Kukkien lannoitus

Kukkien lannoitus

#yhteistyössä Puutarhasi elämään -sivuston kanssa (Schetelig Oy)

Moikkelis!

Sateita kun on pidellyt, on ollut hyvä aika lannoittaa. Talvi kohteli ruusuja kovin kaltoin ja olen joutunut niitä leikkaamaan kovalla kädellä. Nyt on annettava parhaat eväät hyvään kasvuun. Siinäpä apuun riensi blogiyhteistyökumppanini Puutarhasi elämään.

Annoin ruusuille Solabiol Ruusulannoitetta. Alla teksti, joka on lainattu Puutarhasi elämään -sivustolta, josta löydät paljon hyviä vinkkejä puutarhanhoitoon.

”Solabiol Ruusulannoite on 100 % orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sisältää
kasvien tarvitsemia pää- ja hivenravinteita. Lannoite sopii erinomaisesti ruusuille ja muille kukkiville kasveille sekä myös vihanneksille. Hellästi ja luonnonmukaisesti lannoitetut kasvit kukkivat kauniisti ja pysyvät terveinä. Hellästi lannoitettua
kasvimaata ja kukkapenkkiä on mukava hoitaa. Sopii erinomaisesti myös vihanneksille ja yrteille!”

Flammentanz-köynnösruusu on monena kesänä ollut todella upea, vaan tänä kesänä on ainakin alkutilanne haastava. Toivotaan, että hyvät ”eväät” auttavat sen kauniiseen kukintaan.

Hassua kyllä, kesäkukkalaatikot ja -amppelit olivat rankkasateista huolimatta aivan rutikuivia. Ilmeisesti on satanut kohtisuoraan. Uutta virtaa kukille annoin Solabiol Kasviravinteella kastelun yhteydessä. Mortti suosittelee! ;O)

Kuva Lillevillan kukkalaatikosta

Alla kuvakaappaus Puutarhasi elämään -sivustolta

Kauniin kukinnan saamiseksi täytyy puutarhurin työn lisäksi olla hyvät lannoitteet ja kasvualusta.

Eilen Kukkaiselämää-pihapuoti oli avoinna ja asiakkaita kävi kivasti. Kiitos kaikille puodissa käyneille. Seuraavan kerran puoti on avoinna tiistaina 1.6. klo 17 – 19. Kukkaiselämää-verkkokauppa on aina auki 24/7. Jos teet verkkokaupassa ostokset ja asut täällä Lappeenrannassa päin, voit noutaa tilauksen pihapuodista ja säästät postikulut.

Kukkaisystävät-Facebook-ryhmässä voit vaikuttaa kaupan tuleviin tuotehankintoihin. Ryhmässä on myös meneillään kuvakilpailu. Tervetuloa joukkoon jaloon!

Nyt tämä tyttö lähtee pihalle lannoitus- ja multauspuuhiin ennen luvattua sadetta.

P.S Oletko jo mukana siemenarvonnassa?

Mukavaa keskiviikkoa!

4 thoughts on “Kukkien lannoitus

    1. Jep, Mortti on aina hommissa mukana. Totta, ei pelkkä haastelu auta.

  1. Mortti kun sanoo, että lannoitus pitää hoitaa, niin silloin se pitää hoitaa!
    Mukavia puutarhapäiviä <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: