Voipi olla. Kokeillutta ei laiteta.. Muutin silloin myös blogini osoitteen, en pelkästään nimeä, johtuu varmaankin siitä.

 24. Mikki on mun valmentaja! :O) Tiukka kolmen päivälenkin kuuri! Jollei käydä kolmesti ulkona, Mikki heittäytyy ns. hankalaksi!

 25. Vau, mitä tuloksia olet saanut aikaan! Kade…

  Tuon jouluruusun kanssa kannattaa varmaan tehdä niin, että poistat kokonaan mullan ja huuhtelet juuret sekä kasvintyngät kunnolla, suihkutat vielä saippuavedellä maanpäälliset osat ja pistät uusiin multiin – tai kippaat koko hökötyksen kompostiin. 😉

  Meidän koirat olisivat varmasti Mikille kateellisia tuosta sohvalla loikoilusta: raukoilla ei nimittäin ole mitään asiaa sohvalle tai sänkyihin. Kissa saa vain meillä elellä ruhtinaallisesti.

  Arvaapa onko täällä mökillä kylmä? -26 astetta oli klo 10, kun tulin. Keittiössä +2! No, puuliedellä lämpötila nousi hetkessä +10 asteeseen, joten se alkoi olla hiukan siedettävämpää. Olkkarissa oli +12 tullessani. Nyt menen vielä pihalle ja sitten ajetaan äkkiä kotsaan lämmittelemään. Mukavaa viikonloppua!

  T. Sari

 26. Kuulostaa tuo kirvaoperaatio aika työläältä.. Mikki on ihana kamu kainalossa tv:tä katsoessa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: