Sadonkorjuuta + arvontamuistutus!

Sadonkorjuuta + arvontamuistutus!

Hei!

Täällä on päästy jo sadonkorjuun tunnelmaan. Poimin omasta puutarhasta kukkia äidille, tädille ja omaan kotiin. Vielä jäi kukkia pihallekin. Alla kuvassa on yksi satsi, keräsin useamman korillisen.

Täällä on taivaallinen kastelu toiminut enemmän kuin kiitettävästi. Onneksi ensi viikolla pitäisi jo lämmetä ja auringonkin paistaa.

Lillevillan katolla kukkii pari sammalleimua. Keltamaksaruoho on levinnyt hyvin ja näkyypä tuolla kasvavan ajuruohoakin. Mies istutti aukkopaikkoihin suikeroalpia. Muutama kehäkukkakin oli nousemassa.

Yleisnäkymiä puutarhasta

Pionit kasvavat tohinalla.

Sunnuntaina päättyy siemenarvonta. Joko olet mukana kokeilemassa onneasi?

Viikonloppuna olisi tarkoitus saada kasvimaan aitaprojekti päätökseen. Pitää hakea lisää lautaa, joten homma jää huomiseen. Tänään on pizzaperjantai!

Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi? Mukavaa viikonloppua!

2 thoughts on “Sadonkorjuuta + arvontamuistutus!

 1. Ainoa viikonlopun suunnitelma oli päästä ruokakaupalle ja se toteutui. Yritän vielä olla suht rauhallisesti tämän jalkani kanssa. Jännittää vähän, että miten kestää töissä ensi viikon.
  Ihanasti siellä jo kukkii ja onpa kiva kun saa omasta puutarhasta kauneutta kotiin.
  Kaunista viikonloppua sinulle Satu <3

  1. Tsemppiä jalan kanssa. Toivottavasti paranee pian.

   Tiedän tuon tunteen, kun ruokakauppaan ei pääse. Olen käynyt ehkä kahdesti hyvin pikaiseen puolen vuoden aikana. En voi olla maskissa kovin kauan, kun en saa ilmaa.

   Hyvää viikonloppua, Outi.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: