La maestra!

La maestra!

Hei! Mennään taas välillä Britteihin. Cornwallin lomamme torstain ja perjantain vietin kukkataiteilija Susanne Hatwoodin studiolla. Sain oppia kukka-asetelmien tekoon ja sain seurata mestarin työskentelyä. Tein jo yhden postauksen aiheesta käyttäen Susannen lähettämiä upeita valokuvia. Niissä näkyi vain minun töitäni. Nämä kuvat ovat itse ottamiani ja pääosassa on mestari itse. Tein talvella haastattelupostauksenSusannesta, jos haluat lukea hänestä enemmän.

Susanne on paitsi taitava kukkataiteilija, myös aivan ihana ja herttainen ihminen.

Ensin Susanne näytti mallia, miten hän tekee asetelman tai kimpun ja sitten minä tein oman versioni. Hän oli varannut kesähuoneeseen paljon erilaisia ihania kukkia ja sain myös poimia kukkia hänen puutarhastaan.

Alla Susannen herkkä unikkoluomus!

Hänen tekemänsä kaunis ja suloinen kimppu.

Alla minun viritelmäni, johon en ollut erityisen tyytyväinen.

Susannen upea asetelma

Teimme myös sulhasvieheet.

Susannella on aivan ihana rescuekoira Trudy.

Toisen kukkailupäivämme jälkeen Susanne vei minut kanssaan ihanaan merenrantaan ulkoiluttamaan Trudya. Henkilön Satu Leskinen-Hyppönen kuva.

Nuo päivät Susannen kanssa olivat Cornwallin matkani syy. Halusin oppia mestarilta. Enpä tiennyt tuota kurssia varatessani, miten upea paikka Cornwall on ja miten elämyksellinen loma oli edessä.

15 thoughts on “La maestra!

 1. Upeita luomuksia ja sulla oli varmasti niin inspiroiva ja ihana matka! <3
  Fiilis välittyy kuvistakin tänne ruudun toiselle puolelle.

 2. Olen niin onnellinen, että matkasi toteutui! Tuollainen matka on niin ainutlaatuinen ja samalla tulevia suunnitelmiasi ajatellen erittäin antoisa. Ehkei tulisi Cornwalliin lähdettyä ihan vaan lomamatkaa suunnitellen, vaikka varmasti olikin upea kohde! kimppunne ovat kauniita, niin ihanan värisiä. Ajatella, jos olisikin tuollainen puutarha, mistä vaan voisi napsia kukkasia kimppuihin – sinulla sekin alkaa olla jo hyvällä mallilla:)

 3. Englantilainen maalaisromanttisuus kyllä paistaa noista kimpuista ja asetelmista. Siitähän siis minä tykkään <3
  Mukavaa elokuun alkua sinulle Satu <3

 4. Suloisia kimppuja ootta tehny. kyllä ovat kauniit! Ihana reissu on ollu siulla.

 5. Kiitos, Sirkku. Tuo oli sellainen once in a lifetime -reissu. Kannatti tehdä.

 6. Aah näitä sinun matkakertomuksia, Cornwallin maisemia ja upeita puutarhoja. Tämä kurssi on oikea huippujuttu, hykertelen täällä onnesta, että keksit mennä sinne, se oli niin selvästi sun juttu, ja tuollainen kohtaaminen on niin ihanaa, kun saa oppia mestarilta! Ja vielä tuolla kauniilla seudulla.
  Koiran kanssa autossa -kuvassa kaikki hymyilevät niin nätisti, siinä jotenkin tyytyväisyys paistaa jokaisen naamasta ♥

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: