Elämäni viidakossa ;O)

Elämäni viidakossa ;O)

Moikkelis! Välillä kuvia omasta puutarhasta ja vieläpä ihan tältä aamulta. Kuivaa ja paahteista on, mutta siltikin viidakkotunnelmaa, sanoisin.

Luonnossa tuo alapuolen ”sekasotku” näyttää paremmalta…

Ruusulassa on vielä melko karua. Raakileita putoilee melkoisesti omenapuista…

Jaksoitko loppuun asti? Puutarha saa elellä villinä, sillä ei tuossa paahteessa jaksa tehdä muuta kuin kastella iltaisin. Ja missäkö Mikki oli? Sisällä viileässä. Mukavaa sunnuntaita!

31 thoughts on “Elämäni viidakossa ;O)

 1. Ymmärrän Mikkiä, jos sisälle meni vaikka onhan sinullakin varjopaikkoja pihassa.Kyllä varjo on nyt arvossaan!

 2. Jestas kun on rehevää, nyt tuntuu kyllä, että kuivuudesta huolimatta luonto on ihan villinä. Punaviinimarjat makeimpia kuin koskaan, mutta mansikat taas alkaa jo vähän maistua samalta, kuin etelässä, ei niin makeilta.

  Teillä on kaunista <3 Niin nämä meidän koirulit ei kyllä tätä kuumuutta kestä.

  Ihanaa sunnuntaita Satu <3

 3. Rehevää ja kukkaisaa. Mikin tavoin pysyttelen hellepäivinä vahvasti sisällä 😀

 4. Hei….olisi kiva tietää mitä kuuluu dahliolle joita hankit talvella. Oliko juurakot esim.niitä mitä tilasit

 5. Siellä on kyllä niin kaunista ja tosiaan viidakko? Aurinkoista sunnuntaita??

 6. Hyvää kuuluu. Olivat, mitä pitikin ja kaikki lähtivät kasvuun. Olen käyttänyt niitä lähes sitä mukaa asetelmiin, kun kukat avautuvat.

 7. Rehevää on, mutta ei niin kukkaisaa kuin normikesinä.

 8. Kiitos, Tiia. Kuivaa on ja kyllä se näkyy kukkien määrässä. Ei puutarha ole tänä kesänä parhaimmillaan, mutta menettelee..

 9. Kaunis viidakko sinulla on siellä <3
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Satu!

 10. Sinulla on siellä edes rehevää, meillä on menetetty melkein kaikki, paitsi daaliat ja tomaatit kasvarissa. Satanut on pari pisaraa 3kk aikana ja hellettä ollut jo melkein saman verran, ei niin helppoa täällä keski-Saksassakaan. Nyt on poikkeuksellisen kuumaa ja kuivaa, saas kattoo onko näin nyt sit aina kesät. Mukavia päiviä kuitenkin ja Mikille viileitä paikkoja.

 11. Kyllä on rehevää vaikka on ollut niin kuivaa täällä ainakin tahtoo kaikki kuivamaan nurmikkokin ihan keltainen. Mukavaa alkavaa viikkoa.??

 12. No on sinulla rehevän kaunista Ei tosiaan oikein paljon päivällä jaksa mitään puutarhassa tehdä illalla sitten vaan kastella. Hyvää kesän jatkoa.

 13. Ihanan rehevä viidakko?! Meillä on karua autiomaat kun aurinko on paahtanut nurmen ruskeaksi. Tänään tuli kaivattua sadetta ja smantirn oikein kaatamalla ukkosen kera. Rakeet pommittivat kurkkujen ja kuunliljojen lehdet pitsiksi…

 14. En ole tehnyt minäkään mitään puutarhassa muuta kuin kastellut, ihan liian kuuma kitkemiseen tai muuhun. Kuvissa on kauniin rehevää!

 15. Kaunis viidakko siellä on! Ei nyt jaksa pihalla paljon työskennellä. Jospa alakas jo ilima loppuviikolla jiähtyy. Meilläkin Huvitus puottaa omenia muatilalla ja ei oo yhtä hyviä maultaan kuin normaaleina kesinä.

 16. Kyllä siellä on upea ja vehreä tunnelma! Lämpö ja riittävä kastelu sekä sopiva varjo tekevät kasveille hyvää! Tämä helle ja lomakiireet ovat pitäneet minut poissa blogimaailmasta, joten koko reissupostauksesi on vielä lukematta – varaan sille ihan oman ajan:) Mukavaa loman jatkoa, Satu!

 17. Kastellut olen joka ilta. Muuten kuolisi kaikki. Tykkään kyllä lämmöstä, mutta puutarhalle tämä on rankkaa.

 18. Kuivaa on, joten pakko on ollut kastella. Aurinkoista viikkoa, Ritva.

 19. Kiitos, Irma. Ei tuossa helteessä jaksa olla ulkona ennen iltaa. Mukavaa viikkoa!

 20. Kuivaa täälläkin on, joten on täytynyt kastella. Täällä on ukkostanut vain kerran pari viikkoa sitten.

 21. Ihan liian kuuma mihinkään pihahommiin. Kiitos, Katja.

 22. Kiitos, Ulla. Juu, ei jaksa. Omenanraakileita tippuu ämpärikaupalla..

 23. Kiitos, Sirkku. Viime kesänä oli puutarhassa komeampaa. Moni kasvi kukkii nyt vaisusti ja on paljon pienempi kuin normaalisti. Vielä nuo lomapostaukset jatkuu.. Kivaa viikkoa!

 24. Piha on kyllä tänä kesänä päässyt villiintymään, mutta ei jaksa enää välittää. Pääasia että saa pidettyä hengissä. Vettä menee kannukaupalla joka ilta, mutta onneksi lammessa vielä riittää otettavaa. Toisaalta on ollut sellainen kesä, että on saanut vain nautiskella kun ei muuta ole jaksanut tehdä. Sellainenkin on välillä paikallaan 🙂

 25. Jopas on hienoa kuvia. Minulla on uudet daaliat ja toista metriä pitkät?
  Onneksi kasteluvesi tulee järvestä. Kasvimaani ja kukkapenkkini muistuttavat myös viidakkoa?
  Olisihan noita helteitä saanut tasoittaa ensi kesällekin?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: