Kumman kaa?

Kumman kaa?

Hei!

Morttia ei ole näkynyt pitkään aikaan täällä blogissa, joten annetaan nyt esittelijän rooli Mortsalle. Sain kaverin eilen poseeraamaan alppiruusujen keskellä.

Tänä vuonna rhodojen kukinta on upea.

Rhodot ovat ihania, mutta jos kysyttäisiin: ”Kumman kaa oisit, Mortin vai rhodon, voittaisi Mortti. On vielä ihanampi! Mitäköhän Anne, alias Heli, sanoisi tähän?

Siellä se Mortti on kukkana muiden mukana. Stalkkaa naapuria…

Tämä Länsipolku on nykyisin Mortille harvinaista herkkua juurikin naapurille huutelun vuoksi. Tuolla se portilla odottaa lupaa tulla alueelle.

Lopuksi vielä kuva etupihalta. Mies laittoi minulle eilen seinätelineet riippapelargonioita varten. Jes! Heh, telineet olivat Kukkaiselämää-kaupassa myynnissä, mutta en voinut pitää näppejäni erossa. Pitänee tilata niitä lisää, koska loppuivat.

Kukkaiselämää-pihapuoti on jälleen avoinna tiistaina 15.6. klo 17 – 19 ja Avoimissa puutarhoissa sunnuntaina klo 12 – 17. Tervetuloa!

Mukavaa torstaita!

12 thoughts on “Kumman kaa?

  1. Mahtavia kuvia! Erityisesti pisti silmään kaiken kauneuden kruununa sinisen violetti kukkainen alppiruusu ison puun juurella. Mikä mahtaa olla lajike?

    1. Kiitos, Maria. Heh, ei mitään hajua lajikkeesta. En kirjaa niitä ylös. Jätän aina lapun kasvin juurelle ja aikojen myötä se katoaa jonnekin.

  2. Aivan ihanasti sielläkin kukkii alppiruusut. Minunkin miniversiot tekivät monta kirkkaan punaista kukkaa meidän iloksi. Kyllä Mortti saa kumman kaa pisteet täältäkin 🙂
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

  3. Ihanan suuret alppiruusut, omani ovat vielä kovin pieniä.

  4. Hyvä Mortti! Ja kyllä tuon kauneuden keskellä passaa kuljeksia?ihanat telineet! Mulle ei passaisi näyttää tämmöisiä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: