Silmät avautuivat!

Silmät avautuivat!

Hei!

Olipa mahtava päivä eilen. Ensin puursin äitini kanssa puutarhassa kauniissa säässä ja kaiken kruunasi bussilastillinen mahtavia puutarhavieraita. Vau! Kiitos kaikille teille, ihanat vierailijat.

Vieraat tulivat kello 16.30 ja puutarha oli puunattu kello 16. Oli ns. täsmätyötä! Ehdin juuri peseytyä ja vaihtaa vaatteet, kun bussi kurvasi talomme eteen. Sää suosi vierailupäivää, mikä oli mahtavaa.

Kyllä puutarha on voimaannuttava. Eilen aamulla uiskentelin vielä syvissä ja synkissä vesissä. Pihapäivän ja upeiden vieraiden jälkeen olin kuin uudesti syntynyt. Kysyinkin illalla mieheltä, että tältäkö se ilo tuntuu. En enää muistanutkaan. Mahtava tunne!

Ja tunne jatkuu. Nyt, kun piha on viimein siinä kuosissa, kuin sen pitää olla, voin mennä sinne ahdistumatta. Nautin joka aistilla sen kauneudesta, raikkaasta ilmasta ja luonnosta. Ajattelinpa tänään mennä uuteen ruusutarhaan ja viimein istuttaa reunakivien lomaan reunuskasveja.

Sekin on jännä juttu, että omaan puutarhaansa turtuu. Se ei välttämättä enää näytä omiin silmiin niin kauniilta – ainakaan, jos on tällainen vaativa suorittaja kuten minä (psykologin analyysi minusta). Helposti näkee vain sen, mikä on vähän pielessä tai rempallaan. Kun käy vieraita, jotka ihastelevat, tajuaa, että ehkä tuo puutarha onkin kaunis ja ihmeellinen. Se näkee ihan uusin silmin.

Tuntuu, että sain inspiraationi takaisin! Siihen tarvittiin kaunis ilma, rehkimistä ja bussilastillinen positiivisia ihmisiä. Nyt yritän pitää tämän tunteen. Pysyttelen kaukana kaikesta ahdistavasta.

Pistänpä tähän pari kuvaa kasvaristakin. En niitä kovin usein jostain syystä laita.

Eilinen päivä oli oikeastaan hyvin silmiä avaava. On hyvin selvää, mikä tuo iloa ja voimaa ja mikä sitä vie. Auttaa päätösten teossa tämäkin tieto.

Ja voi, että iloitsin, kun sekä eilen että toissapäivänä haukka teki ylilennon ja huuteli mennessään. Olikohan se viimeviikkoinen puutarhaystäväni, joka kävi moikkaamassa? Sen haukan läsnäolo on kyllä saanut aikaan, että pikkulinnut ovat kaikonneet. Niitä ei näy.

Jepulis. Tänään on hyvä päivä. Tunnen sen.

Mukavaa sunnuntaita! P.S Kukkaiselämää-kaupan Facessa on 100 euron lahjakorttiarvonta. Jokos olet osallistunut?

8 thoughts on “Silmät avautuivat!

  1. Ihanan pävän sait kokea. Toivottavasti se kantaa pitkälle ja muistat sen tunteen jonka sait kun vierailijat tykkäsivät ja saivat sinutkin katselemaan kaikkea kaunista uusin silmin<3

  2. Voi miten ihanalta kuulostaa tuo sun hyvä fiilis <3 Pidän sormet ja varpaat ristissä, että tuo tunne jatkuu pitkään.
    Ihanaa sunnuntaita ja hei, nauti sun aivan upeasta puutarhasta <3

  3. Nyt pidät hyvän fiiliksen yllä! Etkä välitä pahan puhujista, opettele päästämään toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos vaikka eihän se helppoa ole. Puutarhassa vierailevat auttavat näkemään monta kohtaa eri silmin. Mukavaa ja antoisaa uutta viikkoa.

    1. Kiitos, Katja. Voihan sitä yrittää. Olen huomannut, että olen ihan liian herkkä tähän maailmaan. Pitäisi kovettaa itsensä, mutta ei se niin vain onnistu. Mukavaa viikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: