Haravoitavaa riittäisi

Haravoitavaa riittäisi

Hei! Viikot vierivät. Enpä ole viikkoon pistänyt nenääni tuonne puutarhan puolelle ja alkaa olla näky sen mukainen. Ensi viikolla aion urakoida kompostit tyhjiksi ja heilua haravan varressa, mikäli sää sallii.

Tietenkin noita hommia tehdään hyvässä seurassa. Mortin kanssa.

Tällä viikolla olen keskittynyt virkkauksen saloihin. Olen ottanut esille pari vuotta jäissä olleen afrikankukkaprojektin ja opettelin tekemään isoäidinneliöitä. Kiitos työkavereille opetuksesta! Jos kiinnostaa, esittelin tuotoksiani tuolla Facen puolella.

Mortti täyttää ylihuomenna yksitoista kuukautta. Oppi viikonloppuna nostamaan kinttua isojen poikien malliin, joten nyt ovat Mamman havut vaarassa kellastua. Perjantaina Mortilla on maksakontrolli sen Xylitol-jupakan vuoksi.

Jaha. Pitänee lähteä töihin. Mukavaa tiistaita!

24 thoughts on “Haravoitavaa riittäisi

 1. Minullakin on haravointihommat ihan vaiheessa, katsotaan jos ensi viikonloppuna ennättäisi. Mukavaa viikkoa sinulle, Mortille rapsutusterkkuja!

 2. Kerkiäähän nua. Eikö sitä kannatakki orottaa, kunnes liki kaikki leheret o tippunu, ettei tartte monena päivänä niiren kans takuta.

 3. Mukavaa tiistaita! Konpostin parissa pitäisi täälläkin tempaista! Polkujen haravoinnissa on varmaan Morttikin väkkäränä "apuna".

 4. Syksyisessä puutarhassa on jotakin rappioromanttisen kaunista, vaikka se syys tai etenkin talven tulo ahdistaakin. Harmittaa, kun kaikki repsottaa. Mutta ainakin näitä kuvia katsoessa huomaa, miten kaunistakin se on. Onneksi tänään paistaa aurinko, täällä on kukkasipuliurakka edessä.
  Mortille parhaita mahdollisia maksa-arvoja!

 5. Tsemppiä haravan varteen! Pidetään peukkuja, että Mortin arvot on kunnossa??. P.s. Esittelin edellisessä postauksessani ihkun ruusumekon, joka olisi kuin tehty sulle 🙂 Tulehan kurkkimaan.

 6. Sinulla on kyllä ihan paras apulainen siellä mukana koko ajan! Tsemppiä Mortin kontrolliin <3

 7. Sinulla on kyllä hyvää haravointiseuraa, Mortti näyttää mietteliäältä, hyvin aikuiselta koiralta. Kauniilta näyttää puutarhasi myös näin syksyllä ?

 8. Toivottavasti ehtii. Näin ajattelin tehdä, etten joudu monta kertaa haravoimaan koko pihaa.

 9. Kiitos, Eeva. Meillä on seitsemän heinähäkkiä, joista ainakin puolet pitäisi tyhjentää, jotta lehdille tulee tilaa. Mortin apuun voi luottaa.

 10. Totta, vaikka talven tulo latistaa tunnelmaa. On syksyssä kuitenkin puolensa. Hyviä istutuksia sinne! Kiitos, Saila.

 11. Sama virsi täällä, lisäksi puhallan sora-alueet mutta taas on märkää. Noh, ilmojen mukaan.
  Tsemppiä apurille?

 12. Mortti on ahkera apuri. Auttaa, vaikkei pyytäisikään. Kiitos, Outi.

 13. Ei voi seurasta valittaa. On tuo Mortti kasvanut paljon, mutta on aika villi vielä. Kiitos, Irja.

 14. Meillä haravointi ei ole nyt inspiroinnyt yhtään, kun syysflunssa on iskenht eri asteisena koko porukkaan. Kyllä sitä kerkiää vielä vähän myöhemminkin. ?

  Kuviasi ja tekstejäsi on ihana lukea, vaikka en niinkään aina komme toi yhtikäs mitään.

 15. Minulla saattaa jäädä haravoinnit tekemättä, aina sataa vettä, siis ihan joka päivä eikä märkiä lehtiä voi haravoida. Syyslomalla lähden reissuun joten sekään ei auta.

 16. Joo, kuivua saisi, jotta olisi kivempi tehdä pihatöitä. Kiitos!

 17. Eipä kipeänä kannata pihatöihin mennä. Ehtii nuo vielä tehdä. Kiitos, Nicola. Itse olen ollut viime aikoina todella vähän täällä somessa. Voimat ovat vähän vähissä.

 18. Sama täällä. Joka päivä sataa. Mukavaa reissua! Itse nökötän kotona.

 19. Kaunishan siellä on puutarha, minusta pudonneet lehdet vain lisäävät kauneutta ainakin niin kauan kuin ovat väreissään? Voisipa itsekin viritellä virkkausta tulevina viikkoina kun illat pimenee entisestään?

 20. Voi kuinka kaunista siellä on vielä, lehdet puissa ja pensaissa ja kukatkin kukkii vielä.
  meillä täällä on puutarha jo valmis talven tuloon. Muutamia lehtiä vielä joita tuuli kuljettaa.
  Voi kuinka Mortti on iso ,kun meidän Pyry on 11-vuotta ja se on niin pienen näköinen, kun näkee Mortista kuvan 🙂

 21. Kiitos! Meillä tuota haravoitavaa on paljon. Mortti on jo iso poika.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: