Voihan Blogger!

Voihan Blogger!

Heips! Tuo Blogger kyllä yllätti minut taas kerran totaalisesti. Sattuneesta syystä ryhdyin tutkimaan tänä aamuna Bloggerin syövereitä. Kävinpä ihan varmuuden vuoksi tarkistamassa roskapostiosionkin kommenttien osalta. Ja mitä ihmettä?!!

Löysin sieltä ihania ja kannustavia kommentteja liittyen aiempaan ”kohupostaukseeni”. Samoin löysin kommentteja arvontoihin ja vaikka mihin. Kyllä harmitti, että löysin ne vasta nyt. Pahoittelen. Jatkossa täytyy ”dyykata” tuota roskista aktiivisemmin.

Joka tapauksessa kiitos kaikille ihanista kommenteista ja niiden julkaisematta jättäminen ei ollut tarkoituksellista. Löysin mm. Mustavalkoisten kodin ja Minnan ihanat kommentit, jotka julkaisin nyt ja vastasin niihin myös.

Suosittelen, että tarkistakaa välillä roskaposti. Sieltä voi löytyä aarteita. Tänään onkin tiedossa päivä Kouvolassa valokuvauksen parissa. Jes! Perästä kuuluu…

25 thoughts on “Voihan Blogger!

 1. Olinkin ihan unohtanut tuon bloggerin roskiksen. Joskus sieltä löysin myös kommentteja. Mutta onneksi nyt ei ollut mitään 🙂

  Mukavaa viikonloppua Satu 🙂

 2. Vasta pari viikkoa sitten huomasin että bloggerillakin on roskaposti-osio ja kävin läpi siellä olleita kommentteja. Onneksi löysin vaan pari sinne kuulumatonta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

 3. Ihanat kuvat ja suloinen Mikki! Silloin kun aloitin niin meni pitkä aika ennenkuin vasta tajusin tuota roskapostia katsoa, siellä oli monta viestiä jotka oli jäänyt huomaamatta, kyllä harmitti! Mietin vain että millähän perusteella tämä Bloggeri päättää viestin olevan roskapostia, kun mukana oli sellaisia jotka olivat jo useamman kerran laittaneet viestiä..enkä minä ole mitään asetuksia kyllä muutellut:) Kiva kuitenkin että postit löysit ja siellä on ollut mukavaa luettavaa! Ihanaa viikonloppua♥

 4. Kiitos muistutuksesta. Enpä ole aikoihin muistanut tsekata roskopostia.

 5. Olen ottanut tavaksi tarkistaa joka kerta roskapostikansion kun avaan bloggerin läppärillä, kun avasin sen ekan kerran pari vuotta sitten oli siellä yli 3000 kommenttia joista onneksi 99,9% oli aitoa roskapostia. Nyt on blogger muuten enemmän heitellyt minullakin oikeita kommentteja roskapostiin ja vastaavasti botteja ulkomailta on ollut vähemmän.

 6. Kävin samantien katsomassa roskapostin. Siellä oli viisi viestiä, joista kolme tältä maaliskuulta. Yksi niistä todella tärkeä, joten jatkossa on käytävä myös roskapostilaatikko säännöllisesti läpi. Kiitos siis uudemman kerran muistutuksesta.

 7. Mikki on aina niin suloisena, omana itsenään kuvissasi. Voi tuota koirulia ?
  Nuo bloggerin aivoitukset ovat kyllä välillä aivan omaa luokkaansa. Minäkin olen eräänkin kerran löytänyt sieltä kommentteja, jotka eivät sinnebole kuuluneet. Nyt olenkin aina sopivin väliajoin käynyt kurkkaamassa senkin sisällön samalla, kun olen hyväksynyt muut tulleet kommentit.

  Mukavia viikonlopun hetkiä sinne teille! ?

 8. Minulle on taas tullut roskapostit tavallisten kommenttien joukkoon. Luulen myös, että yhtenä päivänä poistin vahingossa roskapostin seassa muutaman ihan oikean kommentin.
  Ihanaa viikonloppua Satu <3

 9. Hyvä muistutus tämä roskiksen dyykkaus! Yritin kahlata vastaustasi mutta tuo postauksesi oli saanut sellaisen vastaustulvan, etten näin kännykällä surffaillessani löytänyt sitä? Käynpä huomenna koneella?

 10. Aikaisemmin roskakoriin ei tainnut automaattisesti mennä mitään. Minäkin löysin sieltä tänään pari kommenttia (jotka kyllä blogger oli valikoinut sinne ihan oikein). Hyvä, että muistutit.

 11. Indeed, I sometimes look into the spam and find sometimes interesting comments. You show us some wonderful spring photos, but the best is Mikki, of course.

 12. Ikinä aiemmin en ole sieltä löytänyt ihan oikeita kommentteja. Nyt niitä oli pilvin pimein. Pitää jatkossa tarkkailla.

 13. Minä löysin ison pinon. Ennen ei ole ollut, sillä olen tsekannut aina silloin tällöin. Kivaa sunnuntaita!

 14. Niinpä! Ihmeellistä, miten sinne nyt on alkanut mennä kommentteja, jotka eivät sinne kuulu. Olen blogannut kohta kuusi vuotta ja ennen ei ole käynyt näin. Tsekkaan roskapostin suht säännöllisesti. Sieltä löytyi yksi sinunkin kommenntti! Kivaa sunnuntaita!

 15. Juu, kannattaa näemmä tsekata. Eipä kestä. Itse hämmästyin löydöksiäni, sillä ennen tuollaista ei ole tapahtunut.

 16. Sama täällä. Sieltä löytyi ihan oikeita kommentteja melkoinen määrä. Onneksi tarkistan roskapostin suht säännöllisesti.

 17. Mikki on mussu! Välillä tuntuu, että Blogger elää ihan omaa elämäänsä. Tekee näemmä temppujaan. Pakko alkaa tarkkailla vähän tiuhempaan. Kivaa sunnuntaita!

 18. Noin on joskus minullekin käynyt. Yleensä juurikin noin päin. Kivaa sunnuntaita, Outi!

 19. Juu, tulvaa oli tuossa postauksessa. Myrsky vesilasissa. Kiitos vielä sinulle, Minna!

 20. Kannattaa välillä tarkistaa. Aiemmin minulla sinne on mennyt vain roskapostia, mutta nyt löytyi paljon muutakin.

 21. Tuli mieleeni itsekin käydä tarkistamassa roskapostit ja löytyihän niitä muutama semmoinen mitkä eivät sinne kuulunut 🙁

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: