Mahtava vappu kerrassaan!

Mahtava vappu kerrassaan!

#mullat ja lannoitteet saatu Biolanilta

Hellurei!

Minun vappuni kirkastui eilen kerrasta, kun Kaukokiidon auto pysähtyi kohdallemme. Jes!

Oikea vappulahja! Sain luottotuotteitani lavallisen pitkäaikaiselta blogiyhteistyökumppaniltani Biolanilta.

Puutarha-apulainen Mortti tarkasti tietenkin laadun ja erinomaiseksi totesi! Eiku hommiin!

Aloitimme puutarhan kevätlannoituksella. Alla lainaus Biolanin sivuilta:

”Biolan Puutarhan Kevätlannoite on yleislannoite koko puutarhaan. Siinä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet. Osa ravinteista on kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa. Osa ravinteista taas vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa.”

Kevätlannoitus on siis tärkeää kukoistavan puutarhan onnistumiselle. Voi, olisipa itsellekin jotain kukoistusta kohentavaa!

Mortti selvästi uskoi tähän tuotteeseen, sillä alkoi hotkia sitä samaan tahtiin, kun minä lannoitin! Siinä Mortin hehkun salaisuus! ;O) No, pitihän minun puuttua asiaan ja niinpä kiireellä peitin kevätlannoitteet suurella luottotuotteellani Mustalla Mullalla. Se on kunnon tavaraa, eikä mitään hiekkahöttöä. Meillä on hiekkamaa omasta takaa, joten lisää hiekkaa ei tarvitse kaupasta kantaa.

Musta Multa on luomua ja ei sisällä rikkaruohoja. Mahtavaa! Joskus tilasin kuormallisen irtomultaa ja sain rikkaruohot mukana. Kaiken lisäksi multa oli lähinnä hiekkaa. Sen koommin en ole irtomultaa tälle tontille tilaillut.

Voisin vannoa, että kohta etupihan Ruusula räjähtää kasvuun ja viherrykseen.

Joko sinä olet tehnyt kevätlannoituksen? Onko sinulla jokin luottomulta?

Aurinkoista vappua!

8 thoughts on “Mahtava vappu kerrassaan!

  1. Voi tuota Mortin hymyä! Ja mikäs on hymyillessä, kun pihalle on saatu kunnon tuotteet. Näistä minäkin tykkään, mutta Green Care on mielestäni myös kelpotavaraa.

    1. Mortti on sellainen hymypoika! Samaa mieltä. Mukavaa vappuiltaa.

  2. Lannoitteet ostin ja laitoin marjapensaille. Odotan,että omput myös saisi kokoa sen avulla. Ihana, kun tätä kevättä on jo niin odotettu pitkän talven jälkeen.

  3. Pitäisi käydä tuolla talonyhtiön varastossa katselemassa taas noita lannotteita. Mielestäni siellä on ollut aina Biolania.
    Ihana Mortti ja sinä <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: