Epätoivoa ilmassa..?

Epätoivoa ilmassa..?

Hei! Menipä aika taas nopeasti edellisestä postauksesta.

Minulla ei ole energia oikein riittänyt puutarhaan. On ollut vähän hunningolla. Eilen sain äitini avuksi ja siistimme paikkoja seitsemän tuntia ja nyt näyttää taas paljon paremmalle. Kiitos, äiti!

Sain kortisonikuurin viimein loppuun. Nyt olen yrittänyt kaikella energiallani saada lääkkeen tuomat kilot ja pöhön pois. Ei onnistu sitten millään. Ihan epätoivoista hommaa. Elän kasviksilla ja ravaan illat pitkiä kävelyitä tuloksetta. Mortti toimii personal trainerina.

Ei auta kuin jatkaa harjoituksia… Mukavaa tiistaita!

22 thoughts on “Epätoivoa ilmassa..?

 1. Mukavaa, että sait äidin avuksesi.
  Piha näyttää oikein hienolta!
  Itse olen tullut siihen tulokseen, että minun ei kestä syödä muuta kuin kanaa ja kasviksia, eikä niitäkään aina halua syödä. Silti yritän jatkaa taistelua ja pitää ainakin huolen siitä, ettei painoa tule lisää, vaikkei se laskisikaan.

  Ihanaa kesää Satu <3

 2. Apu oli tarpeen. Kiitos, Sari. En syö lihaa lainkaan, kalaa syön joskus. Enimmäkseen kasviksia, vähän juustoa. Kävelen yli 10 000 askelta päivässä. Ei putoa paino yhtään. Tai no kilon on pudonnut kuukaudessa. Ei hyvin mene. Kivaa viikkoa!

 3. Kilo kuukaudessa on hienosti! Puutarhasta on hyvä pitää taukoja, muutakin elämää on 🙂

 4. Your garden is wonderful.
  Mothers' help is always precious and make things much easier.
  Greetings
  Maria

 5. Kiitos, Katja, kannustuksesta. Hitaalta se tällaisesta kärsimmättömästä tuntuu… Joo, meni vähän moti puutarhaan sen myrskyn myötä.

 6. Thank you, Maria. Yes, my mom is a treasure! Happy Wednesday!

 7. Puutarhassasi näyttää todella kauniilta <3
  Kilo kuukaudessa on sekin karkoitettu kilo, joten häntä pystyyn vaan 🙂 Kyllä se paino palautuu normaaliksi, kun lääkkeiden vaikutus alkaa helpottaa. On hyvä, kun on personal trainer omasta takaa. Meidän PT ei suostu enää tekemään pitkiä lenkkejä, alkaa ikä ja mukaavuudenhalu ilmeisesti painaa. Mukavaa päivää!

 8. Ihanan vehreää!
  Kyllä ne pöhötykset pikkuhiljaa lähtevät. Elimistöllä kestää aikansa. Voi mennä yhtä kauan kuin lääkekuuri kesti.

 9. Elä vaivu epätoivoon. Hiljaa hyvä tulloo tuossa painonpudotuksessa ja sutjakkahan sie oot jo muutenkin. Ikäviä sivuvaikutuksia noilla liäkkeillä! Puutarhasi on kauniissa kunnossa vaikka myrsky riepottelkin!

 10. Tsemppiä sinne! Puutarha näyttää upealta, kauniit ruusut viimeisessä kuvassa.

 11. Niin ihanan kaunista ja rehevää <3
  Nämä helteetkin tekevät olon turvonneeksi ja ikäväksi. Toivottavasti elokuun viileämmät kelit muuttavat tilanteen, tsemppiä urakkaan <3

 12. Tuli vaan mieleen… saatko tarpeeksi proteiinia?puurrat ja touhuat niin kovin.

 13. Nyt kuumalla on vaikea saada sitä pöhöä pois, ymmärtääkseni se on nestettä mitä kortisooni kerää kroppaan. Kuumuus muutenkin lisää nestepöhötystä, ainakin jo tässä iässä. 😀 Luulen, et helpottaa heti, kun ilmat vaan viilenee. <3

 14. miten hienoa, kun saat jakaa rakkaan puutarhaharrastuksen oman äidin kanssa! kauniisti kaikki taas kukkii, myrskystä ei kuvissa näy jälkeäkään. Mortti onkin hyvä kävelyttäjä. nyt kun meillä ei ole enää Helmiä, niin painoa on kertynyt ihan huomaamatta. tulee vaan liikuttua paljon vähemmän kuin aiemmin ja en ole osannut tarpeeksi vähentää syömisiä. tsemppiä Satu, onneksi viel hieman lomaa jäljellä, et saat kerättyä voimia ennen koulutyön alkua.

 15. Kiitos, Heidi. Onhan se, putoaa vain turhauttavan hitaasti. Mukavaa viikonloppua!

 16. Kiitos, Ulla. Ihan normaali tosiaan painoltani olen, mutta on pieniä vaatteita komero pullollaan.

 17. Uskoisin. Syön aamulla turkkilaista jogurttia ja salaatissa on raejuustoa ja fetaa. Iltapalalla on pari palaa juustoa.

 18. Nestettä ja ihan läskiä myös. Hidastaa aineenvaihduntaa ja pari kiloa tuli. No, ensi viikolla viilenee.

 19. Äiti on aarre. Yksin olisi tylsä touhuta. Aika hyvin puutarha on myrskystä toipunut. Kiitos! Aurinkoista viikonloppua!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: