Riipaisevan rumat liljat! ;O)

Riipaisevan rumat liljat! ;O)

Hei! Vihjaisinkin jo edellisessä postauksessani, että minulla on liljoja. Kauniita ja rumia liljoja. Sikäli hassua, että tähän asti elämässäni olen pitänyt kaikkia kukkia kauniina. Nyt en. Jotkut liljani ovat lievästi sanoen psykedeelisiä, väritys kuin seitkytluvulta. Miksi minulla sitten on niitä? Ehkä juuri tuo järkky ulkonäkö sai minut ne tilaamaan keväällä.

Aloitetaan niillä rumemmilla liljoilla…

Mitä mieltä sinä noista olet? Ovatko nuo jo niin rumia, että ovat suorastaan hienoja? En osaa sanoa. Ainakin erikoisia minun silmiini.. Sitten normililjoja..

Kuivuus on verottanut liljojen kukintaa. Monet nuput ovat kuivuneet pystyyn ja löysinpä elämäni ensimmäistä kertaa liljakukonkin napsimasta yhtä liljaa. Päivänliljat ovat sitten toista maata ja kukkivat normaalisti. Onko kuivuus vaikuttanut sinun liljoihisi? Voisinpa vielä joku päivä tehdä jutun kesäkukistammekin. Niitä on kohtuullisen paljon…

37 thoughts on “Riipaisevan rumat liljat! ;O)

 1. Samansuuntainen maku täälläkin, alkupään liljoja en minäkään ottaisi mutta nuo loppupään ovat kauniita.Mikä lieneekään että en tykkää noista kirjavista kukista enkä lehdistä vaikka on joskus niitäkin tullut hankittua, kai ne rumemmatkin on sitten hengissä pidettävä 🙂

 2. Olen aina tykännyt erikoisista, oudoistakin, kasveista, joten minun mielestäni nuo "rumat" liljasi ovat hienoja. 🙂

 3. Mielestäni tuo 1. lilja on tosi räväkkä, ja siinä kyllä omaan makuuni sopiva, muut kolme muuta eivät niinkään hätkäyttänyt! Kontrasti on hyväksi ja sitä juuri erikoisemmat värit ja lehtimuodotkin tuovat. Itse en osaa olla niin suunnitelmallinen, että aina onnistuisin sijoittamaan erikoisen värisen kasvin oikeaan kohtaa. Puolivahingossa on kyllä tullut onnistumisia :). Liljakukkoja en ole tänä kesänä vielä yhtään löytänyt, olisko helle niille liikaa, toivotaan!

 4. En ole koskaan oikein ollut liljojen ystävä. Ovathan ne ihan näyttäviä, mutta… Itsellä pari hassua, joista en liiemmin välitä.

 5. moi!
  nuo erikoisethan on varsin kivoja asetelmissa ja kimpuissa. niiden vierelle vaan sopivaa kukkaa niin hienoja tulee 🙂
  en oo vieläkään saanut aikaiseksi sulle kirjottaa sähköpostiin siitä opiskelun hirv.. ihanuudesta. no vireillä on 🙂

  Tiina

 6. Hauska näkökulma 🙂 Varmaan oikeassa paikassa kaikki voivat olla hienoja.

 7. Siinäpä oli sekä upeita että hmmm… erikoisempia 😀 Omaan makuuni alkupään liljat ovat liian räiskyviä. Loppupäässä olevat valko-vaaleanpunaiset ovat ihania <3

 8. Minusta nuo kaikki ovat kauniita, ykkönenkin on omalla tavallaan ja voisin ottaa sen pihaani. Ainut väri mistä en pidä, on oikein tummanpuhuva, kuten tuossa keskellä. Minusta lilja on kauneimmillaan vaaleanpunaisena.

 9. Kaksivärisistä liljoista pidän vain harvoista, kuten Lollypopista. Mutta tuo eka lilja on minusta upea. Muihin kaksivärisiin en oikein syty. Onneksi kauneus on katsojan silmissä ja sain esim eräät omat lilja-inhokit ihailevaan kotiin. Meillä osa liljoista on kärsinyt kuivuudesta ja kukkivat vähän ja matalasti.

 10. Piti tulla oikein tsekkaamaan, että millaisia ovat rumat liljat. Itse asiassa tykkään, että nuo "rumat" ovat kiinnostavampia
  kuin nuo tavikset. Varsinkin rumista ensimmäisen ja viimeisen ottaisin heti omaan pihaan.

 11. Hihhih, mullahan noita rumia liljoja on myös. Lidlistä joskus olin ostanut, en muista olivatko oikeasti kuvassa juuri näitä mitä nyt kukkii. Mutta koska kukkivat niin kukkivat, keltaisesta kyllä tykkäänkin. Sinun liljasi ovat kyllä hienoja.

 12. Ekoista liljakuvista tuli eittämättä 70-luvun fiilis. Loput oli minusta ehdottomasti myös kauniita <3
  Ihanaa iltaa sinulle Satu!

 13. Minulla itselläni ei ole yhtään liljaa en ole niihin oikein syttynyt. Mutta rumiksi en niitä sanoisi .

 14. Kyllä on kuivuus vaikuttanut ja viime vuoden sateisuus, osa liljoista on kärsinyt pahastikin. Erikoisen värisiä liljoja mutta en minä niitä rumiksi sanoisi.

 15. Minusta rumat liljasi ovat oikein kauniita. Kirkkaat värit on hienoja.

 16. Hih, itsehän nuo liljat olen hamstrannut, kun näyttivät paketin kuvan perusteella niin järkyiltä. Järkkyjä ovat luonnossakin!

 17. On ne tavallaan. En minä niitä hävittää aio. Antaa kaikkien kukkien kukkia!

 18. Tuo ensimmäinen on minusta se järkyttävimmän näköinen. Todella räväkkä!

 19. Minä tykkään liljoista, etenkin vaaleanpunaisista ja valkoisista.

 20. Räiskyviä ovat. Tykkään itsekin enemmän hillitymmistä.

 21. Saavat nuo kukkia ihan rauhassa, ovat vain todella järkyn räiskyviä. Tuo tumma on minusta aika hieno. Vaaleanpunaiset ovat minunkin lemppareitani.

 22. Minä pidän nuo ja annan kukkia, mutta lemppareitani ei noista saa tekemälläkään… Kuivaa on.

 23. Hih, kiinnostavia ovat. Saavat nuo kukkia, mutta lisää en taida tilata..

 24. Hih, saavat olla puolestani rauhassa ja kukkia. Hyvä, jos kukkivat ens vuonnakin. Ovat kyllä todella erikoisen värisiä…

 25. Jep, ehtaa 70-lukua. Lopuista tykkään minäkin. Kivaa keskiviikkoa, Outi.

 26. Liljat ovat todellakin kärsineet viimeisinä kesinä. Jep, erikoisia ovat.

 27. Hih, minulle noitten väritys on lähes liikaa, vaikka värikkäästä tykkäänkin.

 28. Onkohan rumaa kukkaa?? Erikoisia liljasi kyllä ovat, ja vaatii varmaan ympäristöltä oikeita sävyjä, missä nuo voisivat nousta kauneuden huipulle..?! Mutta tarvitseeko kaikki ollakaan niin sävysävyyn ja hempeää – räväkkyyttäkin tarvitaan meidän lyhyenä kesänä! Kyllä sitä valkoista saa sitten katsella taas kuukausitolkulla…!

 29. Kaikki liljat ovat kauniita kunhan ne ovat oikeassa paikassa. Mutta kun kuihtuvat niin jonkin pitäisi ottaa vierestä katseenvangitsijana paikka. Mulla ne on jaloangervot.Lisäksi. Niitä pitää jakaa joskus että jaksavat kukkia. Mutta puuliljoja rakastan , pysyvät pystyssä, kasvavat korkealla ja tuoksuvat ihanasti.. paikkakohtaista varmaankin mutta kukkivat myöhemmin…mahtaako niitä sinulla olla t. Riitta

 30. Sitä minäkin pohdin. Erikoisia todellakin ja siksi ne tilasinkin. Ei tarvitse olla, voi olla vähän sähäkämpääkin.

 31. Totta. Puuliljoja minulla on ollut, mutta ovat taantuneet ja hävinneet. Harmi.

 32. Minä himoiten katselin juurikin tuota ekaa järkkyä liljaa myös ostoaikeissa. 😀 Ajattelin että se voisi olla ripauksena tyylikäs kukkakimpussa jossa olisi mukana jotain mustanpurppuraista tai burgundynpunaista ja ehkä vaaleaa lohenpunaista. Hmmm…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: