Eiku tuumasta toimeen!

Eiku tuumasta toimeen!

Heips!

Täytyy sanoa, että ”Tuli nii hikikii!”. Voi herttileijaa mun kanssa. Eilen oli aamusella satanut ja marjapuskat märkiä. Lämpöä oli kuin tropiikissa, sillä ukkosta oli ilmassa. Hyttysiä oli pilvin pimein. Mutta ehei, ne eivät meikäläistä pidätelleet, kun oli luomisen palo. Lähinnä vielä loin lapiolla multaa!

Jukupätkä, mikä savotta. Kolme isoa herukkapensasta lähti maasta painokelvottoman tekstin säestämänä. Anteeksi, naapurit!

Alla oleva kuva kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Enkö olekin ”nätti”? Se kyllä harmitti, että kolmen puskan jälkeen oli pakko tulla sisälle ja suihkuun. Oli liian kuuma. Vanha ei enää jaksa entiseen malliin.

Heh, eiköhän koronakilotkin saa tässä projektissa kyytiä, sillä loppua hommille ei näy.

Ensimmäisenä kaivoin pois valkoherukan. Koska se on ainoa laatuaan, siirsin sen jatkamaan eloaan Lillevillan kulmille. Tuo on kyllä melko kuiva paikka, mutta muualla ei ole tilaa.

Valkoherukan monttu

Kahdelle punaherukkapensaalle tulee tänään noutaja, joten pääsevät jatkamaan eloaan jossakin muualla.

Tänään on onneksi viileämpää – ainakin vielä. Josko saisin enemmän aikaan kuin eilen! Kaivettavia pensaita nimittäin riittää. Täytyy sanoa, että en ole hetkeen ollut näin innoissani mistään kuin tästä ruusutarhaprojektista. Mieskin lupasi valaa tänään ruukun muuriin kiinni. Jes!

Nyt on painettava pää kolmantena jalkana, sillä tiistaina tulee stoppi touhulle vähäksi aikaa. Menen keskussairaalaan poliklinikalle nenäoperaatioon. Toivottavasti sitten hapenotto paranee ja saan entisen nenäni turvonneen, punaisen potun tilalle. Lääkäri totesi minulla olevan nenäkuorikoiden liikakasvua. Hakeuduin lääkäriin, kun en voi olla pidempiä aikoja maskissa. Tulee hulluuskohtaus, kun en saa ilmaa. Ajoittain herään myös öisin, kun henki loppuu. Tätä on kestänyt jo puolitoista vuotta. Josko tulevalla viikolla helpottaisi. Pitäkää peukkuja.

Mutta nyt meikä lähtee riehumaan pihalle! Mikäs sen hauskempaa?

Kivaa sunnuntaita!

5 thoughts on “Eiku tuumasta toimeen!

  1. Olet taas pistänyt hihat heilumaan.
    Onnea tiistaiseen operaatioon ja tsemppiä.

  2. Ensimmäinen kuva on kovin tutun oloinen! Hikivesi valuu pitkin naamaa ja tukka on samaten märkä. Kummasti helteisiin tottuu ja jaksaa touhuta pihalla. Toki kaikella on rajansa.
    Onnea ruusutarhalle. Mielenkiinnolla odotellaan, miten ihastuttava siitä tulee, ja samaten tsemppiä operaatioon.

    1. Heh, ajattelin julkaista totuudenmukaisen kuvan. Kiitos, saa nähdä, mitä tulee..

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: