Huilailee..

Huilailee..

Moi! Otti se viime viikko (saarniurakka ja Avoimet puutarhat) niin koville, että maanantain viherkaton teon jälkeen olen vain huilinut. Koipi suorana.

Minulla kasvaa ensimmäistä kertaa kärsimyskukka. Enpä tiennyt, että tekee tuollaisia pampuloita kuin tuossa keskellä. Onko siemenkota? Onko tulossa ihan hedelmä? On siinä nuppujakin.

Josko meikäläinen on huilaillut, niin kyllä huilivat kukatkin. Nuppuja on vaikka muille jakaa. Kukkapamahdusta odotellaan…

22 thoughts on “Huilailee..

 1. Mikäs siinä huilaillessa valmiissa puutarhassa 😉
  Kärsimyskukka tekee tuollaiset passionhedelmät, mutta kaikki lajit eivät ole sitä, joka tekee isoa mehevää hedelmää, joillakin se jää aika pieneksi.

 2. Meillä sadekuuro taas katkaisi suunnitelmat, mutta toivottavasti loppupäivä olisi parempi. Alkaa kyllä kohta hermot mennä näiden surkeiden säiden takia töiden viivästyessä ja pahasti.
  Olen muutaman kerran kokeillut tuota kärsimyskukan kasvatusta siemenestä siinä onnistumatta.
  Tyylikäs verililjapuu kasvarin ovenpielessä.

 3. Minunkin kärsimyskukka tekee isoja kukkia, mutta hedelmiä en ole koskaan saanut. Siskojeni pihalla Israelissa kärsimyskukka on isona pensasaitana ja siitä on ihana kerätä hedelmiä aamupalalle…

 4. Kärsimyskukan näin ensimmäisen kerran tänä kesänä Plantagen puutarhamyymälässä. Se oli erikoinen, mutta hurjan kaunis.
  Ihanaa torstaita Satu <3

 5. Ei ihme, että pitää huilia. Kovasti olette tehneet hommia. Kukkien avautumista nyt joutuu odottamaan. Tai ihan vähän joku uskaltaa avautuakin.

 6. On niin kovin viileää, että reissusta palatessa tein takkaan tulet. Kukka ts.pionipamahdusta minäkin odotan. Kyllä se nyt kestää!

 7. Pamahdusta odotellaan täälläkin. Kärsimyskukan kukinnot on huippukauniit.

 8. Puutarhasi on henkeäsalpaavan kaunis, kuin pala taivasta maan päällä <3

 9. Ihanan tunnelmallisia kuvia, kuten muuten Instagram-kuvasikin. <3
  Olin jo etsiskellyt blogistasi linkkiä Instagramiin. Kun en löytänyt sitä sivupalkista, ajattelin että ehkä et ole siellä. Mutta tuossahan se linkki olisi ollut ylhäällä. 🙂

 10. Huilailu aina välillä piristää ja sitten taas jaksaa. Sama täällä, nuppuja on, mutta kun eivät suostu avautumaan… Kukintaa odotellessa

 11. Koko kesä näyttää olevan pelkkää pamahduksen odottelua. Nuput odottavat aukeamista ja ihmiset – ainakin minä – lämpöä ja aurinkoa.
  Välillä täytyy huilia.

 12. Ok. Toivottavasti tuo tekee mehevän hedelmän. Kiitos, Saila. Taas olen viisaampi. Juu, huilaillaan. Pakko.

 13. Eipä ollut kevättä, eikä taida tulla kesääkään. Samaa harmaata mössöä ympäri vuoden. Minä ostin valmiin kärsimyskukan.

 14. Kiitos, Outi. Juu, tosi kaunis kukka. Meillä tuo kasvaa kasvarissa, jossa on lämmintä. Kivaa loppuviikkoa!

 15. Viime vuonna tähän aikaan kukki vaikka mitä. No, onpa pidempi kesä.

 16. Meilläkin on polteltu puuhellassa tulta. Jep, kukkaloistoa odotellaan..

 17. Prismasta tuon kärsimyskukan keväällä ostin. Ajattelin kokeilla, saanko kukkimaan.

 18. Joo, kaikki linkit ovat ylhäällä. Minäpä löysin sinut. Kiitos vinkistä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: