Siitä se lähtee…

Siitä se lähtee…

Hei! Jälleen viikonloppu. Tulee ihan tarpeeseen. Kömmin ihan kohta sohvalla köllöttelemään.. Aloitin viikonlopun perinteisesti kukkahommilla. Kotiin kaupan kautta ja mukaan pari nippua kukkia, joista tein kimpun. Spiraalia väänsin ja nyt koetin vähän sommitellakin värien ja muotojen mukaan. Puutarhasta hain lisämateriaalia.

Mielestäni tämä kimppu on jo parempi kuin aiemmat väsäämäni. Olisiko siis kehitystä tapahtumassa? Toivottavasti. Ei nuo kukat aivan niin asettuneet kuin halusin, mutta kelpaa.

Jahka tässä talven harjoittelen, eiköhän homma ala jo sujua paremmin.

Onko sinulla kivoja suunnitelmia viikonlopulle? Meille on jälleen luvattu sadetta, joten sisäpuuhiksi menee. Mukavaa viikonloppua!

42 thoughts on “Siitä se lähtee…

 1. Ihanat kimput.Joo,vettä,vettä,vettä sitä se tää syksy on joten sisähommia pitänee tehdä.Mukavaa viikonloppua!

 2. Hiano kimppu! Susta tuloo aikamoone kimppumestari, jos koko talaven harioottelet.
  Huamenna 1vee synttäriille 🙂

 3. Wau..miten upea kimppu, on kyllä kaunis♥ Harjoitus tekee mestarin ja sellainen sinä kyllä olet:) Täällä oli ajatuksena askarrella pikkuisen syksyä, kun näyttää siltä että ulkoilemaankaan ei oikein pääse..meillä oli ajatuksena että heti kun olisi sopivat säät niin lähdettäisiin jälkikasvun kera makkaranpaisto-laavuretkelle:) Kaunista syksyistä viikonloppua sinne♥

 4. nuo kallat (?) on mun lemppareita. Viikonloppu mnee sadetta uhaten ulkohommissa. Eilinen oli vapaa ja siellä touhusin vaikka välillä tihuutti vettä niskaan 🙂
  Ihania oppimishetkiä päiviisi <3

 5. Onpa kaunis kimppu, ihanat värit. Pitäisi itsekin opetella tuota taitoa. 🙂

 6. Upea kimppu. Olet todella taitava ja tuloksesta näkyy työn ilo. Viikonloppuuni kuuluu kyläilyä, sadokorjuuta ja siivousta, sekä saunomista pikän kaavan mukaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

 7. Ihana kimppu. Kirkkaanvihreä ja vaaleanpunainen sopii hyvin yhteen. Minä olen viikonlopun kahdestaan kuopuksen kanssa. Saanpahan kerrankin keskittyä yksistään vauvaan. Siivotakin kyllä pitäisi. Mukava viikonloppua sateesta huolimatta!

 8. Hieno kimppu tuli, oikein ihana!
  Hyvää viikonlopun jatkoa 🙂

 9. Hyvältä näyttää!
  Meillä ei ainakaan tänään satanut, vaan oli kiva pihasää. Enpä silti paljon tehnyt, lähinnä haaveilin;) Mutta tulipa oltua ulkona!

 10. Kelpaisi tännekin koska vain, pinkki ja lime on mahtava yhdistelmä.

 11. Upea kimppu. Harjoitus selvästi tekee mestarin.
  Ihanaa viikonloppua Satu <3

 12. Kauniit kimput! Tein puutarhahommia ja uuden terassin sisustuspuuhia. Meillä oli upea sää tänään ja oli kiva touhuta pihalla.

 13. Eikun paranee, tosi kaunis kimppu! Minä askartelen täällä samoja puuhia, mutta materiaalit ovat vielä omalta pihalta:)

 14. Kukkakimput ne vain kaunistuu!
  Mitäpä täällä, vettä sataa ja sataa, kaikenlaista sisäpuuhaa toki löytyy ja siihen on kait tyytyminen. Jos tänään saan farkkujen puntit lyhennettyä niin olen ihan tyytyväinen tulokseen ja itseeni.
  Mitä Mikki puuhaa kun sinä teet kukkakimppuja? Tarkuin täältä……☔️ ?

 15. Kiitos, Tuula. Meillä paistoi eilen lauantaina aurinko ihanasti. Sain monet kukkasipulit maahan. Mukavaa sunnuntaita!

 16. Kiitos! Vielä ei ihan mieleisiä tule, mutta pitää harjoitella. Tavoitteet ovat kovat. Kuulostaa kivalta suunnitelmalta.

 17. Kiitos. Harjoitukset jatkuvat. Kuulostaapa mukavalta. Makkara maistuis minullekin, jos vielä söisin lihaan. Huoks. Mukavaa sunnuntaita!

 18. Kiitos! Harjoitella pitää vielä, mutta ehkä vielä jonain päivänä teen sen unelmien kimpun.

 19. Minustakin kallat ovat ihania. Niitä saa niin kauniissa väreissä. Eilen minäkin olin pihalla. Oli upea ilma. Kukkaisaa sunnuntaita!

 20. Kiitos, Hanna. Vielä pitää meikäläisenkin kovasti harjoitella.

 21. Kiitos, Cheri. Ihanaa puuhaa on kukkakimpun teko. Vielä, kun oppisi niksit. Kuulostaapa mukavalta viikonlopulta. Kivaa sunnuntaita!

 22. Kiitos. Minäkin tykkään vaaleanpunaisesta ja vihreästä. Kivaa sunnuntaita!

 23. Kiitos. Minäkin tykkään tuosta väriyhdistelmästä. Kuulostaa kivalta viikonlopulta. Mukavaa sunnuntaita!

 24. Kiitos. Meilläkin oli upea lauantai. Olimme Mikin kanssa sipulitalkoissa. Välillä on hyvä olla vaan. Mukavaa sunnuntaita!

 25. Kiitos! Minäkin tykkää noista väreistä. Mukavaa sunnuntaita!

 26. Kiitos, Ansu. Kuulostaa kivalta. Minunkin pitäisi ehkä vähän laitella kasvaria, mutta ei jotenkin huvita. On nyt lähinnä varastona. Meillä oli myös upea lauantai. Mukavaa sunnuntaita!

 27. Kiitos, Sirkku. Kuulostaa ihanalta. Minua harmittaa, kun on niin vähän daalioita. Ensi vuonna asia muuttuu. Kivaa sunnuntaita!

 28. Kiitos, Molley. Meilläkin sataa tänään. Eilen oli ihan mahtava sää. Sadepäivät ovat hyviä ompelupuuhiin. Mikki ottaa silloin ansaitut nokoset. Kivaa sunnuntaita!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: