Puutarhatuliaisia

Puutarhatuliaisia

Hei! #Kirja saatu blogiin Reuna Kustanteelta Reuna Kustanne lähetti minulle luettavaksi  Puutarhatuliaisia – ulkomailta ideoita omaan pihaan -kirjan. Alla ajatuksia ja kuvia kirjasta.

Kirjan on kirjoittanut Merja Naroma.

Kirja olikin positiivinen yllätys ja löysin sieltä monta toteuttamiskelpoista vinkkiä omaan puutarhaan. Hetkittäin lueskellessani ihan innostuin ja voi ollakin, että joitakin kirjan ideoita toteutan jossain vaiheessa ja jossain muodossa puutarhaamme, jahka olen taas voimissani.

Mieheni ehdotti muutama viikko sitten nimikylttiä Lutyens-penkkiin puutarhaamme. Silloin vain tuhahtelin idealle, mutta miksipä ei.

Kuva omasta puutarhasta

Muitakin kivoja ideoita kirjassa löytyy..

Säleikköpuista olen haaveillut jo vuosia. Jossain kohtaa yritin itsekin sellaista kasvattaa, mutta hermot loppuivat kesken projektin. Netistä löysin valmiita säleikköpuita, mutta kotikaupungin puutarhamyymälöistä en ole vielä löytänyt.

Puksiaidanteet istutusten ympärillä olisivat ihania… tai muotoonleikattu puu.

Kirja antaa inspiraatiota ja kauniita toteuttamiskelpoisia ideoita. Mikä parasta, tämä kirja ei herkuttele Suomessa niin kovin trendikkäällä romujen keräämisellä puutarhaan, mitä en ymmärrä ollenkaan. Mukavaa sunnuntaita ja äitienpäivää.

8 thoughts on “Puutarhatuliaisia

  1. Oikein kivan oloinen kirja! Leppoisaa äitienpäivä iltaa❤️

  2. Tosi kivoja puutarhaideoita tuossa kirjassa. Mukavaa iltaa sinulle Satu <3

  3. Varmasti hyvä ja virikkeetä täynnä oleva kirija. Onneksi meitä ja puutarhoja o moneksi, täälä yks romuroope 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: