Bloggaajatapaaminen Lappeenrannassa..

Bloggaajatapaaminen Lappeenrannassa..

Tuli mieleeni nyt kysyä, kun nuo ihanaiset tuolla lännessä ovat iloitelleet Raumalla puutarhabloggaajien tapaamisella, että onko lauantaina 16.7. innostusta tulla bloggaritapaamiseen tänne Lappeenrantaan? Tuosta päivästä oli puhetta keväämmällä ja nyt olisi toteutuksen aika. Mikäli innostusta löytyy, alan järkätä tapaamista. Voitaisiin käydä Tirilän puutarhalla (taimisto) ja Kivipajulan Hanne on lupautunut esittelemään meille tanskalaistyylistä puuutarhaansa. Kivipajulaoli viime vuonna mukana Suomen kaunein piha -ohjelmassa ja pääsi finaaliin. Kivipajula on tässä ihan meidän naapurustossa, kävelymatkan päässä meiltä. Ja sittten voitaisiin tutustua meidän puutarhaan, Kukkaiselämään.

Jos olet kiinnostunut, kerro kommenttikenttään. Ilmoittaudu tapaamiseen sähköpostiini [email protected] 1.7. mennessä. Olisi kyllä mahtavaa tavata! Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät!

24 thoughts on “Bloggaajatapaaminen Lappeenrannassa..

 1. Toki kiinnostaa, selvittelen vielä aikatauluja ja ilmoittaudun jos vierailu onnistuu.

 2. Lännen hienon tapaamisen jälkeen olisi upeaa käydä vaihteeksi itäpuolella, mutta ajankohta näyttää aikataulussani aika vaikealta. Minun kannaltani harmillista, mutta varmasti löytyy kiinnostuneita. Sen verran ihania nuo bloggaajatapaamiset ovat, että suosittelen lämmöllä.

 3. Taidetaan just edellisenä päivänä olla siellä kuittaa pojalle asunto kun muuttaa sinne l-rantaan opiskelemaan 😉 Joten en ehkä jaksa ajella kahtena päivänä perä jälkeen edestakas…

 4. Very beautiful!!! Thank you so much for sharing. Warm greetings from Montreal, Canada. 🙂

 5. Kiinnostaa edelleen. On upeaa päästä näkemään puutarhasi livenä, sekä Hannen kivipiha.

 6. Kiinnostaa edelleen ja olen jo alustavasti laittanut sen kalenteriini.

 7. Kiinnostaa, olisi upeaa nähdä puutarhasi livenä. Ajankohta on vähän hankala, joten ilmoittaudun myöhemmin, jos pääsen mukaan.

 8. Miäkin yritän sumplia aikatauluja, jos mahdollista. Harmi, kun menin jo pistämään kalenteriin mökkireissun samalle viikonlopulle. Nämä kesäviikonloput ovat niin kortilla muutenkin. Jos en pääse, niin toivottavasti te muut vietätte oikein ihanan ja onnistuneen päivän!

 9. Voi, olisi kiva ajella tapaamaan sinua ja muita. Veljien 40-vuotisjuhlat osuvat vaan samalle viikonlopulle.

 10. Tulisin todella mielelläni, mutta tuona päivänä saan ison ryhmän Pohjanmaalta vierailulle puutarhaamme. – Mutta ensi kesänä sitten tulemme bussilastillisen kanssa Joensuusta puutarhavierailulle. Sitä odotellen.

 11. Voi että minäkin haluaisin tulla niin kovasti tapaamiseen, mutta tuo päivä on jo valitettavasti varattu kalenterissa. Ihanaa, kun järkkäät tapaamisen. Toivottavasti, joskus jaksat järkätä uusinnan, haluaisin niin kovasti nähdä puutarhasi ja Mikin ja tietysti sinut! <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: