Mikki, Mamin oma mussu ;O)

Mikki, Mamin oma mussu ;O)

Heips! Ajattelin tehdä pitkästä aikaa parhaan kaverini Mikin kunniaksi ihan oman postauksen. Mitä olisi tämä blogi ilman Mikkiä? No, sama kuin puutarha ilman kukkia! Mikki sai jo syntyjään nimensä veroisen virallisen nimen: This is a talent (Tämä on lahjakkuus). Nyt tämä talentti on jo neljä vuotta. Mikki sai syyskuussa synttärilahjaksi uuden lelun. Tarkemmin lelua katsomatta ristin sen Mirriksi. Taitaakin olla pesukarhu, mutta Mikki tuntee sen nyt nimellä Mirri.

Mikki hoivaa Mirriä hellästi ja tuo sen välillä ”vingutettavaksi”. Katselee Mirriä pää kallellaan, kun Mirri vinkuu. Annan Mirrin takaisin, ja Mikki palauttaa sen taas. Tätä leikkiä voitaisiin jatkaa lähes loputtomiin.

Yleensä Mikki ei riko mitään. Se saattaa viedä hanskoja, pipon tms., muttei revi niitä. Mirriäkin enemmän Mikki rakastaa viime vuonna lahjaksi saamaansa kanaa. Kun Mikki tulee sisälle, on ensimmäiseksi etsittävä kana. Kanaakin täytyy vinguttaa Mikille.

Mikki rakastaa metsälenkkejä ja vedessä puljaamista. Jos kadulla on vaikka lätäkkö, on siihen ryömittävä tilaisuuden tullen. Toisin kuin Mami, Mikki rakastaa myös lunta ja talvea.

Peppu pystyyn ja naama upoksiin hankeen. Ihan parasta! Mikin lempiherkkuja ovat lasagne, juusto, pannukakku ja popcorn. Myös omenakaurapaistos vaniljakastikkeella on herkkua. Mikki on siis kulinaristi. Mikki on myös melkoinen tuote-esittelijä. Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Mikki paneutuu työhönsä tunteella…

Tärkein ja pääasiallinen tehtävä Mikillä on tietenkin toimia puutarha-apulaisena. Ihan ykköshomma!

Mikki valvoo työn laatua niin kukkaistutusten kuin piharakennusten pystytyksissäkin. Mikin lempikukkia ovat muuten mirrinminttu ja lemmikki. ;O) Juuri nyt Mikki on rakastamallaan metsälenkillä mieheni ja poikamme kanssa. Onko sinulla oma karvainen puutarha-apulainen? Mukavaa lauantaita!

51 thoughts on “Mikki, Mamin oma mussu ;O)

 1. Ihana Mikki <3 Mun blogissa seikkailee silloin tällöin Kassu kissa. Kissat tykkää osallistua ja monesti asetelmakuvaaminen on sellaista näpertelyä, ettei kissa voi sitä vastustaa..hauskoja hetkiä meilläkin on ollut 🙂 /Pia

 2. Onhan meillä kohta 8-vuotias monirotuinen koira Pyry. Nuorempana Pyry oli aina puutarha hommissa mukana. Nyt vanhemmiten ei jaksa olla helteellä kauaakaan ulkona. Mene oven eteen, että päästäkää sisälle. Mukava hupulainen kuitenkin sisälläkin.

 3. Mikki on niin ihana ja ansaitsee oman postauksensa. Todellakin blogi/elämä ilman lemmikkiä on likimain sama kuin puutarha ilman kukkia. Ainakin näin lemmikin omistajan näkökulmasta.

 4. Mikki on on niin ihana!?
  Ihana postaus!
  Meillä ei ole lemmikkiä.

 5. On se Mikki vaan niiiiiin ihana! <3<3 Ja nuo Mikki- ja Mirri-kuvat… 🙂

  Mukavaa lauantain jatkoa sekä Mikille että sinulle!

 6. On se ihana toi Mikki! Mullakin oli samanlainen apulainen kymmenisen vuotta sitten, aivan ihana <3
  Mukavia hortonomin puuhia teille molemmille.

  Blogissani on tunnustus blogillesi. Käypä vilkaisemassa!

 7. Lemmikit ovat ihania. Meillä ei valitettavasti voi olla kissaa, koska olen niille allerginen.

 8. Kyllä lemmikki tuo lisäsisältöä elämään. Toki kaikilla ei ole mahdollisuutta pitää lemmikkiä esim. allergian vuoksi. Ja lemmikille pitää aina miettiä hoitaja, jos lähtee reissuun.

 9. Mikki on tosi ihana ja lutunen kaveri. En olis aiemmin uskonutkaan, miten ihania noutajat voivat olla. Aiemmin meillä on ollut kolme rottweileria. Ihania ovat nekin, mutta aivan erilaisia.

 10. Wonderful post about Mickey. I still miss our Snarf every day, but we are hesitating to take another border collie.
  Wish you a lovely weekend!

 11. Thank you, Janneke. We've always taken a puppy quite soon after losing our beloved dog. I think it helps with the sorrow and missing. Our house felt so empty after Donald, so we soon took Mickey after his passing away.

 12. Kyllä sinulla on ihana kaveri. Parempaa ei voisi toivoa. Kerrohan terveisiä Mikille.

 13. <3 Kyllä lemmikit on vaan niin hyvän mielen otuksia <3 Kivasti Mikki elävöittää blogiasi, että ihan on esittelynsä ansainnut. 🙂 Meillä Kisu-kissamme osallistuu kaikkeen puutarha puuhasteluihini. Hommat luistaakin huomattavasti leppoisammin, kun voi samalla höpöttää tälle karvaystävälle ja nauraa sen hölmöilyille. :,D

 14. Voi miten ihanaa elämää Mikki elääkään omassa puutarhassa ja kodissa! Meidän karvakamu Siri tykkää myös kovasti omasta puutarhastaan Suomessa mutta täällä sen on nyt tyytyminen terassiin ja kotiin. Ihan se ei ole vielä samaa mieltä meidän kanssa että Barcelona on jees paikka -mutta kyllä se niin auringossa mielellään lämmittelee.

 15. Kiva postaus Mikistä. Minultakin löytyy karvainen puutarha-apulainen, Juri-husky, joka onkin blogissani kerran vilahtanut. Hänen lempikasvejaan ovat mansikat ja luumut, koska niistä voi salaa käydä syömässä satoa…;)

 16. Kyllä vaan, karvaisia puutarha-apulaisia on kaksin kappalein, Myrsky ja Tuisku. Tosin ne eivät ole isoja komeaturkkisia kuten Mikki.

 17. Ihana, rakas, mussukka Mikki ♥
  Meidän kolmesta kissasta kaksi vielä jaksavat olla puutarhahommissa mukana. Mutta vain aurinkoisella ja lämpimällä säällä 😉

 18. Ihana apulainen <3
  Eläinrakkaana ihmisenä tykkään blogeista joissa vilahtelee lemmikkejä 🙂
  Meillä tuo karvainen apulainen häärää joka hommassa mukana. Kyllä nuo lemmikit tuovat niin paljon iloa elämään 😉

 19. Mikki on kyllä IHANA! Mikin pörrääminen touhuissa mukana saa hymyn huulille;) Hyvää syksyä ja jaksamista Sinulle viheliäisten nivelvaivojen kanssa. Kovasti tsemppiä! Positiivisella mielellä helpotusta kohti;)

 20. Ihana tuo teidän Mikki!
  Miten voi olla ystävälliset ja nauravaiset silmätkin!
  *ihastunut*

 21. Owwwww sweet mikki…….love That dog…..happy week love Ria x ❤️

 22. No onhan minulla 🙂
  Mikki on monessa mukana, on ihanaa on rakastettu!

 23. Moro; Ihana Mikkikin on vaikuttanut meidän Jymyn hankintaan (nyt 11 viikkoa pörröistä berniä) kurkkaa joskus blogiani annelipunneli.blogspot.fi

 24. Innostit minutkin tekemään postauksen pihamme karvakuonoista 🙂
  Iloa uuteen viikkoon!

 25. Ihana Mikki! <3 Meillä puuhissa on mukana Unto-koira ja Tossu-kissa. 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: