Pupustelua… – Bunnies

Pupustelua… – Bunnies

Hiphei! Ensimmäiset kylvöt on nyt tehty. Orvokin siemenet pääsivät multiin. Istutin myös pelargonin pistokkaita. Ensi viikolla on puutarhaan liittyvää juttua, eli aloitan vähän niin kuin puutarhakauden jo nietosten keskellä. Jee! Mutta kesää odotellessa ompelukone käy. Kolme pupua lähtee taas uusiin koteihin tilaajille. I’ve been sewing bunnies…

Heavy- ja Karkki-pupu

Tässä myös Viivi Viherpeukalo Heavyn ja Karkin kanssa

Vilpuri ja Valpuri menivät tilaajalle tällä viikolla.

Tässä kaverukset pakettiin menossa. Tämmöinen lauantai täällä. Nyt metsä ja Mikki kutsuvat pikku lenkille! Mukavaa lauantaita! Happy Saturday!

25 thoughts on “Pupustelua… – Bunnies

 1. Niin ihania tulee hyvälle mielelle <3 Kivaa viikkistä ja pupuille haleja <3

 2. Sinä ihana multasormi! Helmikuussa jo alkaa sinun puutarhakautesi. Ja ihania kavereita kuvissasi, kivoja kannustajia.
  Kivaa lauantaita!

 3. En ole vielä mitään multiin laittanut, ensi viikolla aloitan! Nuo Sinun puput ovat ihania, en olisi millään hennonnut antaa pupuja lahjaksi, niin ihania ne ovat, tuolla ne istutuivat studion tuolilla kauniisti, harkitsen ja varmaan omankin pupun vielä tilaan!

  Mukavaa viikonloppua!

 4. Aahh, these bunnies are sweet. What nice gifts they would make. I love cloth dolls and animals the best.

  I hope the new year is being kind to you.

  ~Sheri

 5. Puput saavat käsissäsi vaikka minkälaisen ilmeen. Oletpas taitava!

 6. Mä tein joskus Tilda pupuja muksuille, nuorempi poika halusi rokki pupun. Tein sille muliinilangasta tukan ja toiseen korvaan neuloin napin koruksi 🙂

 7. Kuulostaa tosi kivalta. Meilläkin lasten kylvämät avocadot ovat alkaneet pukata uutta lehteä 🙂 Pientä kasvunihmettä on kiva seurailla 🙂 Hyvää ystävänpäivän iltaa Satu!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: