Hurmaava Frida!

Hurmaava Frida!

Heips! Eilen oli hyvä päivä. Oikeammin erinomainen iltapäivä. Mahtiseurassa. Kauniissa puitteissa.

Frida

Menin Kouvolaan Sisustusliike Dreamsiin Frida Steinerin valokuvausoppiin. Frida on sekä valokuvaaja että sisustussuunnittelija. Hän kirjoittaa upeaa Visualaddict-blogia. Seurana kurssilla minulla oliKukkia & Haaveita -blogista herttainen Sirkku. Kiitos, Sirkku, että lähdit kaveriksi!

Sirkku 

Saimme oppia tuhdin pläjäyksen kameran ja valokuvauksen saloista. Aukko, valotusaika ja ISO-arvot aukenivat ja jossain kohdin aivoni olivat ihan solmussa. Mutta kyllä solmu oikenee, kun täällä kotona hissukseen paneudun asiaan ja harjoittelen. Myös valkotasapaino, kultainen leikkaus ja asetelmien salat olivat teemoina.

Dreams oli ympäristönä kaunis ja inspiroiva.

Kahvitauon tarjoilun sponsoroi Myllykoskelle juuri avattu Kahvila & Leipomo Bon Bon. Söin ehkä kauneinta kakkua ikinä! Oli myös herkullista!

Saimme lopussa tehtäväksi kuvata asetelmaa. Harmi, että siinä kohden minun piti lähteä, sillä juna ei odottanut.

Oli erittäinen mukava ja opettavainen iltapäivä. Jatkossa vastuu lienee allekirjoittaneella, jotta valokuvien taso paranee… Oletko sinä käynyt valokuvauskursseilla? Inspiroivaa sunnuntaita!

38 thoughts on “Hurmaava Frida!

 1. Oi, kiva päivä teillä ollut. Tuolla sisustusliikkeessä pitää poiketa aina kerran kesässä kun mökkeillään 🙂

 2. Oli todella mukava ja opettavainen päivä. Toivottavasti Frida pitää jatkokurssin.

 3. Mahtavaa kun pääsit oppiin, valokuvaus on kyllä huisin hauskaa, mutta hirveän vaikeaa. Hiukan kun ymmärrys lisääntyy niin ainakin itselläni on tullut tuska siitä että en osaa ottaa ollenkaan sellaisia kuvia kuin haluaisin. Eivät vain taidot riitä. Onneksi on kevät ja kesä edessä, ulkona voi sitten kuvailla mielinmäärin ja harjoitella luonnonantimilla 🙂

 4. Kyllä tuollaiselle kurssille minunkin tulisi päästä. Minähän olen valokuvauksessa aivan tumpelo. Aika hyvä kamera mkulla on,kun osais vain sen hienouksia käyttää. Voi että miten ihana tuo ympäristö on missä kuvailitte ja mtkä tarjottavat. Upeaa:)

 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! ?Tuollainen kurssi olis kyllä tarpeen. Joskus lukiossa kävin jonkilaisen kurssin, mut eipä siitä muista enää mitään ja kameratki muuttunu niin paljon niistä ajoista.

 6. Mukava päivä on teillä ollu ja oppiikin saitta! Miullakin ois haaveena piästä oppiin jollekkin kamerakurssille, kahotaan ens talavena jos onnistus. Kurssi ois tarpeen!

 7. Mein kamera muutti tyttären mukana. En kuulemma tarvitse kun en hallitse 🙂 Siun kuvat on kyllä ihan huippuja.

 8. Upeat kuvat! Ihan huippua, että tuollaiselle kurssille pääsit:) Kuvasi ovat kyllä jo ennestäänkin olleet aivan ihania:) Mukavaa talvipäivää♥

 9. Sinä olet ollut Fridan kursseilla! Uskon, että oli ihana päivä. Harmittaa kun en ole itse vielä ehtinyt mennä vaikka mieli on tehnyt jo pitkään osallistua. Onpas kaunis kauppa ja tyylikäs bloggaaja myös siellä peilissä.
  Hyvää alkavaa viikkoa 🙂

 10. Ihana paikka pitää kuvauskurssia. On ainakin kuvauskohteita. Hienoa, että saitte hyvää opetusta myös.

 11. Kuulostaa ihanalta päivältä. Frida on ihana <3

 12. Kuulostaa mukavalta kurssilta! Itse en ole käytnyt valokuvauskurssia, mutta sellainen tekisi kyllä hyvää. Varsinkin sisällä otetut kuvat, ikkunan kera tuottavat päänvaivaa.

 13. Olen käynyt valokuvauskursseilla, useammallakin. Vaan enpä ymmärrä, miten suljinajat ja muut saisi sopiviin lukemiin, niin, että tulisi kauniita kuvia. Luovutan, automaattiasetuksilla mennään ?

 14. Kiitos Satu, sinulle, että pyysit mukaan, muuten olisi ihana kurssi mennyt minulta ohi ja arvaa olisiko harmittanut, jos olisn näin jälkeenpäin lukenut blogiasi:) Frida oli kyllä juuri niin mahtava kuin etukäteen mainitsit, eivätkä paikka ja tarjoilut ollet nekään heikoimmasta päästä -päinvastoin.

 15. Kiitos, kiitos, kiitos, ihanainen, kun tulit <3 Oli ihan huippua nähdä taas pitkästä aikaa… olet ihana, positiivinen ja elämänmyönteinen ihminen, joten sillä asenteella nuo opit saat ihan varmasti haltuun tulevina päivinä. Ja muista, voit aina laittaa sähkistä tulemaan, jos joku asia mietityttää 🙂
  Aurinkoista kevään odotusta sinulle 🙂

 16. Niin paljon kaikkea kaunista! Valokuvauskurssille olisi kyllä kiva päästä.

 17. Ihana Frida ja sinä <3 ja mitkä herkut <3 Mukavaa uutta viikkoa Satu <3

 18. Kävin joskus kurssin jossa ei puhuttukaan mitään ISOista vaan esim asettelusta. Hauska oli niitä harjoitustöitä tehdä. Itse asiassa taisin syksyllä yrittää kurssille jossa olisi ollut sitä tekniikkaa, mutta oli täynnä…

 19. Juu, kivaa, mutta haasteellista puuhaa. Pitäisi myös olla aikaa paneutua asiaan ja harjoitella. Aika usein tulee räpsittyä kiireessä kännykällä. Pitää syventyä asiaan kesällä.

 20. Oli kiva kurssi. Oli kiva ympäristö, hyvä opettaja ja mukavaa seuraa. Hyvä iltapäivä oli kaiken kaikkiaan.

 21. Olen ilmoittaunut keväällä toisellekin valokuvauskurssille. Toivottavasti aikani riittää käydä siellä.

 22. Hih, aika suoraa toimintaa.. Kiitos, Sirpa. Pitäisi harjoitella ja keskittyä. On mukamas aina kiire..

 23. Juu, olin! Pitkään oli jo aikomus, ja nyt se toteutui. Kannattaa käydä Fridan opissa. Hih, kiitos. Mukavaa viikkoa, Marjo!

 24. Oli mukavaa! Viimein uskaltauduin valokuvakurssille. Olen niitä vähän kartellut, kun en ole kovin tekninen ihminen. Juu, ei ole helppoa…

 25. Automaattiasetuksilla onnistuu helpolla, jos ei ole aikaa paneutua säätöihin. Pitää jossain kohdin yrittää keskittyä noihin hienouksiin..

 26. Kiitos, Sirkku, kun lähdit kaveriksi! Kaikki oli aivan perfecto!

 27. Kiitos, Frida, kärsivällisestä opetuksesta. Hih, älä yllytä lähettämään… Pitää paneutua noihin hienouksiin ajan kanssa. Kuten ehkä huomasit, en ole tekninen ihminen… Huoks. Kaunista kevättä, ihanainen!

 28. Kyllä silmät olivat selällään, kun tuon kakun näin. Jösses! Hyvääkin oli! Mukavaa viikkoa, kamu!

 29. Firda selitti myös asettelusta ja kultaisesta leikkauksesta yms. Harmitti, kun piti lähteä kesken pois.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: