Suuret linjat ovat se juttu!

Suuret linjat ovat se juttu!

Huomenet! Meillä on tullut lunta parina päivänä enemmän kuin laki sallii. Huoks. Missä on kevät, kysynpä vain? No, kaipa se tulee. Onneksi olen saanut viettää keväisiä päiviä kukkien parissa. Kaksi päivää tällä viikolla meni mukavasti kukkakimppuja tehden. Kerrassaan ihanaa!

Eilinen aamupäivä meni jälleen suuria, boheemeja hääkimppuja tehden. Tuon ensimmäisen tein mukavuusalueeni ulkopuolella. Sinisillä ja keltaisilla väreillä ja valkoista sekaan vähän rauhoittamaan.

Seuraavaan kimppuuni opettajamme Anna Utti valitsi värit. Teemana oli kimppu punaisen eri sävyillä.

Kukkia ei leikattu, koska samoja kukkia käytetään monta kertaa.

Viimeinen kimppu oli ”kabareetanssijan” hääkimppu. Nauratti, sillä kimpusta tuli sellainen, että menisi hyvin hautajaisiinkin. Oikeaa kierrätystä. ;O)

Floristimestari Anna Utti esittelee ”luomustani”

Noita kimppuja oli ihana tehdä ja eilen homma sujui hienosti. Iltapäivällä kaikki olikin toisin… En tosiaan ole pienten juttujen näpertäjä ja kukkakorut ja vieheet aiheuttavat tuskanhien… Harkitsen, viitsinkö edes julkaista kuvia räpellyksistäni. Oletko sinä suurten linjojen ja pienten, tarkkuutta vaativien juttujen tekijä? Kivaa torstaita!

20 thoughts on “Suuret linjat ovat se juttu!

 1. Oih..niin upeita kimppuja! Todella taidokkaasti tehty! "räpellyksiä" nämä ei kyllä ole:) Mukavaa päivää❤

 2. Oi kun olet taas niin upeita kimppuja luonut. Minähän rakastan värejä, joten nämä on <3

  Kaunista päivää Satu ihanuus <3

 3. Musta toi vika kimppu on ihana, ei tullut yhtään hautajaisfiilis. Muistan aina kun halusin ensimmäisiin häihini pelkkiä valkoisia liljoa kukiksi, mummo "nyyhkytti", että ethän sä voi hautajaisissa hautajaiskukkia käyttää. 😀 No liljoja tuli ja mummokin lopulta myönsi, että ne näytti upeilta. 😀

 4. Upeita kaikki, ja värit miellyttävät silmääni. Mikään pieni räpellys ei oikein minulle sovi mutta joskus on itsensä siihen pakotettava 🙂 Mukavaa loppuviikkoa sinne!

 5. Riippuu vähän hommasta mitä teen, että tykkäänkö näpertää pieniä juttuja vai en. Kimput ovat ihania ja tuo musta kukka on upea. Mikä se on nimeltään, tuli mieleen kalla.

 6. Ihania värikylläisiä kimppuja. Tuo eka kimppu on minun ehdoton suosikki.

 7. Upeita kimppuja kaikki – ja yllättäen suosikkini on tuo kabareetanssijan hääkimppu;)
  Ja kyllä – mieluummin suuret linjat kuin näperrykset!

 8. Voi miten kauniita, olet jo tosi taitava. Olen ostanut monelaisia kimppuja kukkakaupoista,, nuo vetää täysin vertoja niille ja on kauniimpikin. Kun vielä saa käyttää noin ihania materiaaleja. Olet löytänyt huippuihanan harrastuksen, josta voi vielä tulla mitä vaan! Mukavaa viikonloppua, Satu

 9. Kiitos, Tiia! Minä olen siitä outo, että tykkään sekä väreillä että ilman. Oikeastaan ihan kaikesta, jos on kukkia! Aurinkoista viikonloppua!

 10. Tuota viimeistä oli hauska tehdä, vaikka itse en ehkä ole tuollaisten kimppujen suuri ystävä. Liian voimakkaat värit minulle. Liljat ovat ihania.

 11. Kaikenlainen askartelu on minulle kauhistus. Ei vain taidot riitä pienen pipertämiseen. Aurinkoista viikonloppua!

 12. Kalla tuo musta kukka on. On todella kestävää sorttia. Ollut jo kolme viikkoa täydessä iskussa.

 13. Hih, sitä oli hauska tehdä. Pääsi mielikuvitus valloilleen! Juu, pieni on kaunista, mutta vaikeaa.

 14. Kiitos, Maarit! Minun hienomotoriikkani ei riitä pieniin juttuihin..

 15. Kiitos, Sirkku. Kukkailu on parhautta! Aurinkoista viikonloppua!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: