Siitä se syntyy

Siitä se syntyy

Moi!

Kävin eilen puutarhamyymälän alesta ostamassa kolme ruusua tulevaa ruusutarhaa varten. Schneewitchen oli yksi ja kaksi jotain punaista pilariruusua, jonka nimeä en nyt muista. Ilmeisesti mies löysi meille sen betonirummunkin koristekaivoa varten. Ja kärrättävääkin olisi jokunen tonni kivituhkaa ja kiviä. Kotikuntosali on taas perustettu.

Istutusten alta kaivan nurmikon pois. Polkujen pohjalle laitan aaltopahvia kaksi kerrosta ja kivituhkaa päälle. Enää en lankea maanpeitekankaisiin, joita on valitettavasti aiemmin tullut käytettyä. En ollut tajunnut, että muovia myydään kankaan nimellä. Melkoisen harhaanjohtavaa. Oppia ikä kaikki. Miten yleensä on laillista tehdä niin? Ajatteles, jos myytäisiin vaikka limpparia maidon nimellä..?

Perennat lähtivät tuosta muurin edestä biojätteeseen. Nuo muurin toisella puolella olevat sormivaleangervot luultavasti siirtyvät jonnekin. Olen tullut siihen tulokseen, että se viimeinenkin punaherukka saa ruusutarhasta lähdöt myös. Olkoon nyt vielä vähän aikaa, jos marjat ehtisivät kypsyä ennen siirtoa.

Jahka veronpalautukset maanantaina tulevat, ei tarvitse miettiä, minne niitä törsäisi… Nyt pitää googletella kauniita ruusuja.

Loppuun muutama kuva puutarhan tämänhetkisistä kukkijoista.

Kukkaisaa loppuviikkoa!

6 thoughts on “Siitä se syntyy

 1. Ihan mieletöntä, että se kaivohommelikin löytyi. Minä (himpura soikoon) joudun odottamaan palautuksia elokuun alkuun.
  Tsemppiä sinne teille puuhastelijoille <3

  1. No, sulla on hyvä päivä edessäpäin. Kiitos, Outi. Mukavaa viikonloppua.

 2. Tsemppiä kotikuntosaliin sekä edelliseen pettymykseen. Tulee taas hieno uusia alue.

  1. Kiitos. Olisihan noihin pettymyksiin pitänyt jo tottua. Olin vain odottanut tuota lääkäriaikaa kuin kuuta nousevaa ja olin hyvin toiveikas.

 3. Tuossa riittää urakka, ei muuta kuin vahvoja käsiä, jalkoja ja selkää.

  1. Urakka on. Polvia pakottaa jo kahden päivän jälkeen. Kaipa tässä vahvistuu.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: