Solabiol-lannoitteet – luonnollisesti!

Solabiol-lannoitteet – luonnollisesti!

# Blogiyhteistyössä Scheteligin kanssa

Hellurei!

Olipa ihanaa eilen päästä tositoimiin puutarhassa. Sääkin oli kuin morsian. Alkuviikko meni sairastellessa, joten osasin ottaa ilon irti ihan kympillä. Niin otti Morttikin!

No, mitäs kaikkea me tehtiinkään? Istutettiin ja lannoitettiin. Lannoitus olikin täsmäisku, sillä säätiedotteen mukaan luvattiin yöksi sateita ja se lupaus muuten piti. Viime yönä satoi!

Lannoituksessa apuun riensi pitkäaikainen blogiyhteistyökumppanini Schetelig, jonka sivustolle pääset tästä. Puutarhasi elämään -sivustolla on paljon hyvää tietoa puutarhanhoitoon ja tuotteisiin liittyen.

Solabiol-tuotteiden tuotannossa on pyritty huomioimaan luontoa. Tuotteet sisältävät luonnon omia tehoaineita ja pakkauksissa käytetään kierrätys- ja ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Istutimme orvokkeja sekä ruukkuihin että Lillevilla-puutarhamajan parvekelaatikkoon. Sekoitimme multaan Solabiol Kukkalannoitetta, joka on pitkävaikutteista ja ravitsee kasvit jopa kuuden kuukauden ajan. Sopii istutuksiin niin kukkapenkeissä, ruukuissa kuin parvekelaatikoissakin. Vahvistaa kasveja ja lisää niiden kukintaa. Soveltuu luomuviljelyyn. Mehän Mortin kanssa tykätään luomusta!

Mortti tykkää niin kovasti, että kieli menee ihan rullalle! Lurps!

No, mikä sen kielen noin rullalle veti? Luomu, mutta erityisesti Luujauho! Luujauhoa annoimme taka-alalla oleville sipulikukille ja saivat sitä nousussa olevat perennatkin. Tämä jauho saa nimittäin kukat kukoistamaan! Mortin mielestä hänetkin…

Luujauhon ravinteet vapautuvat hitaasti ja ylilannoittamisen vaaraa ei ole. Täydellinen tuote meikäläiselle, joka ei lannoitteissa pihistele. Tuote sopii kukkapenkkeihin, kasvimaalle, perennoille sekä puille ja pensaille. (Mortti pyysi tähän lisäämään: ”Ja erityisesti kultsuille!”.) Luujauho saa erityisesti sipulikukat kukoistamaan.

Sitten olikin happaman maan kasvien vuoro.

Havuille, rodoille, atsaleoille, hortensioille ja mustikoille annoimme Rodolannoitetta. Lannoite on täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu lannoite happamasta maasta pitäville kasveille. Orgaaninen aines lisää maaperän mikrobien toimintaa. Kasvien ravinteiden käyttö helpottuu ja juuret pysyvät terveempinä. Hellää ja tehokasta.

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy Solabiol-tuotteita on kokonainen tuoteperhe, ja kuvassa on vain osa. Jatkoa on siis luvassa tulevissa postauksissa.

Mortti ja minä tykkäämme ottaa luonnon toiminnassamme huomioon ja siksi Solabiol-tuotteet sopivat täydellisesti meille. Ja puutarha kukoistaa!

7 thoughts on “Solabiol-lannoitteet – luonnollisesti!

  1. Ihana kieli rullalla kuva Mortista! Täällä oli eilen kurja sää, mutta tänään on aivan ihana ilma ollut ja lähdetään vielä myöhäisillan kävelylle ukkelin kanssa.
    Ihanaa iltaa sinulle Satu <3

    1. Hih, Mortilla on notkea kieli! Meillä satoi aamulla ja yöllä. Iltapäivällä oli ihan ok. keli. Kiitos, Outi. Mukavaa uutta viikkoa!

  2. Minä olen luomu viljelijä puutarhan puolella joten tuotteet kyllä kiinnostaa. Kiitos, pitää käydä sivuilla että tietää kuka niitä myy.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: