Auttaisiko hepuli?

Auttaisiko hepuli?

Hei!

Kiitos kaikille ihanista tsemppiviesteistä. Vie varmaan aikansa palautua, mutta pakko tästä alhosta on taas nousta.

Tuleva ruusutarha näyttää tällä hetkellä ”rauniomuurin” suunnalta tältä. Olen vähän ymmällä, miten tästä edetään. Jahka kivituhka ja kivet tulevat, ehkä ryhdyn vain tuumasta toimeen ja annan inspiraation viedä. Niin yleensä teen.

Tuota aitaa vasten siirsin hunajaruusun toisaalta puutarhasta. Ei tykännyt siirrosta, mutta ei kukoistanut entisessäkään paikassa. Tämä on nyt kolmas yritys mokoman ruusun kanssa.

Mies laittoi pyytämäni ”koristeet” muuriin. Maljaa hän vahvisti betonilla, jotta tuuli ei riepottele ja linnun hän kiinnitti muuriin sekä vahvisti betonilla.

Nuo perennat muurin luona saavat lähdön jonnekin muualle. Muurin edustalle tulee kivituhkaa ja se kaavailemani betoniputkikaivo, jahka jostain löydän betonirummun tarkoitukseen. Vielä ei ole löytynyt.

Aika ankealle tulevassa unelmieni ruusutarhassa tällä hetkellä näyttää. No, sopii tähän tämän hetken fiilikseeni.

Tällä viikolla sain taas elämän kertauskurssin. Minun ei pidä innostua, eikä iloita yhtään mistään. Tulen vain sitä kovemmin alas, miten enemmän iloitsen ennakkoon. Vielä maanantaina olin iloinen tulevasta puutarhaprojektista ja nenäoperaatiosta. Kuinkas kävikään? Okei, puutarhaprojekti jatkuu ja auttaa unohtamaan tämänkin pettymyksen – taas kerran.

Sori, masentunut teksti, mutta en ole tekopirteää tyyppiä. En teeskentele iloista, jos en ole. Jos olen iloinen, olen sitä aidosti. Nyt on vain todella lyöty olo.

Koska alan taas synkistellä, lopetan tämän tekstin Mortin iloon. Mortti on paras terapeuttini ikinä. Vilpitön ja pyyteettömästi rakastava. Sai eilen hepulin, kun halailin sitä surussani tuolla pihalla.

Hepuli helpottaa. Pitäisiköhän itsekin kokeilla?

Kivaa keskiviikkoa!

8 thoughts on “Auttaisiko hepuli?

  1. Tuosta tulee ihana alue. Muuri on jo nyt tosi kaunis noine lisäkoristeineen!

  2. Tsemppiä <3 Betoniputkia myydään uusina, googleta teidän alueen betonituotteita myyvät paikat. Torissa kannattaa huudella käytettyä, tosin sitä ei sitten tiedä missä käytössä on ollut. Tuosta tulee vielä ihana ruusula!

    1. Kiitos, Katja. Löysimme betonirummun. Ainakin uskoisin niin. Toivottavasti tulee kaunis. Kolme ruusua on jo ostettu.

  3. Ruusutarhasta voi tulla aika symbolinenkin juttu sulle. Samalla kun saat ruusutarhaa laitettua, myös toivottavasti sinun oma fiilis kohoaa. Kukoistat sitten taas ruusujen lailla. Ihanaa loppuviikkoa Satu <3

    1. Kiitos, Outi. Tuskin kukoistan.. Tuntuu, että koko puutarha on tuollainen toipumispaikka. Aurinkoista viikonloppua.

  4. Kyllä ruusutarhasta hieno tulee! Aikaa ja vaivaa vaan tarvitaan ?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: