Boheemi meininki!

Boheemi meininki!

Heips! Tänään oli hyvääkin parempi päivä! Päivä, jota olin jo odottanut! Jes, jes, jes!

Kukkasidontakoulutuksen päivän teemana oli boheemi hääkimppu! Oli kyllä yllättävän vaikea tehtävä. Päässäni oli selvät sävelet, miltä kimpun pitäisi näyttää. Tekeminen ei sitten ollutkaan niin selvää. Isoa kimppua on haastellista hallita ja tehdä. Meillä ei ole luokassa peiliä, joten kimppua pitää pyöritellä nähdäkseen sen joka suunnasta.

Hih, ja alla boheemi ”morsian” itse…

Toisen kipun tein ”risuhäkkyrään”, joka piti väsätä itse. Ei ollut helppo tehtävä tämäkään. Kehikossa joutuikin pyörittelemään hieman laajempaa spiraalia. Tykkäsin kuitenkin tehdä.

Meillä on tuolla kurssilla parhaista parhain opettaja floristimestari Anna Utti. Opettaja, jolla on näkemystä, taitoa ja kokemusta. Plussana vielä hyvät hermot.

Anna toi minulla blogiyhteistyökumppaniltani Kukkakauppa Haakanasta kaksi ihanaa kukkauurnaa, jotka ostin tulevia kukkajuttuja silmällä pitäen. Olen etsinyt tuollaisia uurnia jo pitkään. Ovat valurautaa.

Uurnat ovat todella painavia ja niitä eivät pienet tuulet heiluttele. Tänään oli huisin hyvä päivä ja ihanuus jatkuu huomenna. Voi tätä iloa ja onnea! Huomenna teemoina ovat kukkakorut ja sulhasvieheet. Luultavasti todella vaikeaa minulle, sillä olen kaikessa pikkutarkassa puuhassa todella kömpelö. Suuret linjat ovat meikäläisen juttu.

40 thoughts on “Boheemi meininki!

 1. Ihania kimppuja. Ja nuo kukkauurnat, voisin hyvin ottaa itsellenikin. 🙂

 2. Valloittavia kimppuja ja sellaisia ihanan reheviä, tykkään ettei kimput ole liian sellaisia puristettuja. Ihana kuva sinusta, onnellinen <3

  Kivaa päivän jatkoa <3

 3. Kukkiin hurahtanut "morsian" on nyt varmasti onnensa huipulla. Ihana kokemus ja saat lisäksi paljon uutta oppia ja tietoa. Kumpi ammatti vie voiton, puutarhuri vai floristi? Miten olisi näiden kahden kombinaatio yhdistettynä opettajaan? ?

 4. Upeita kimppuja! Melkein voin tuntea kukkien tuoksun?. Olisi ihanaa tehdä taas pitkästä aikaa kukka-asetelmia ja -kimppuja.

 5. Boheemi on hyvä! Ne siihen tiukkaan vanhaan muotoon tehdyt ei…
  Kauniita on!

 6. Komeita kukkakimppuja! Ja sopivan matalia uurnia, usein vaasit ym ovat niin korkeita, että peittävät näkyvyyden.

 7. Paras kuva on morsiamesta kimppuineen, kauniita molemmat 😀

 8. Upea kimppu aloituskuvassa. Kyllä huokuu niin ihana into näistä sinun kukkasidontapostauksista. Huippua että pääsit noin hyvään koulutukseen!

 9. Voi toi eka kimppu on ihana, jos olisin vielä menossa naimisiin, toi olisi ihan mun tyyliä!

 10. Tuossa päivässä olisin minäkin halunnut olla ehdottomasti mukana, ihana kimppu, ihanat kukkaset!

 11. Oi miten ihania kukkia ja ihana sinä♥ Ilmeestäsi näkee kuinka paljon tuosta nautit ja se on kyllä ihan huippua! Mukavaa viikkoa♥

 12. Aivan upeita kimppuja Tykkäsin erityisesti tuosta kimpusta, joka on risuhäkkyrään tehty ❤️Mukavia sidontahetkiä sinulle ❤️

 13. Hienoja nuo uurnat! Kutsutaanko niitä todella sillä nimellä?

 14. Ihanan "räjähtäneet" (toi on kehu :)) kimput! Näistä tykkään. Ja tykkäisin myös siitä pienen pipertämisestä. Olis ihan mun juttu. Luova boheemius, vai onko se boheemi luovuus, ei multa suju.

  Olen ihan hitsin iloinen tosta sun ilosta 🙂

 15. Kyllä sinulta nyt tulee kimppuja ja niin upeita. Minäkin menen maanantaina kursseille tekemään pääsiäisasetelman. Minullakin on tuollainen uurna tai siis ei ihan samanlainen, mutta melkein.

 16. Kiitos, Nicola. Olen etsinyt tuollaisia uurnia jo kauan. Nyt löysin mieleiseni ja kohtuuhintaan.

 17. Kiitos, Tiia. Minäkin tykkään rennoista, niittymäisistä kimpuista enemmän. Olen tuolla kurssilla kyllä onneni kukkuloilla. Mukavaa torstaita!

 18. Juu, olen! Olen oppinut valtavasti ja on ollut ihanaa olla tuollaisella kurssilla. Unelmien täyttymys. Haluaisin työskennellä kukkien kanssa ihan missä muodossa vain. Luulen, että kimppujen kanssa touhuaminen olisi vartalolleni ystävällisempää. Opettajan työ on kivaa myös ja siitä se leipä tulee. Onneksi on pitkät kesälomat, jolloin voin toteuttaa tuota kukkapuolta.

 19. Kiitos. Noita on niin ihana väsätä. Voisin tehdä noita kaiket päivät.

 20. Kiitos. Niittymäisistä kimpuista minäkin enemmän tykkään. Ovat luonnollisia.

 21. Kiitos! Nuo uurnat ovat todella painavat. Niitä ei pihalla tuuli riepottele.

 22. Hih, kiitos, Eeva. Morsmaikku näyttää mielestäni vähän jännittyneeltä. Ehkä johtuu siitä, että oli intopinkeenä kukkien kanssa.

 23. Olen taivaissa! Kukkataivaassa! Olen rakastanut tuolla joka hetkeä.

 24. Kiitos, Jonna. Tuollaisen kimpun minäkin haluaisin. Itselläni oli aikoinaan valkoinen, valuvaa mallia.

 25. Kiitos, Päivikki. Tuo oli päivistä parhain! Olen niin nauttinut tuosta kukkailusta. Mukavaa viikkoa sinulle myös!

 26. Kiitos, Outi. Tuohon häkkyrään oli haastavaa tehdä. Spiraalista piti tulla aika laaja.

 27. Juu, kutsutaan. Vähän tulee hautajaiset mieleen. Mutta uurnaa kun googlettaa, löytää tuollaisia.

 28. Minä tykkään noista niittymäisistä kimpuista ihan hulluna. Pienen piipertäminen on painajainen! Kiitos, Annukka.

 29. Jep, spiraali alkaa sujua jo mukavasti. Voi jo miettiä muitakin juttuja kimpuissa. Kuulostaapa kivalta! Nuo uurnat ovat ihania!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: