Nyt se tuli! – Bulbs and Sheshed

Nyt se tuli! – Bulbs and Sheshed

Hellurei! Nyt se tuli! Se paketti, josta uusi unelmaprojektini alkaa. Tästä projektista riittääkin kerrottavaa niin syksyksi kuin kevääksikin. Hi! This packet contains my new dream project. A new Sheshed!

Mikä se projekti on? Sheshed! Jee! Minulla on suuri ilo tehdä blogiyhteistyötä Lillevilla by Luoman kanssa. Projektina on pystyttää nyt syksyllä vierasmaja Lillevilla 387. Tämä Lillevilla on moderni pulpettikattoinen vierasmaja. Siinä on isot pariovet ikkunoilla. My hubby will build it and I’ll decor…

Kuva on Luoman Puutuotteen sivuilta

Keväällä aikomukseni on sisustaa maja romanttisesti – ihanaksi fiilistelypaikaksi. Majaprojekti alkaa rakennusluvan haulla ja perustan teolla. Maja tulee puutarhamme perälle. Ihan tarkkaa paikkaa ei vielä ole päätetty. Täytyy miehen kanssa mittailla. Rakennus on 12 m2. Lillevillan tulo tietää mylläystä puutarhassa. Perustaan pitää kärrätä soraa (Kottikärryillä etupihalta, sillä autolla ei meidän pihan perälle pääse.) Majan edusta täytyy muokata – ts. polun ja istutusten muokkausta. Kaikenmoista hommaa on tiedossa ja niistä teille postailen. Mieheni tulee olemaan aikalailla vastuussa projektin fyysisestä puolesta, koska minulla on puoli vartaloa tulehtunut reumani vuoksi. Pojastakaan ei taida olla apua pariin viikkoon, sillä poika rikkoi nilkkansa nivelsiteet eilen ja kulkee nyt sauvoilla. Olen ihan liekeissä! Tätä majaa silmällä pitäen käväisin vähän sipuliostoksilla… Parisenkymmentä kiloa kukkasipuleita tarttui saksalaisesta kaupasta mukaani. Viime keväältä on hyvät kokemukset. Samasta paikasta hankitut sipulit kukkivat hyvin. I bought twenty kilos of bulbs…

Hamstrasin tulppaaneja jos jonkinmoisia…

Lisäksi hyasintteja, laukkoja yms..

Kranssirintamallakin olen ollut reippaana. Tein kolmanteen ulko-oveen kranssin syysväreillä.

This week, I made a wreath with flowers from our garden.

Eilen tein kukkakimpun oman pihan kukista: daalioista, tsinnioista, tuoksuherneistä ja syyshortensiasta.

I made a bouquet with the flowers from our garden.

Tämmöistä täällä! Mukavaa ja puuhakasta viikonloppua! – Happy gardening and weekend!

60 thoughts on “Nyt se tuli! – Bulbs and Sheshed

 1. Oi, tollanen olis niin kiva meijänkin pihaan! <3

 2. Ihana projekti sinulla tiedossa. Todella kaunis kranssi ja kukkakimppu. Tykkään.

 3. Vau! Hienot ovat projektit. Siis tuon sipulimäärän kaivaminen maahankin on jonkinlainen projekti. Keväällä on kyllä tyytyväinen jokaisesta syksyllä maahan kaivetusta sipulista. Paranemisia!

 4. Siitä tulee varmasti ihana!<3
  Ja voi, miten upeita kransseja ja kimppuja saatkaan aikaiseksi! Olisi kai paneuduttava jossain vaiheessa kehittämään omaan pihaan loppukesän kukkijoita lisää…:)

 5. Paranemista! Hieno projekti alkamassa, tsemppiä miehelle sen kanssa. Lidlin kukkasipulit ovat olleet joka vuosi laadukkaita, minä hamstrasin eilen lisää kun paikallisessa Lidlissä oli kaikki kukkasipulit jo puoleen hintaan. Nyt on 6kg narsisseja ja tulppaaneja istuttamatta ja minähän inhoan niiden istuttamista 😀

 6. Gratulálok a kis kerti házhoz, a koszorúkat még mindég imádom. Sajnos én nem tudok koszorút fonni. Szép hétvégét.

 7. Upea pihamaja varmasti tulee! Ottaisin kyllä itsekin mielelläni samanlaisen mökkipihalle.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja paranemista!

 8. Minä olen tietoisesti panostanut loppukesän kukkijoihin.

 9. Vau, miten upea projekti teillä on alkamassa! Mielenkiintoista seurata pihamajan rakentamisen etenemistä. Mukavaa viikonloppua ja paranemista!

 10. Tosi kivan näköinen maja, odotan innolla postauksia projektista. Voi mikä määrä sipuleita, keväälle upeaa kukkaloistoa tiedossa. 🙂 Upea kranssi tämäkin ja kimppukin on aivan ihana, kivaa viikonloppua!

 11. No nyt on projektia! Sekä majan että sipulien kanssa!

 12. Onpas mukavia hommia tiedossa!!! Tuo syysvärinen kranssi vaan on niin ihana!!! Enpä yhtään ihmettele jos "muutama" sipulipussi lähtee mukaan, kaikki ovat niin kauniita…..

 13. Tosi kiva projekti teillä alkamassa! Ja näköjään samoja saksalaisen kaupan kukkasipuleita hamstrattu 😀 Miä tosin ulkoistin hankinnat siskolle, kun olin ite Saksassa just silloin.

  Mukavia syyspäiviä!

 14. Kyllä on mukavaa projektia tiedossa! Ja samat sipulit sipulihankinnat täälläkin!

 15. Mielenkiinnolla odotan projektinne postauksia!☺
  Ah ihanuutta noita kukkiasi, kranssisssa ja maljakossa!!
  Upeita kukkien sipuleita olet sieltä sakasalaisesta kaupasta löytänyt, -samojakin meillä näkyy olevan!☺
  Meidän ko. kaupassa kukkasipulit on laitettu ihan siihen sisääntulon kohdalle joka on muutenkin ahdas. Monta laatikkoa päällekkäin niin ettei pääse edes kaivamaan ja etsimään ihanuuksia…
  Suloista sunnuntaita teille sinne,♥ -toivottavasti poikanne nilkka paranee hyvin!

 16. Onpas paljon ihania projekteja! <3
  Tervehtymistä sinne perheeseen ja mukavaa sunnuntaita!
  P.S. Saanko pinnata tuon kranssin?

 17. Voi ihanuus, odotan innolla millainen projektistanne tulee.
  Ihana tuo kukka kranssi ovessa.
  Itseltä taitaa jäädä kukkasipulit istuttamatta. 🙁
  Oikein hyvää sunnuntai päivää.

 18. Mitä ihanuuksia koko postaus täynnä! Mahtava "maja", varmasti kiva sisustaa sitä! Kukkasipuleissakin näyttää sinulla olevan vaikka mitä herkkuja, kevät saisikin jo oikeastaan tulla =) Kranssikin on upea.

 19. Mahtava pihamaja, kuulostaa oikein unelmalta sisustuksineen. Sipuleita on kunnioitettava määrä, se tietää kaunista kukintaa ensi keväälle 🙂

 20. Ihana pihamaja teille tulossa ja odotan sitä päivää kun avaat sinne oven sisustettuasi sen romanttiseksi, tuleehan sinne pupujakin?

  Sipulilähetystä odottelen, vasta yksi tuli! Eurobulbsilta tilasin mukavan kattauksen, nuukuuksissani en ihan kaikkea raskinut, täytynee tehdä uusi tilaus, mustat hyasintit ovat haaveeni, tilasin vain woodstockeja ja kerrottuja hyasintteja…no tietenkin narskuja ja tulppujakin! Ihania sipulikukkia tulossa pihaasi jälleen!

 21. That wreath with the Tagetus is so very beautiful….!
  Looking forward to see your new building in spring.
  Regards, Janneke

 22. Oijoi, mahtavaa! Tsemppiä projektiin ja jaksamista koko perheelle puutarhakiireiden keskellä. Upeita hankintoja ja ihana kranssi! Wau!

 23. Onnia yhteestyästä Luaman Puutuatteen kans. Tuttu firma, täältä meiltäpäi.
  Kävin kans saksalaasesta ostamas kukkasipulia, ku sulla oli keväällä nii hiano kukkaloisto.

 24. Kiitos, Titti. On kyllä hienoa tehdä tällainen projekti.

 25. Joo, kevät todellakin saisi jo tulla. Koko talven voisi skipata!

 26. En ole ikinä tilannut mitään kukkajuttuja ulkomailta. Ehkä pitäisi joskus kokeilla..

 27. Kiitos, Linda! Kyllä jaksetaan, jos vain kroppa kestää!

 28. Kiitos, Navettapikka! Jep, Lidlistä saa hyvät sipulit aika edullisesti.

 29. En yhtään ihmettele että olet ihan liekeissä. Niin olisin minäkin. Näyttää kyllä hyvältä tuo vierasmajanne ja varmasti siitä tulee hieno. Liisa

 30. Millaisilla välineillä istuttelet nuo 20 kiloa sipuleita maan poveen? Minä odottelen 14 kilon tilausta Hollannista ja mietin, tulisiko tässä hankkia jonkin sortin istutuskaira. Pikkusipulit taidan vetää maahan ihan vain kuorimalla nurmikkoa auki ja heittelemällä sipulit ravinteen kera nurmimaton alle.

 31. Ihan istutuskuokalla… Saa siinä kyykkiä. Itse en varmasti pysty, vaan äitini ja tyttäreni tekevät homman.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: