Kukkaiselämää – Osa 1 – ARVONNAT!

Kukkaiselämää – Osa 1 – ARVONNAT!

#arvonta yhteistyössä Kukkaiselämää-kaupan kanssa

Hei!

Ajattelin kirjailla ajatuksiani siitä, mitä Kukkaiselämää minulle on. Se ei ole vain satunnaista ”joka naisen kukkaiselämää”.

Kukkaiselämää on minulle totaalinen elämäntyyli, elämäni filosofia, yritys, brändi. Kukat ovat lohtuni, iloni ja kauneuden lähde. Olen viimeiset kymmenen vuotta omistanut enemmän tai vähemmän Kukkaiselämälle.

Kukat olivat minulle tärkeitä jo lapsena. Muistan mummolasta mummoni kehäkukkapenkin, joka oli minusta ihan mielettömän hieno. Olen alla olevassa kuvassa muutaman vuoden ikäinen.

Muistan, että noin viiden vuoden iässä hyppäsin usein pyöräni selkään ja poljin läheiselle kukkaniitylle poimimaan kukkia tädilleni. Ai, että se oli ihanaa! Rakastin niityn keto-orvokkeja.

Kuuden vuoden iässä muutin kaupunkiin kerrostaloon ja kukat jäivät. Nuoruuteni meni parikymppiseksi asti suht ”kukattomana”.

20-vuotiaana muutin mieheni kanssa yksiin. Meillä oli parveke. Täytin parvekkeen kukilla ja asunnon viherkasveilla.

Kun 90-luvulla muutimme mieheni ja kahden rotikan kanssa Järvenpäähän paritalon puolikkaaseen, sain ensimmäisen oman maatilkkuni. Innostuin heti. Pieni tontinlämpäre oli valmiiksi täytetty koivuilla, mutta silti yritin koivujen ja rottweilereiden seassa kasvattaa marjapensaita ja kukkia. No, eihän siitä mitään tullut, mutta yritystä oli.

Sipoon talo

Paritalosta Järvenpäästä muutimme Sipoon puolelle ensimmäiseen omaan omakotitaloon. Olin onneni kukkuloilla! Ryhdyin oitis hoitamaan pihaa. Sipoossa olin todella onnellinen! Neljän Sipoon vuoden jälkeen muutimme Lappeenrantaan mieheni työn vuoksi. Se oli kova paikka.

Täällä Lappeenrannassa asuimme kahdessa eri asunnossa ennen kuin löysimme nykyisen talomme. Ja täällä se todellinen Kukkaiselämä alkoi! Valitsimme talomme aika pitkälti suuren ja vehreän tontin vuoksi.

Lappeenrannan talo

Koko perheen voimin, heti ensimmäisenä kesänä, aloimme rakentaa puutarhaa. Pienillä kaksosilla riittää pihalla puuhaa. Alapuolen kuvassa istutamme marjapensaita, jotta syksyllä pikku suut saivat herkutella.

Vuosi vuodelta nurmikko väheni ja istutukset lisääntyivät. Ja siitä lisää seuraavassa jutussa.

Mutta nyt arvontaan! Kukkaiselämää-kauppani sponsoroi tätä arvontaa. Palkintona on kaksi valitsemaasi siemenpussukkaa kaupan valikoimista. Kommentoi alle, mitkä siemenet valitset palkinnoksesi, jos voitat arvonnassa. Siemenarvonnan suoritan suunnuntai-iltana 21.3.2021.

https://kauppa.kukkaiselamaa.fi

Kaikki kaupan valikoiman siemenet ovat suorakylvettäviä, vähän erikoisempia sekoituksia. Kaupasta löydät kauneutta kotiin ja kivaa puutarhaan – valikoimissa on todellista Kukkaiselämää!

Kaupasta voit ladata itsellesi ilmaisen Kukkaiselämää-puutarhakalenterin.

Ja Kukkaiselämää-kaupan puolellakin arvotaan! Voit osallistua kaupan sosiaalissa medioissa, Instagramissa ja Facebookissa tähän GreenGate-arvontaan. Vielä ehdit mukaan. Arvonta suoritetaan tänä iltana.

Tämän päivän ajan saat – 10 % Kukkaiselämää-kaupan kaikista tuotteista!

Tällainen johdanto todelliseen Kukkaiselämään!

Onnea arvontoihin ja mukavaa sunnuntaita!

43 thoughts on “Kukkaiselämää – Osa 1 – ARVONNAT!

 1. Oi, osallistun mielelläni arvontaan ja tavoittelen pelto- ja luonnonkukkaseosta – se voisi tuoda arboterumiin kauneutta puiden kasvua odotellessa.
  Oli kiva lukea matkastasi puutarhayrittäjäksi ja kohti Kukkaiselämää.
  Onnellista kevään odotusta ja iloa kukkien keskellä!

 2. Sekoite valkoisia kesäkukkia ja Kesäkukkasekoite olisivat mieluisia!

 3. Kauniita ovat. Valintani olisi kesäkukkaseos 1001 yötä ja etanaeste kylvönauha. ?

  1. Kivikko seos ja leikkokukka seos
   Ihania juttuja täällä kaupassa

 4. Tosi ihana arvonta, kesäkukkaseos 1001 yötä ja perhosniittysekoite olisivat erityisen mieluisia – kiitos Jaana

 5. Kesäkukkaseos – loistavia leikkokukkia ja Mehiläispuutarha-siemenseos

 6. Hei! Aikainen kukkaloisto- ja mehiläispuutarhaseokset olisivat oikein mieluisat ja kylväisin ne vanhempieni puutarhaan niin eläkeläisten kuin perhosten ja pörriäistenkin iloksi.
  Kiitos blogistasi ja kaikkea hyvää kevääseen!

 7. Kaikenlaista ihanaa, eniten kiinnostaa Mehiläispuutarha ja Perhosniitty

 8. Syötäviä kukkia x2 jotta äidille toisen voisi antaa.Ois ihana testata turvallisesti näitä,kun ammattilainen tehnyt siemen valinnat.

 9. Perhosia on puolustettava ja etanoita estettävä.
  Perhosniittysekoite
  Etanaeste-kylvönauha – Kaunis apu etanaongelmaan!
  Kertakaikkisen sykähdyttävää on kaikki Kukkaiselämää-tarjonta. Lämmin kiitos!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: