Kohti unelmia!

Kohti unelmia!

Hei! Voi tätä ilon ja onnen päivää! Sain tänään todella mieluisaa postia!

Minut on hyväksytty Harjun oppimiskeskukseen opiskelemaan puutarhuriksi! Jösses! Kukka- ja puutarha-alan koulutukseen. Taas yksi askel kohti unelmaani on otettu. Olen saanut opiskelupaikan! Saan opiskella suurta rakkauttani – kukkia ja puutarhaa.

Harjun oppimiskeskus vaikuttaa oikein mukavalta ja uudenaikaiselta koululta. Pystyn suorittamaan hyvin paljon opintoja etänä opettajan työni ohessa ja osoittamaan osaamistani näytöin. Ihan mahtavaa! Minulle tuli oikein positiivinen fiilis oppilaitoksesta ja heidän toiminnastaan. Huhtikuun alussa jo pääsen aloittamaan. Mitäpä tässä ihminen voi muuta toivoakaan? Onko sinulla unelmia? Porskutatko niitä kohti? Iloa ja valoa viikonloppuusi!

104 thoughts on “Kohti unelmia!

 1. Onnittelut Satu! Hieno juttu. Nykyään voi onneksi suorittaa työn ohessa monenlaisia tutkintoja, hyvä niin, ei perheellisellä muuten ole välttämättä mahdollisuuksia opiskella.

 2. Paljon onnea! Opiskelu on aivan ihanaa. Minullakin olisi puutarhurikoulutusta Ahlmanilla ihan kivenheiton päässä asuinpaikastani. Saas nähdä jos itsekin vielä innostun opiskelemaan. 🙂

 3. Onnea? Aivan mahtavaa! Minulla on sama haave, mutta toteutus on vielä epäselvä…päivä kerrallaan kohti unelmia?

 4. Onnea opiskelupaikasta Satu!<3 Meinaatko jossain vaiheessa heivata opettajan "hanskat" tiskiin?;D Mäkin aina välillä mietin, että mitä sitä isona alkais tekemään. Toistaiseksi en ole keksinyt mitään mukavampaa kuin opettaminen.:D

 5. Onnea opiskelupaikasta! Unelmia pitää aina tavoitella, joskus ne toteutuvat. Muistan joskus unelmoineeni, että pääsisinpä joskus Tukholmaan kuuluisille puutarhamessuille. Ja nyt blogikaverin avittamana siellä on tullut käytyä jo useampana vuotena. Kuvatuliaisia on luvassa monen postauksen verran.

 6. Voi miten hieno uutinen. Onnea opiskelupaikasta Satu, niin upeaa!

 7. Upea juttu! Onnittelut Satu 🙂 ihan mieletöntä.
  Hyvää viikonloppua.

 8. Ihan huikean hieno juttu! Lämpimät onnittelut! <3 Niin ja virtuaalinen kukkapuska tietysti myös. 🙂

 9. Lämpimät onnittelut sinulle upeasta saavutuksesta!
  Aivan mahtavaa…

 10. Onnittelut! Oonki tuata jo uumoollu. Nii syvälle oot kukka/puutarhatouhuuhin jo sukeltanu.

 11. Oi mahtavaa miten huippuhieno uutinen♥ Onnitteluja kovasti! Mukavaa viikonloppua♥

 12. Onnea kovasti! Taitaa todella olla sinun paikkasi! Minulla on ollut unelmia ja olen saanut niitä toteutettua moniakin!

 13. Tämäpä oli mahtava uutinen. Unelmia kohti kannattaa mennä ja niitä tavoitella. Minullakin on pieniä unelmia, saas nähdä toteutuuko ?. Onnea sinulle! Olen todella iloinen puolestasi.

 14. Oi, olen niin iloinen haaveidesi toteutumisesta, Onnea ihan valtavasti, Satu! Viime syksynä kävi Harjussa ja ajattelin, minkälainen maailmani oliskaan, jos olisin aikoinani sinne pyrkinyt… kiva, että pääset toeuttamaan unelmaasi!

 15. Upealta kuulostaa! <3 Sinusta tulee erinomainen puutarhuri. (Olet jo! :))

 16. Mahtavaa päästä toteuttamaan suurta unelmaa, tositosi paljon onnea Satu!

 17. Onneksi olkoon ! ???? Ihan mahtava uutinen. Olet viime aikoina postannut usein ja siksipä olen saanut sinulta usein jonkun ihanan kukkakimpun oman blogini sivurullaan ?Niistä tulee hyvä mieli.

  Juu, kun kerran kysyit; Olen päässyt toivomaani puuhaa toteuttamaan. Pienen tauon jälkeen sain taas suomen opetushommia mamu-hankkeesta. Toukokuusta alkaen opetan luku- ja kirjoitustaitoakin ulkomaalaisille. Se on uutta itselleni. Innostavaa.

  Paljon onnea ja kukoistusta opintoihisi ❤️

 18. Onnea uudelle "Kukkaispolulle"! Enpä osasisi sopivampaa kuvitellekaan sinulle blogiasi seuraavana 🙂

 19. Hienoa! Onneksi olkoon oppiskelupaikasta, upea juttu. T. Puutarhuri ammatiltaan (viljelylinja) minullekin mieluisampi olisi ollut kukkapainotteisenpi puoli esim. kukkakauppa ja sidonta kiinnostaa, mutta semmonen valinta tuli nuorempana tehtyä, toki on mahdollista opiskella vielä uudestaan

 20. Onnea opiskeluihin! Ihanaa, että pääset toteuttamaan unelmaasi. Samaa unelmaa toteutan omalla kohdallani, kun puutarhuriksi/viherrakentajaksi valmistuminen häämöttää kevään lopulla. Opiskelun myötä on ajatuksia alkanut kutkuttaa arboristin opinnot… Tiedä vaikka sekin vielä toteutuisi kun oikea aika koittaa 😀

 21. Hienoa, onneksi olkoon. Voin kuvitella riemusi!
  Joo, on unelmia ja tavoitteita, hyvin erisuuntaisia kuin sulla. Mut katsotaan mihin suuntaan tie vie 🙂

 22. Voi miten ihana asia! Oikein sydämessä läikähti ilo puolestasi ? Oikein paljon onnea opiskelupaikasta ja yhdestä haaveittesi täyttymisestä. ?

  Ja ihanaa palmusunnuntai viikonloppua sinulle sinne!

 23. Onnea opiskelupaikasta ja upeaa, että otit askeleen kohti unelmia!

 24. Onnea opiskelupaikasta! Näyttötutkinnot on todella fiksu tapa saada ammatillinen pätevyys, kun siinä tunnistetaan osaaminen työelämälähtöisesti näyttöjen perustella. Minä sain pari viikkoa sitten viheralan ammattitutkinnon suoritettua. Sama tyyli kuin sinulla, eli oppi on hankittu vuosikymmenten hard-core puutarhaharrastuksella. Kesät puutarhuroin kotikaupungissani, joten näytöt sujuivat viime kesänä tehtyen puistojen kunnostusten ja ylläpitojen muodossa. Yllättävänkin kätevästi opiskelu sujui. Kävin Tampereella Tredussa vain suorittamassa kasvinsuojeluaineiden tutkinnon. Sitä en onnistunut hankkimaan täältä pohjoisesta. Muutoin kyllä opiskelin tarkasti Moodle järjestelmän kautta kaiken materiaalin, ja tein rutkasti kirjallisia tehtäviä.

  Iloa ja onnea valitsemallesi polulle!

 25. Mahtavaa, unelmia kohti pitää koittaa elämässä mennä. Onnea tulevaan <3

 26. Onneksi olkoon. Harju on Virolahdella,meidän naapurikunnassamme. Siellä oli aikoinaan kukkamyyntiä, josta ostin esimerkiksi edelleen kukoistavat neilikkaruusut.

 27. Onnea opiskelupaikasta! Ja tosi hienoa, että aloittaminenkin onnistuu jo näin nopealla aikataululla!

 28. Onnittelut. Saavatkin taatusti innokkaan ja osaavan oppilaan 🙂

 29. Mahtavaa! Oikein isot onnittelut! Tuttu juttu, minä opiskelen parasta-aikaa juristiksi.

 30. Kiitos, Katja. Totta. Mahtavaa, että työn ohella voi opiskella unelma-alaansa.

 31. Kiitos, Minna. Jaa-a. Saa nähdä, miten reilun kahdenkymmenen vuoden jälkeen opiskelu sujuu. Toiveikas olen.

 32. Kiitos, Anni. Minulla meni aika kauan haaveilusta toteutukseen…

 33. Kiitos, Taina. En nyt ainakaan lähitulevaisuudessa. Tykkään kyllä opettajan työstäni, mutta puutarha ja kukat ovat se juttu!

 34. Kiitos! Nuo messut ovatkin ihana tapahtuma. Tänä vuonna jäivät nyt väliin. Ehkä ensi vuonna taas.

 35. Kiitos! Toivottavasti on. Uskon niin! Unelmat ovat toteuttamista varten.

 36. Kiitos, Ansu. Innoissani olen! Toivottavasti toteutuvat.

 37. Kiitos, Sirkku. Innoissani olen! En ole ikinä käynyt Harjussa.

 38. sylin täydeltä onnea Sinulle Satu! melkeimpä jo osasin odottaa tätä askelta sinulta ja nyt se on otettu, mahtavaa kerrassaan. olen viettänyt juuri tovin jos toisenkin katsellen kukkakimppujasi. nuo hääkimput kummasti kiinnostavat tällä hetkellä;)

 39. Kiitos, Virpi. Viimein tein asian eteen jotain. Haaveillut olen jo pitkään.

 40. Kiitos, Rita. Kiva, että kukat ilahduttavat! Hienoa, että olet päässyt opettamaan ja saat kokeilla uutta. Aurinkoista viikkoa!

 41. Kiitos! Tässä kukkahurmoksessani tuo linja oli minulle kristallinkirkas! Jep, aina voi opiskella lisää ja uutta.

 42. Kiitos, Emilie. Jep, intopiukeena olen. Toivottavasti unelmasi toteutuvat.

 43. Kiitos, Kaaru! Yksi etappi on taas edessä kohti haaveita. Aurinkoista viikkoa!

 44. Kiitos! Pitää nyt tsempata ja yrittää vielä…, vaikka ikää jo pukkaa.

 45. Kiitos, Tita. Onnittelut sinulle! Vau! Minulla on ensi viikolla tuo kasvinsuojelu edessä. Iloa ja intoa on – ainakin näin alussa. Toivottavasti lopussakin!

 46. Kiitos! En ole Harjussa ennen käynyt. Ensi viikolla menen.

 47. Kiitos, Muusa. Joo, yllättävän äkkiä alkaa ja yllättävän lähellä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: