Ruusuista arkea?

Ruusuista arkea?

Moikkelis!

Uusi viikko jälleen. En sitten eilen koskaan sinne puutarhaan asti päässyt, vaikka ajatukset aamusta olivat hyvät. Ei mene aina niin, kuinka suunnittelee. Josko tänään menisin? Pari päivää on luvattu olevan kaunista säätä ja sitten kylmenee.

Alla on kuvia etupihan Ruusulasta, jossa ei tällä hetkellä monikaan ruusu kuki. Nuppuja on nähtävissä, joten pian kukkinee.

Olisi tuolla puutarhassa kaikenlaista tekemistä. Reunakasvien istutusta, kivien kärräystä ym. Morttikin viihtyy pihalla paremmin, kun on seuraa.

Voisin myös maalata kylttejä ja ommella jotakin kauppaan myyntiin.

Tällä viikolla kauppaan pitäisi tulla iso lasti Lungo-kastelukannuja ja Saaren Taikaa, joten niissä riittää naputtelemista nettikaupan tuotteisiin.

Tulevaksi viikonlopuksi on tiedossa jälleen kukkakoristeluhommia, mikä on mukavaa.

Kotona on nyt kovin tyhjää, kun lapset ovat opiskelupaikkakunnillaan ja mies on töissä. Lääkärireissujakaan ei ole tällä viikolla.

Mitä sinulla on ohjelmassa tällä viikolla? Mukavaa uutta viikkoa!

4 thoughts on “Ruusuista arkea?

  1. Kivoja puuhia sinulla on tiedossa täksi viikoksi. Minulla suunnitelmissa on vain töitä ja ehkä jos jotain pientä näpertäisi 🙂
    Ihanaa viikkoa sinulle Satu <3

  2. Olisi hyvät ilmat mutta tällä viikolla en ehdi puutarhaan, muut harrastukset alkoivat, on koulutuksia ja kaikenlaista. Tuo onkin varmaan erilaista nyt kun lapset eivät ole arkisin kotona.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: