Mortin suosikkituote

Mortin suosikkituote

#yhteistyössä Puutarhasi elämään -sivuston kanssa (Schetelig Oy)

Moi!

Nyt päästään tärkeään asiaan. Puutarhamme luottotuotteista parhain ja tehokkain on ehdottomasti…

Solabiolin Luujauho. Ja, jos Mortilta kysyy asiaa, on Mortti täysin samaa mieltä! Siitä ei ole epäilystäkään. Mortti ja kukat suorastaan taistelevat samasta Luujauhosta. No, ilmankos Morttikin kukoistaa.

Teksti alla on lainattu Puutarhasi elämään -sivuilta:

”Solabiolin ihanan perinteinen luujauho saa kukat kukoistamaan! Luujauhosta vapautuu hitaasti kasvin kukinnan kannalta tärkeitä ravinteita eikä ylilannoittamisen vaaraa ole.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kukkapenkeissä ja perennoilla sekä puille ja pensaille. Hitaasti liukenevat ravinteet tekevät kasvista vahva ja vastustuskykyisemmän tauteja ja tuholaisia vastaan. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.”

Luujauho on ihmetuote! Tässä ei ole lainkaan ylisanoja, vaan kaikki tulee suoraan sydämestä ja kokemuksesta. Minulta on kysytty, miten saan pikkusydämet ja jalopähkämöt valtaviksi ja kukoistaviksi. No, Luujauholla tietenkin. Sama ”lääke” auttaa myös pioneita ja ritarinkannuksia huippukukintaan. Luujauho tekee ”eetvarttia” myös sipulikukille, erityisesti keisarinpikarililjoille. Suosittelen. Kokeile ja hämmästy!

Hups, tässähän tulikin paljastettua puutarhamme kukoistuksen suurin salaisuus. Heh, no se on julkinen salaisuus ;O).

Kukkaisaa viikonloppua!

4 thoughts on “Mortin suosikkituote

  1. Jotenkin arvasin, että luujauhe on Mortinkin suosikkituote 🙂
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Satu ja rapsutuksia Mortille <3

  2. Uskon joka sanan! Meillä on vaan myös yksi, joka tykkää ja tönkii kasvit pois penkeistä päästäkseen käsiin herkkuun. Samoin käy kanankakkarakeiden kanssa-

    1. Jep, kanankakka maistuu myös. Meidän edesmennyt Aku-rottweiler söi kompostiherätteetkin. Akun komposti toimikin sitten hyvin vilkkaasti.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: