Ihania julisteita kukkahöperöille ja muillekin!

Hei! #Yhteistyössä Poster Storen kanssa Olen ihan fiiliksissä! Olen saanut ilon tehdä blogiyhteistyötä ruotsalaisen Poster Storen kanssa. Ja tiedätkös mitä! Minulla on sinulle hyviä uutisia! Mikäli ihastut laillani näihin julisteisiin ja haluat tilata niitä itsellesi, saat lukijanani 30 %:n alennuskoodin. Koodin löydät jutun lopusta. Poster Storen perustivat veljekset Oskar ja Tobias Renlund. Heidän ajatuksenaan oli, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla – eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita.

Kuva: Poster Store

”Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.” – Oskar Renlund, Perustaja

Ja niin syntyi Poster Store, joka tarjoaa laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Suunnittelut tekee sekä Poster Storen oma arvostettu suunnittelija, että julisteet tehdään yhteistyössä tunnettujen taiteilijoiden kanssa eri puolilta maailmaa – avaten ovet upeiden taideteosten maailmaan.

Kuva: Poster Store

Sittemmin Oskarin todellinen intohimo suunnitteluun yhdistettynä Tobiaksen todelliseen iloon yrityksen rakentamiseen on johtanut menestykselliseen laajentumiseen jo kymmeneen eri Euroopan maahan.

Poster Storella on toimipiste Tukholmassa ja shoppailla voi myös verkkokaupassa, jollei sattumoisin ole juuri nyt asiaa Tukholmaan.

Poster Storen verkkokauppa on täynnä ihanaakin ihanampia julisteita ja tyylikkäitä kehyksiä. Ideoita julisteilla sisustamiseen löytyy inspiraatiosivustolta, joka vetoaa enemmän kuin hyvin meikäläiseen. Rakastan vihreää ja kukkia!

Kuva: Poster Store

Mitäpä julisteita sitten valitsinkaan? Hmm… No, kukkajulisteita tietenkin!

Julisteet painetaan paikallisesti Tukholmassa ruotsalaisella paperitehtaalla nimeltä Lessebo bruk. Tehdas perustettiin vuonna 1693 ja se sijaitsee tiheämetsäisellä alueella suurten matalien järvien välissä Smålandin sisämaassa. Tehdas on tuottanut paperia sukupolvilta sukupolville, halliten taitoansa ja kehittäen maailman ilmastoystävällisintä paperia.  

”Meille on luontaista huolehtia ja edistää ympäristöä tuleville sukupolville, ja siksi enemmän puita istutetaan kuin satoa korjataan.

– Lessebo bruk

Kuva: Poster Store

Julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille. Julisteilla on myös arkistointiominaisuudet. Ne eivät muut keltaisiksi ajan kuluessa. 

Kehyksiä on saatavilla erilaisilla kauniilla viimeistelyillä. Vahvistettuja alumiinikehyksiä on kiiltävän kultaisina, kuparisina, hopeisina ja mattamustina. Poster Storelta löydät myös puukehykset tammen ja saksanpähkinän värisinä sekä mäntypuiset kehykset mustalla ja valkoisella viimeistelyllä klassisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Kaikki kehykset on varustettu pleksilasilla. Pleksilasilla on samat heijastavat ominaisuudet kuin lasilla, mutta se on vain kauniimpaa, kestävämpää ja kristallinkirkasta.

Ja se alennuskoodihan on KUKKAISELAMAA30 (Ei koske Selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa.)

Ihastuitko johonkin tiettyyn julisteeseen erityisesti?

26 thoughts on “Ihania julisteita kukkahöperöille ja muillekin!

 1. Aivan upeita kaikki! Valinnan vaikeus kyllä iskee kun noista valitsisi mieluisimman:) Mukavaa pääsiäisviikkoa❤

 2. Onpas tosiaan kauniita! Julisteet on kivoja, kun niitä voi vaihdella niin helposti ja myös kiinnittä monella tavalla.

 3. Neljännen kuvan metsäisä kokonaisuus on mun lemppari ja aikas ihana onkin.

 4. On kyllä aivan upeita ja ihania tauluja. Vaikea valita mikä on oma suosikki, mutta tyttärelleni ainakin kelpaisi nuo hempeät pastellikukat.

 5. Onpa kyllä kauniita, mutta meillä alkaa olla pulaa vapaista seinäpinnoista. Mukavaa pääsiäisen odotusta 🙁

 6. Ihanaa pääsiäisen aikaa Sinulle ja tervetuloa vastavierailulle blogiini ?

 7. Aivan ihania tauluja. Joku kukkataulu olisi ihana itsellenikin tai vaikka meidän äidille lahjaksi.
  Kaunista keskiviikkoa sinulle Satu <3

 8. Ihania ovat! Minuun vetosivat erityisesti nuo kukkajutut.

 9. Todella kauniita printtejä! Minulla onkin ollut hakusessa vihreäsävyinen lehtijuliste, pitääkin tutustua näihin tarkemmin. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle, Satu!

 10. Tuo mullikka sarvineen tuolla pisti silmään, katsoi suoraan joten 😉

 11. Jotenkaan en yllättänyt kukkataulujen valinnasta. 😉 Meillä on tasan kaksi taulua, molemmat kirppislöytöjä, sieltä muuten voi löytää ihan taidettakin edullisesti kun osaa katsella. ^_^ Toisesta maksettiin esim. 30€, mut sen arvoksi on myöhemmin paljastunut muutama satanen. 😀

  Julisteilla saa kyllä upeita kollaaseja aikaiseksi. 🙂

  Mukavaa pääsiäistä!

 12. Tosi ihania kaikki ja jos vaan jaksaisi muuttaa koko kodin tunnelman, niin näitä kiitos. Meillä kun on jo seinät täynnä.

  Sydämellistä pääsiäistä Satu. <3

 13. Totta. Hankin nuo julisteet sillä silmällä, että vien niitä kesäksi Lillevillaan.

 14. Tuolla oli monia, joista tykkäsin. Kukkia, vihreää, vintagea..

 15. Vähän sama meillä. Kiitos. Aurinkoista pääsiäistä.

 16. Kiitos, Jonna. Meillä on pajon omia ja anopin maalaamia tauluja.

 17. Seinät pullistelevat meilläkin. Kiitos, Tiia. Hyvää pääsiäistä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: